Nézelődtem a hölgyek között,és rátaláltam az apróhirdetések között újra anabellára.Örülöik hogy visszajött,és ezek után is rendszeres látogatója leszek úgy érzemn!
A szilikon szájas franciája felejthetetlen élményt volt!!!
Nézelődtem a hölgyek között,és rátaláltam az apróhirdetések között újra anabellára.Örülöik hogy visszajött,és ezek után is rendszeres látogatója leszek úgy érzemn!
A szilikon szájas franciája felejthetetlen élményt volt!!!
Visszaolvastam,de emlékszem is rá!Viszont akkor se értem,hogy jön ez most ide?
Megírnám neked,hogy ki az de olvasd vissza a privát beszélgetést idézem (Álisd már le magad) ezt írtad vagy nem?
Igazat adok Reginának ellkellene mened és megnézned mert így,hogy szerintem kamu az kevés.Csáó
Sziasztok !
Izáról sok szépet hallottam. Teljesen eltünt. Ki tud róla ? dolgozik még ?
Azért a két barátnőt semmilyen szinten nem lehet összehasonlítani. Sem kisugárzásban , sem tudásban , sem technikában. Lyna nem lessz itt hosszú távon , az biztos. Meg nem kell rajuk vigyázni , profik vigyáznak rájuk.
Ebben a műfajban a legjobb. Kár, hogy itt már nem hirdet.
Várj míg újra elérhető, vagy látogass meg mást.
Ha felcseszik az agyadat,akkor neked menne a helyesírás ? Mert szerintem nem ! :)
Sziasztok! Nem tudjatok mi van Szanoval? Napok ota probalom elerni telefonon de nem veszi fel, mar legalabb 20-szor hivtam..Van itt kozuletek olyan akinek mar fogadta a hivasat?
Helyesírás az nem megy :)
A számon se elérhető. akkor mit csináljak?
Sziasztok!
A következő hölgyekről szeretnék információt, ha valaki tudna írni beszámolót, megköszönném:
Sissi (28)
Vivien (26)
Amanda (21)
Brigi (35)
***Kérjük az önreklám és egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok emberek!Érddeklődnék egy két szolgátatóról,pl.SZilvike 26,Amira 23,és Suzy 35 ről.KItud róluk infót,viszont érdekelne egy idősebb i ő Angyal 45,őróla is tud valaki valamit?Állitólag nem is ő van a képeken mert telttebb,és üti a 60-at,mint 45-öt!előre is köszönöm az infókat!
Drága Flaska annyi közöd van ehez meg hozzá értésed, mint nekem az autó szereléshez.Aki volt nálam egyszer nem mondta hogy kamu vagy nem kamu.Azt azt a kifejezést hogy faxopó srtici nem tudom miért nem jó ugy kifejezni hogy nem épp kedves fönökség.Jah és ha meg néznéd a web oldalt már ha lenne annyi eszed akkor tudnád hogy onnan nem tudod leszedni a képeket.Lehet hogy te épp egy kedves konkurens vagy, vagy egy
kocsog srtici.De az tuti hogy eszed nem sok van.
Nem egyszerűbb őt magát felhívni? Ha felveszi és tudsz vele beszélni rögtön okosabb leszel, ha pedig ki van kapcsolva, akkor nyilvánvaló hogy nem dolgozik....
hello. Molly-ról mi hír van. nemtud valaki valamit róla? Ma szerettem volna hozzá menni de már inaktiv a hirdetése.:(
hello. valaki nem tud véletlen mollyról valamit? tegnap még fent volt ma már inaktív a hírdetése. ma szerettünk volna menni hozzá de már nem elérhető.
Ezek után ne vessetek egymásra követ mert itt már mindenkinél van valaki.. Gondolom értitek. Nevetséges. :)
Aztán nehogy túl kostolgasd!:D