Engem engednek! :DDDDD
Engem engednek! :DDDDD
Minden a legnagyobb rendben. tök normális, nem bunkózik, kedves, az *rai korrektek, nekem bejött. ajánlott kategória
Üdv mindenkinek. Hétvégén szórakozni voltam,és kivel találkoztam,Főiskolás Adrival. Nagyon meg van változva,szőke haj,igényes szeműveg, formás popsi,szép hatalmas mellek. Igazi bombázó. Csajós buli volt. Hosszú nézegetés után vettem a bátorságót és megszólitottam. Emlékezett rám,igen gyakori vendége voltam. Még most is bele remeg a lábam abba a franciába amit ő csinált,és az a hangós nyőgdécselések amivel élvezte az aktust nem volt semmi. Mondtam neki,hogy hiányzik,nem sok jó lány van itt Nyíregyházán. Volt 2-3 ember akivel nagyon jól érezte magát mint szex és beszélgetés terén. Az éjszaka folyamán probáltam közeledni felé,de hamar és gyorsan leállitott. Már csak a látvány is magáért beszélt. Még mindig Bomba nő.
Sziasztok, Dettikéről illetve Vandáról tudtok valamit, voltatok már náluk?
Szia Fan,
este, ha tudsz, gyere fel a chatre, légyszi. Valamit kérdeznék, amit itt nem.
Kössz :)
Kár, hogy ilyen erős a cenzura!
Szonjáról valakinek valamilyen infója van esetleg?
Előre is köszönöm
Sziasztok,
Bianka(19) érdekelne. Érdemes meglátogatni?
Köszi szépen az információt! :)
A melltartóméret egy számból és betűból áll. A szám a nő melle alatti körfogatot jelenti. A betű jelzi, hogy mekkora a mell. Azt pont nem írja. Ez Ő melle egy jófajta kis 85C-nek tűnik, de lehet D-s is. Az én farkam azt mondja jól belev.rném :)
Zalaegerszegi lányok figyelem!!
Van egy olyan lány aki megkárosítja a vendégeit és a munkaadóját is.
Régen "kicsi Rita" majd "Erika" Most pedig " Csilla" néven fut. Jelenleg farmernadrágos képek készültek róla
VIGYÁZAT!!!
Üdvözletem Sporttársak!
Két élmény a vékony, rövid hajú szőkék világából.
Ryta (30): Találka hétköznap dél körül, fél órával előtte telefon és rögtön fogad is. Ajtóban sportos megjelenés, jókedvű, mosolygós arccal hamar oldja az első találkozás feszültségét a vendéglátó. Gyors program és *r egyeztetés, zuhany és mire megtörölközöl már fehérneműben fektetnek a masszázsasztalra. Következik a lazító, pihentető olajos kényeztetés, miközben a kellemes beszélgető partner szóval is tart. Megfordulva a csúszka már készíti a rudazatot a NF-hez, ami nem túl hosszan tart- hiszen a 3/4 órában bizonyos program pontokat rövidíteni kell sajnos-, majd felkerül a pink óvszer- összhangban a szín a melírral- és miután felszerszámoztak finom csókok kíséretében vágtatunk a gyönyör felé, ami nem is marad el, majd közös tusolással szabadulunk meg a felesleges olajtól. Magával ragadó a hölgy hozzáállása, kellemes lazításra bárkinek ajánlom, az á* értékarányos. Egy megjegyzésem van csupán, ha már előre tudjuk, hogy a vendég többet akar egy kicsit, mint maga a masszázs és ezt kínáljuk is, érdemes megfontolni egy ágyikó elhelyezését talán. Többet ki lehetne hozni a légyottból.
Niki (30): Gondolván, hogy itt van némi sorbanállás az időpontokért előző este bejelentkeztem. Fél órával a megbeszélt idő előtt még megerősítés és hajrá. A Hölgy előttem érkezik a láthatóan csak erre a célra fenntartott lakásba. Ajtó nyílik és meglepetésemre ismerős az arc, de egyikőnknek sem ugrik be hogy honnan.
Egyeztetjük az egy órás menetidőt és már tisztítja is vendeglátóm saját kezüleg a zuhany alatt a szerszámot. Az ágy mellett folytatjuk, lassan és finoman csókolják végig a vendég testét fenntről egész a fegyvertáskáig, majd kényelembe helyezzük magunkat. A NF párját ritkító, az érintések és a nyelvjáték pont oda és pont úgy elhelyezve ahogyan a nagykönyvben meg van írva és közben zajlik a vendég teljes feltérképezése. Tekintetével figyeli minden rezdülésed és azonnal vált ütemet vagy technikát, ha érzi rajtad, hogy még jobb is lehetne. A viszonzást is szivesen fogadja és annál jobban élvezi is. Majd két mondatnyi levegővétel és megtalálva a mindkettőnknek legkellemesebb pozíciót újra remeg a teste és a látványtól hamar végem nekem is. A tisztálkodásnál megint van segítségem, majd rendezzük a t*r*f*t, ami a hozzáállást és a teljesítményt tekintve teljesen rendben van. Részemről melegen ajánlott.
ui.: mire lesétáltam rájöttem, hogy 2-szer is láttam a hölgyet kiszállások alkalmával más-más partnerrel bemutatott tánccal és tejszínhabos nyalakodással egybekötött műsorban. Ha akkor is én kapom az öltáncot, biztos egyből emlékeztem volna.
Tisztelt pilgrim!
A regisztrációját töröltük.
:)))))))))))))))))))
Lehet nem engedik a csajszik a géphez,az is lehet,hogy lekötözték:)
Személyesen cska Tina 35-höz volt szerencsém a lenti hölgyek közül, ő nálam magasan ajánlott kategória. Ha amiatt a szolgáltatás miatt mész, ami a hirdetésében oly' szépen ki van emelve. Ezt már többször megénekeltem korábban.
Judy 30-cal csak itt akadtam össze verbálisan, mikor Eve Hell-ről megírtam a nem kifejezettem pozitív véleményem. Akkoriban épp egy helyütt rendeltek. Mire összetalálkoztam a helyszínen Eve-vel, addig keresztül kellett verekednem magam mind Judy-n, mind Rózsán (aki azért már messze nem negyven), így nálam mindkettő tiltólistás...
A '.' Deby régi képeivel hirdet.
Gabriella Győrbe nem jössz valamikor? Mert mindenhol csak jót olvasni rólad.Itt is sikered lenne biztós. :)
Nincs, bár ezek után én is elbizonytalanodtam. Közülük valakiről esetleg infója valakinek?
. (18)
Hamvas (18)
Várlak (nem a 46 éves, hanem a másik)
Barátnők
Vivike (22)
Kitti
Adrienn
Masszázs (35)
Sziasztok Tina 35-röl,Judy 30-ról vagy Rózsa 40-röl valakinek valami infolya.Érdemes valamelyiket meg látógatni?