Heléna valóban nagyon szép (arc és test is), kedves, normális csajszi. Egyszer voltam eddig nála, de mindenképp meg fogom még látogatni.
Erősen ajánlott :)
Heléna valóban nagyon szép (arc és test is), kedves, normális csajszi. Egyszer voltam eddig nála, de mindenképp meg fogom még látogatni.
Erősen ajánlott :)
A péntek szele már megéríntett..... Téged!? :DDDDD
Ez gonosz volt! :DDDDD
Rendben :) Várlak nagy szeretettel ! ;)
Hello Évike mizu?:))
Szia gubás mizu feléd?:))))
Ki kiváncsi kit vársz rá érsz kaposvár is vár :)))))))))
A millió jelző között, amit vele kapcsolatban tudnék említeni, ott van az őszinteség is, legalábbis nagyon szeretném, hogy ott legyen. Szerintem ez is hozzátartozik az Annabell imázshoz, amire leginkább ő tud vigyázni. Persze előbb vagy utóbb valószínűleg rá kell majd (újra) jönnöm, hogy az életben bizonyos dolgok törvényszerűek, én meg egy naív kis senki vagyok.
Senki sem pótolhatatlan, mindig jön új, akit az ember megkedvel. Viszont én is a nyugodt munkát szeretem ebben a műfajban és nem a veszélyt. Azért az tényleg érdekes, hogy nem néztem volna ki belőle ezt a fajta munkavégzést. Lehet , hogy ő sem mindenben olyan őszinte, mint mutatja.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Üdvözlöm az urakat,egy kis tapasztalat a Bécsi uti csajokrol.Jártam jo pár lánynál sajnos elég sok volt a negativ tapasztalatom az emlitett lakásban,a lányok hozzáálása illetve a kép valoságossága nagy részben csalodást okozott.Miután végképp lemondtam azokrol a lányokrol,feltünt az oldalon két lány Mia iletve Nelli,adatlapjukbol kiderült hogy egy hetet tartozkodnak a városba,igy meglátogattam egy napon mind kettöt.Hosszu idö ota elsö jo élmény volt e két igen szexis kedves hölgy.Örülnék neki ha többször jönnének a városba
Én konkrétan nem bánnám ha vigyázna rá valaki (talán így van). Azért lehet, most kellene leszoknom Annabellről, mielőtt késő lesz. Nem lesz egyszerű, q*vára nem, előre rettegek a naptól, amikor már nem lesz elérhető.
Akkor max, hányás, 6 óra, hányás, mocskos másnap, sok gyógysörrel...... Mint régen fiatalon 76ban :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vagy Szandi 26-ról is jöhetne valami.
Emili 19-ről vagy Mary 21-ről van infója valakinek? Privátban is jöhet.
*rak elfogadhatoak,knfvsz az nincs,kedves,rafinalt hangja volt a teloban,erett csajnak tunik :) csak telon dumaltam vele :)
Azt én is hallottam, hogy itthon már unja a banánt, ezért védette le magát. Állítólag a lakásban vigyáznak rá. Ha ez igaz, eléggé kellemetlen a dolog. Bizonyos esetekben engem zavar, ha többen vagyunk. Megfontolandó.
Pesten az egyik haver szerint / többször volt Annabellnél / a csajszi külföldre készül. Kár lenne érte. Vele is elfutott a lovacska ? PÉNZÉRT MINDENT ???
Összehasonlításról szó sincs. Az vitán felüli, hogy Annabell a jobb.
Az ilyen IQ-nuku nők elég lehangolóak tudnak lenni. Tényleg ritka lehet, aki intelligens, igényes, jól néz ki és szereti is csinálni, amit csinál.