Amúgy most ki a Gyula?? Csak mert az itt hirdető csajok képeiből jelenleg nem tudok rájönni?
Amúgy most ki a Gyula?? Csak mert az itt hirdető csajok képeiből jelenleg nem tudok rájönni?
Regináról? Fel sem veszi a telefont. Tegnap hívtam. Szerintem kamu a csaj.
Kiment Svájcba állítólag dolgozni 18 évesen, mert ugye a svájci strici sem hülye, hogy fiatalabbat alkalmazzon, mert menne a börtönbe mint Berlusconi, de rájött, hogy a p*nz nagyrésze nem nála landol és hazajött. Ő írta, hogy a "nem épp kedves főnökei..." Vagy nem is volt kint csak egy svájci oldalról vett le képeket.
Sziasztok nemrégen jártam Anita(23) nál, kíváncsi voltam. Mert sok jót olvastam róla, itt és a pl is. Kimondottan mélytorkos franciára mentem mert nagyon szeretem. Nem csalódtam ,sexy csinos lány aki különleges , kéz nélküli franciával kényesztetett. Nagyon jól csinálja ajánlom ,francia kedvelőknek. Tessék vigyázni rá.
Megérkeztünk, Kaposvár! :) Diával várjuk a kedves vendégeket! ;)
Senki nem tud semmit??
Szia, itt teljesen nyilvánvaló, hogy nem a lány csinálta a hirdetését, hanem a főnöke, ő meg azt ír bele és azt vállal, amit nem szégyell, ez elsősorban a "vevő" csalogatásról szól, hisz a pasik többsége akkor is marad a lánynál, ha nem ő van a képen, ha nem azok az *ny*gi feltételek, amikről telefonban beszéltek, ha nem is vállalja azt ami szerepel az adatlapján vagy a telefonban megbeszélték.
Sziasztok!
Laráról mit tudtok?
Kevés ez az egy kép róla ez alapján nem lehet eldönteni h érdemes -e meglátogatni...
Esetleg valaki volt nála?
Kösz de már későn írtál és én bef*z*ttem egy párosra Regina (20) és Deby (22) mentem el és igazán jó élményeket szereztem meg voltam elégedve a lányok nagyon odadóak voltak mindenben együtt működtek. Több infót nem irok rólluk mert megkértek a lányok h a fórumon ne negyon írjak róluk de csak ajánlani tudom neked is.
Hogy Szanó kövér? Marhaság!!! Voltam nála jó teste van és az alakjával semmi gond nincs!
Inkább csak ősszel! :DDDDD Persze ritkán iszom, de azért majd mögkostolom :P
Sziasztok!
Szandy, debreceni hírdető, szőke vékony lány. Képek alapján bejött, én a párommal együtt kerestem volna egy lányt, közös élményekre...
Telefonbeszélgetésünk:
-Szia láttam az adatlapodon hogy párt is fogadsz , erről szeretnék érdeklődni...
-Szia, fél óra ...... óra ..... több aktus... ( száraz tény közlések, már itt elment a kedvem )
-Ok, de én a páros lehetőségről érdeklődtem...
-Az dupla ennyi ( ezt hogy számolta ki? :) )
-Jó rendben mondom de arra vagyok kíváncsi hogy párokat fogadsz , akkor bi vagy, és gondolom a lánnyal is foglalkozol...
-Nem vagyok, bi de nem ismerem a párod
-Akkor küldjünk képet esetleg hogy elvállalsz e? (már itt nem értettem)
-Nem kell mert én biztos nem fogok hozzányúlni a párodhoz. ( Mi van? ez normális? párokat is fogad, de nem nyúl hozzá a lányhoz, akkor minek fizettet ki duplát???!!! és mi értelme van? )
-De akkor miért hirdeted hogy párokat is fogadsz ?
-Akkor keress mást! ( és telefon lecsap...)
Jó lenne már ha olyan lányok is lennének akik nem csak gépiesen a p*nzt akarnák keresni, hanem valóban jó velük lenni... és talán egy kis iq is elárható lenne... lehet hogy túl sokat szeretnék?
Sziasztok!
Szandy, debreceni hírdető, szőke vékony lány. Képek alapján bejött, én a párommal együtt kerestem volna egy lányt, közös élményekre...
Telefonbeszélgetésünk:
-Szia láttam az adatlapodon hogy párt is fogadsz , erről szeretnék érdeklődni...
-Szia, fél óra ...... óra ..... több aktus... ( száraz tény közlések, már itt elment a kedvem )
-Ok, de én a páros lehetőségről érdeklődtem...
-Az dupla ennyi ( ezt hogy számolta ki? :) )
-Jó rendben mondom de arra vagyok kíváncsi hogy párokat fogadsz , akkor bi vagy, és gondolom a lánnyal is foglalkozol...
-Nem vagyok, bi de nem ismerem a párod
-Akkor küldjünk képet esetleg hogy elvállalsz e? (már itt nem értettem)
-Nem kell mert én biztos nem fogok hozzányúlni a párodhoz. ( Mi van? ez normális? párokat is fogad, de nem nyúl hozzá a lányhoz, akkor minek fizettet ki duplát???!!! és mi értelme van? )
-De akkor miért hirdeted hogy párokat is fogadsz ?
-Akkor keress mást! ( és telefon lecsap...)
Jó lenne már ha olyan lányok is lennének akik nem csak gépiesen a pénzt akarnák keresni, hanem valóban jó velük lenni... és talán egy kis iq is elárható lenne... lehet hogy túl sokat szeretnék?
Sziasztok.Surgosen szeretnek infot kapni ha tudna valaki ajanlani vmi parost amelyikhez erdemes elmenni
Hello
Linda23
Kitty23
Mondjuk nem azt kapod a p..zedért amit várnál, vagy megbeszéltetek előzőleg.Vagy tumultus van a lakásban, és ez esetleg zavar...ilyesmi.Esetleg kizsebelnek míg fürdesz, bár ez itt annyira nem jellemző mint tirpákiába...(bocs, de abba a topicba olvastam) Magyarul negatív élményekkel távozol. Jahh és persze a korosztályt is megjelölheted.Bár én most megyek csicsikálni, de biztos lesz aki segít....
MIre értendő ez a pofára esés ? :)
Szinte bárkihez el lehet menni, kérdés mennyire akarsz pofára esni.....
Sziasztok ! :) új vagyok valaki tud tényleges hírdetőket debrecenbe akihez elehet menni ? :)
Voltam olyan kedves (hülye),hogy előre bizalmat szavaztam mindenkinek,illetve el akartam kerülni azt az érzetet,hogy "csak add a p*nzt" .Eddig a vastag bőrűig nem is volt gond.Az ilyenek rontják a normális férfiak hitelét is,mint a rejtett számnál.
Nem követem el mégegyszer ezt a hibát:)
Kérem valamelyik itt hirdető lány küldje már el nekem pontosan leírva persze privátba,hogy hogyan müködik a hirdetés feladás A-Z mindent írjon már le. Szeretnék feladtni itt a 1 hirdetést a barátunk gyula képeivel persze arcképes képekkel,hogy a kezdö kalandvágyok ne szaladjanak bele még véletlenül sem mert elégsokan csak rábukkanak az oldalra kiválasztják pont ezt a réti négert és na bumm megvan a baj és talán így tudok valamennyit segíteni.Sokat olvashatunk róla és munkásságáról.Szerintem nagyon sokan vannak akik belesem olvasnak a fórumba nem is tudják,hogy van ilyen.Az is 100% vannak akik mellényultak és nem írnak mert szégyelik vagy nem szeretnének róla beszélni mitörtént akkor és ott velük.Már csak ha csak annyit elérek,hogy az ajtóban felismerik az is valami mert onnan még vissza lehet fordulni mert bent már betámadnak a cigók.Nagyon sokszor úgynyit ajtót a kis bantu csaj,hogy elbujik az ajtó mögé és azt mondja gyere be mert meztelen vagyok meg hasonló dumák.Takaritsuk ki a szemetet.Onnan tudok róla annyit ,hogy én is beleszalatdtam kapkodtam nem olvastam a fórumba bele de se baj.Nekem az a pénz apró amit ott hagytam neki meg kenyérekellett.Meg hamegjelenik valami újj hirdetés 1-ből hívom mert a hangját 1ből felismerem de hirdetései 98% a képekböl levágom,hogy ő az.
Remélem olvasod ezt te réti néger emlékszel én voltam az aki kifeléjövet az ajtóval poánbasztalak 1jópár éve.
Elöre is köszönöm a segítséget.Csáó
Ui:Kérem a kedves szerkesztőséget ne moderálják ezt a hózzászólásomat köszönöm.