erősen ajánlott kategória
erősen ajánlott kategória
Valamint tudtok olyan lányokat, akik kimondottan nagy sz*m*r*m a*jk*kk*l rendelkeznek?
Üdv!
Delia Ferenc krt szuper csajszi. Mosolygós aranyos igaz van akcentusa de jol csinálja amit csinál. 7 fó de megéri. Igazi kis szűk puncija van és formás kis teste.
Azt hiszem nállam ő lesz az új Linda.
Sziasztok!
Andy(19)-nál járt már valaki?
Debrecenben kit ajánlotok?
a 8. oldalon keresd az aprók között. bevállalós lány
BBéci: talált, süllyedt!
akarom mondani: nem túl indiszkrét...
ezzel a hozzászólással mi a baj?
kösz az infót, tényleg Virág volt, s azt esetleg elárulád, h melyik városban láttad, ennyi talán még túl indiszkrét?!
Persze, Klau csak megvédte magát!
De hogyan?! Az mindent elárul a személyiségéről, IQ-járól, és a szo lgál tatáshoz való hozzáállásáról.
Sziasztok! Lauráról valami infó?
ok
Hát kinek mi jön be!Én nem voltam nála,de emlékszem a képeire... ööö...azért is nem mentem hozzá.Aszem egyszer felhívtam,de nem mentem el végül.Nekem nem jött be.Nem azt mondom,hogy egy bányarém,de láttam már szebb lányt.
Meg ha jól emlékszem régebben amikor még aktív volt írtam róla,hogy úgy főiskolás ő,mint én csillagász!!
Pontosan erre gondoltam :DDDDD
Hmmmmmm.....ennyire emlékszel rá, hogy sokat beszélek? :D
De akkor utána, elfogsz fáradni! És a szád is! :DDDDD
Téged majd én bilincsellek le! :D
Lejla (19):
Véletlenül jutottam el hozzá Nikol helyett, a képeit nem is néztem meg előtte. Lehet akkor nem is mentem volna, de végül nem bántam meg. A helyszín átlagos panel, semmi különös se pozitív se negatív irányba. A csaj olyan mint a képeken, rövid hajú, velem kedves volt teljesen. Félidőre maradtam, jól csókol, a fr*ncia is bejött, akció közben is odatette magát, nem tudok rosszat mondani. Van nála csinosabb, szebb, de a hozzáállásával nagyon sokat javít az összképen.
Szandy(18) -alias Rita (18)-Szanyi (18) kivül mások is vannak akik hetente váltogatják a nevüket, telszámukat , fotóikat, igy pl. Letícia (26), aki futott már, Szonja(26), Sylvi (27), Lukrécia (26), és még ki tiudja milyen neveken, bizonyára nem azért teszik ezt, mert visszajáró vendégeket keresnek, talán a hozzáállásukon kellene változtatniuk, nem pedig személycserés trükköket bevetve,megtéveszteni a vendégeket
Tudom, de most komolyan szeretnék veled beszélni. Írtam privit a másikon.