Jók írtad,mindenkinek más az izlése. Nekem z análon kivül mindent bevállalt,és föleg nem volt plusz p*nz. Amit én tudok,hogy nem főiskolás volt,valami komolyabb és Miskolcra járt annyit tudok tőle. Sajna azzal kll most be érní ami van.
Jók írtad,mindenkinek más az izlése. Nekem z análon kivül mindent bevállalt,és föleg nem volt plusz p*nz. Amit én tudok,hogy nem főiskolás volt,valami komolyabb és Miskolcra járt annyit tudok tőle. Sajna azzal kll most be érní ami van.
Linda, Jázmin.
akkor minek jársz hozzájuk?
olyan s betűset nem imerek,sajnálom ha csalódást okoztam,de ha esetleg tudsz egy kettőt kérlek küld el nekem privibe az elérhetőségüket,kipróbálom hátha.....a fikázás kisbarátom ott kezdődik,hogy valakit ismeretlenűl sz...r-nak tolvajnak,és miegymásnak nevezel. Nőlj fel aztán irogass!
jesszus,ide tényleg nem szabad feljönni.....mégegy iqfighter...hát de mit is vár az ember?! .....többé nem teszem.....
Ja hogy itt a hölgy üzen személyesen a 'felhasználónak', hogy tessék jönni? Ez a szolgáltatás engem is érdekelne.
Nem,sikerült megúsznom.Csak nem fáztál meg?
Mivel annyi mindent olvastam itt Rytáról úgy döntöttem ma, próba szerencse! Az ajtóban ő fogad, szöszi mosolygós csaj. Egyeztetés és irány a zuhany, a tetthelyen masszázságy. Rövidke masszázs miközben kellemes beszélgetőpartner a csaj, és a várva várt Nf-amit tényleg odaadásal művel, felkerül a védőfelszererlés és az ágynak dőlve felkínálja magát, gyönyörű látvány tárult elém, nem is töltöttem ki a 45 percet. Aktus közben jól nedvesedik, élvezetének hangot is ad. Odafigyel rá hogy jól érezd magad. Az aktushoz ***moderálva*** de véleményem szerint megéri. Talán legközelebb egy hármas felállásra is benevezek náluk. Egyvalami zavaró hogy a telefonban csak masszázst említ, holott ha kellően gavallér vagy minden megoldható! És mint más is megjegyezte egy ágy elhelyezése praktikusabb lenne.
tényleg aképek nem hazudnak szánalmas amit müvelnek a szolgáltatok azt utánna meg jönnek a gyenge és szánalmas szövegükkel hogy igy meg ugy idejöttök pécsre vagy is idehoznak a stricieitek azt itt hozzátok magatokat nullák vagytok csak a lehuzáshoz meg a pofázáshoz értetek !
Szandika (27)-ről tudtok valamit? A képek valósak?
Grátz,Gratulálok,remélem most elégedett vagy magaddal,és méltán elgondolkodtató,hogy inkább a gép előtt guberálsz fotókat,minthogy állításod szerint,Te elakartál jönni hozzánk.Már ne haragudj,de pont Te irsz kritikát,aki a visszaolvasott hozzászólásai alapján mindenkit csak fikáz,de még egy helyen sem járt,mert egy unatkozó szerencsétlenség aki csak arra képes,hogy a saját frusztrálstságát másokon vezesse le.Nem értem a mai világot,sem a bennük élő olyan embereket mint amilyen te is lehetsz.Akkor irj ilyeneket,ha magad is meggyőzödttél valamiről,nem pedig csak a levegőbe durrogtatsz.Büszke lehetsz magadra.Szánalmas,és nevettséges.Üdv
Kedves Urak,akik a hirdető hölgyeket látogatják!Én is egy masszőr vagyok,és sokszor gondoltam,miközben masszi'roztam,hogy valakinek már meg kellene i'rni fontos dolgokat,amik az Urakat érintik,hogy tudják mihez tartani magukat,ne csak azokat kritizálják élvezettel (persze név nélkül,álnév mögé bújva,mert úgy sokkal uninteligensebb).Úgyhogy most lei'rom a tapasztalataimat,akinek nem inge,ne vegye magára.Példákat i'rok,milyen a kellemetlen vendég.Megjegyzem,sokan vannak hál'isten,akik nem ebbe a katagóriába tartoznak.Szóval,amik előfordultak már:Levetkőzik,megkérdezi,hogy fürödhet-e,mert egy kicsit izzadt.Ennek örülök,mert nagyon büdös.Kijön a fürdőszobából,és igaz,hogy a testét lemosta,de a hónalja alatt egy egész fehérje tenyészet van.A másik variáció szerint a talpa fürdés után is fekete,és nem festéktől.A rosszabb,akinek annak ellenére,hogy ápolatlan,még csak eszébe sem jut megfürödni.Ennél csak az kellemetlenebb,amikor büdös valakinek a feneke.Nem látszik semmi,de felfordul a gyomrom,ahogy masszázs közben oda hajolok.Hetente egyszer-kétszer elő fordul!Szóval,hm..uraim,wc-zés után nem ártana mosakodni,főleg ha valaki masszi'roztatni akar.Hadd világosi'tsam meg a dolog érzelmi részét is.Ti azért jöttök,hogy jól érezzétek magatokat,tiszta sor.Elvárjátok a barátnő filinget.Még ez is belefér bizonyos korlátok között,emberek vagyunk,és nem nehéz kedvesnek lenni egy szimpatikusan viselkedő kedves emberrel.De ugye nem gondoljátok komolyan,hogy az elvárható ilyen körülmények között,hogy ezt az ember szi'véből élvezze is?Én például azt élvezem,ha valaki ezt nem várja el tőlem,hanem elfogadja,amit nyújtok neki,nem akar mindi'g mást,mint amit elmondok,hogy történni fog,átéli mélyen az általam nyújtott masszázs örömét,és akkor őszintén tudok örülni én is.Még sok mindent tudnék i'rni,de egyenlőre ennyi.Köszönöm a lehetőséget.
Kérlek szépen ebbe kellemes időbe lefagyasztattam magam eláztam mint ha muszály lett volna és elázva fagytam meg igy kényszer szabadságra mentem:))))XD És te Évike te nem áztál el?:XD
Sziasztok!
Új képeket töltöttem fel és új szöveg a hirdetéemben.
Szoktam olvasgatni a fórumot... eddig még nem szóltam hozzá egy témához sem. Kedves Sinclair, felmerült bennem a gyanú, hogy esetleg a T.szerkesztőség nevében írkál, így próbálván lejáratni az apróban hirdetőket. Nyilván az ingyenes hirdetésekből nincs bevétel. Aki egyszer megjárta az egy "aprós"-sal, többször lehet nem próbálkozik. Ha pedig nem próbálkozik, honnan tudja, hogy a többi mennyire megbízható és mennyire nem... Egy rossz élmény miatt azt hiszem nem kellene általánosítani és férfitársait lebeszélni arról, hogy apróban hirdető hölgyhöz menjenek.
Nyilván megvan az oka, hogy miért ott hirdet és nem főoldalon kiemelt hirdetésben.
Nem leszek meglepve, ha moderálásra küldi valaki a hozzászólásomat :)
Szép napot mindenkinek! :)
Sziasztok! Valaki mondjon már megbízható csajt, akihez érdemes meglátogatni..
Hol fagylaltad magad?
Alakul-alakul,lassan,de biztosan:D
Kár, hogy törölték Monás beírásom, pedig fontosnak tartom, hogy egy hölgy ne előttem beszélje a következő akcióját! Azt meg pláne nem bírom, ha utána megjegyzéseket tesz a vendégre. A hátam mögött velem, veletek is ezt teszi. Ez minden csak nem diszkréció
Egészségedre Putyin :)
Ha volna leányzó, akit meglátogathatnék, legyen szíves írjon nekem privátban, egy óra műlva indulok Móvárra.