Mosonmagyaróvári lányok hol hirdetnek?
Mosonmagyaróvári lányok hol hirdetnek?
Jó reggelt mindenkinek végre a vissza tértem a fagy szabadságról:)))))XD Mizu Évica ??:) Alakúl már a klubb?:D
Sziasztok! Szabina 21-nél járt már valaki Zamárdiban?Ha valaki volt már nála,legyen szíves véleményt írni :) köszi
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Urak!!--Itt az apróban hírdet egy szőke hölgy HOT néven 3 kép van fenn kettő a szőke és egy a vele együtt lévő nő mert ketten vannak,na most jön az érdekesség --a másik hölgy az vékony és barna,viszont az általuk feltett kép az egy Maryann nevü hölgyé aki várpalotán hírdet--kerssetek rá--Veszprém megyében van--Mot már azt is kétlem hogy a szőke is eredeti kép---miért kell csalni nem értem,mindenki tudja a hírdetés alapján hogy 40-es nők, miért kell ilyen módon szépíteni magukat---többet érne az egész ha saját képekkel hírdetnének,biztos lenne vendégük !!---szerettem volna elmenni hozzájuk de már nem megyek,ha már az eleje sem igaz akkor milyen lehet a többi már mint a szolgáltatás!!!!---Üdv!!!
És miért nem kitiltva a nick??? Nemértem...
Helló, a ***moderálva*** még rajta van, bár nem tudom, hogy élő-e a hirdetése. Egyszer felhívtam, de mintha egy részeg csaj szólt volna bele.
Halihó Barbi 18 nál járt valaki jónak tűnik. valaki írjon beszámolót
Mér' mit írt?Lemaradtam.
Amit kérdezel az részben látszik a képeken, de ha megerősítést kérsz akkor így tudnám leírni őket. A két lánynak nem kell melltartót hordani, mert arra nincs szükségük, akik a méretes melleket szeretik nem ide fognak járni. A popsi mindkét hölgynél feszes, kerek, a vékony alkatukból adódóan a hasikával sincs semmi gond. Az arc az már véleményes. Rytánál inkább érdekesnek mondanám ezzel a rövid szőke hajjal és pink melírral, szerintem a Niki arcra vonzóbb és jobban áll neki rövid frizura is.
:)
Hát ez is ki lett cenzúrázva...... :D
Hát ez is ki lett cenzúrázva...... :D
Köszi az infót
Köszi Ernesto! Szerintem a közeljövőben meglátogatom. Elég jónak tűnik. :)
Azt tudtátok, hogy Lara és Bella tesók? Mindkettő 30 feletti... Ezt az infót kaptam. Gondolkodom egy threesome-on velük...
Tina24, Vivien26, Reka23. Valakinek tapasztalat ?
A Zsaklin nagyon ugyes es csinos :P
Az rendben van hogy minden szuper volt, meg úgy írsz mint egy lány vazze, de hogy néznek ki a csajok?
Cici, popsi, hasika, arc...stb. Ez olyan romantikus nyáltengernek tűnt inkább, mint beszámolónak.
Bocs!
kerulni kell az aprokat,en is sokszor irtam mar,sajna en is megjartam,tessek ,sokszor meg a normalis hirdetokkel is gondok vannak,mit varunk el akkor az ingyen aprohirdetosoktol?
Szevasztok,
járt már valaki Zsaklinnál?
Mekköszönném az érdemi információt.
Wolker