Sziasztok
Mira (31) van valakinek tapasztalata a hölggyel? Nekem nagyon bejön a képei alapján.
Sziasztok
Mira (31) van valakinek tapasztalata a hölggyel? Nekem nagyon bejön a képei alapján.
A friss profilos Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed. VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Én többször voltam nála elég jó élményt nyújtott , nem az a mű fertelmes nő mint itt 99% , kedves aranyos jót beszélgettünk :)
Nektek valami igen faj vele kapcsolatban, kössétek be !!!
Tomi05 · Kvázi-tag · A helyesírásod alapján nem vagy egy könyvtárba járó típus! 😁😆 Amúgy bocsi ezt csak viccnek szántam! :) Köszi a hozzászólásod! 😉
Sziasztok!
Amira telefonszáma megvan esetleg valakinek?
Visszajáró vendége vagyok, viszont sajnos nem volt elmentve a telefonszáma így elveszett a telefonomból.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szép Napot kívánok mindenkinek!
Holnap délutánig leszek elérhető!!!
Keressetek bátran!Huncut finomság vár,Minőségi kikapcsolódásra!
Üdv:Zita😘
Nevet változtatott. Alexa lett.
Nándi · Őstag · Egypetéjű ikrek csak eltérő időpontban születtek! :D Hirdet már régebben, és volt már több néven jelen.
Panna 21 és 22-ről van valakinek tapasztalata? Köszönettel veszem itt vagy privát üzenet is.
N.
Dóra évente kb egy napot van. Ez épp a múlt héten volt. Gabyról nem tudok. :(
staffi · Őstag · Alina23 vágta mar valaki? 2-3 mondatot írjon már aki blokkolta ,akar privatba is írhat... köszi.
Sziasztok, igaz nem pécs, hanem komló, de érdeklődnék, hogy, Barbikaa vendége volt e valaki?! Milyen tapasztalattal?! Köszönöm előre is 😉😉😉
Sziasztok! Sissi47-ről valakinek infó?Köszönöm
Ez engem is érdekelne.
Üdv mindenkinek. Volt mostanában valaki Zsófi 39 nél? Nem.nagyon lehet róla semmi infót se jót se rosszat. Bár amit feltüntet az adatlapján elég kevéske már.
Szia!
Ő fizetős lány, vagy körbe kell udvaropni? Van valani elérhetősége?
Csilla 48
Pár napja jártam a hölgynél.
Nagyon kedves aranyos szolgáltató.
Érkezés után fürdés után bejutottam a szobába.
Először alaposan átgyurta a hátam és a lábaimat, majd a combomon néha elkalandoztak az ujjai.
Fordulás után áttért a mellkasomra, majd az ágyékomat vette kezelésbe. Prosztata masszázst is kértem amit nagyon finoman készített elő. Eleinte csak egy ujjal, ahigy tágultam kettővel dolgozott bennem. Nagyon jo érzés volt. Közben végig figyelte a reakcióimat, ami nagyon jól esett.
A szeansz végé kaptam egy nagy adag sikositót, majd huncut mosollyal a száján előhuzta a rózsaszin vibrit. Finoman, de határozottan használta és amikor látta hogy nem okoz gondot, csak annyit mondott, "Most véged lesz" és már éreztem is a kék gyönyörrudat. Elsőre különös érzés volt ahogy kitöltött, de ahogy masszirozta a farkam és ahogy ingerelt a vibrivel pár másodperc alatt hatalmasat élveztem. Egész a jobb vállamig lőttem. Pillanatra belekostoltam a nedümbe, de amikor meglátta nem lepődött meg, hanem kélyes mosoly közepette lenyalatta a kezét velem. Nagyszerű élmény volt.
Utána még egy gyors tisztálkodás, beszélgettünk pár percet és az időt bőven túlhaladva távoztam.
Jó volt, megyek máskor is.
Ugyanez, mint előző ,,Hanna” (22) és ,,Kiara” (21) ugyanat néven van más felületen , váltogatja a nevét , retusált kép , roma csaj , barátnőjével ígér mindent max francia lesz belőle de minden extrát felszámít és nem szinte semmit. Kerüljétek jó messzire.
!!! Vigyázzatok!!! Most Győrben vannak ,,Kiara“ (21) és ,,Bianka” (21) . Feltehetőleg Debrecenben is szoktak lenni de ez nem biztos. Vigyázzatok velük, képeik retusáltak de Bianka amúgy elég csinos . Roma lányok, rábeszélik hármasra magukat 1 órára, le sem vetkőznek rendesen de kibeszélik az emberből a pénzt, ígérnek fűt fát . Fél óra francia és mást nem hajlandóak. Kamusiak , rafkósak!!!
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy a Dóra (24) Gaby (30) páros hová tűnt?