Az max én vagyok, csak nem selyem..... :D
Az max én vagyok, csak nem selyem..... :D
Én is hozzászólnék az Anita Bellini alias Orsika témához.
Előjáróban annyit, hogy megnéztem jó pár filmjét ismertetőjelek után kutatva. pl.: anyajegy stb.
És igen Ő van a képeken és Ő fogad a valóságban is.
Nagy nehezen rászántam a ***moderálva***az ügyre. Azóta változott az *razás. Akit érdekel, hívja fel.
Na szóval:
Az egyeztetés könnyen ment. A lakás tipikus panel, annak minden előnyével és hátrányával. A csaj alacsony vékony, pici, csoda hogy nem törik össze a filmek forgatása alatt.
A szolgáltatás színvonala kifogástalan. Amiben megegyeztünk mindent lehet, nem nyafog, lehet tolni keményen, és még lelkes is.
Összefoglalva megéri elmenni, de én személy szerint nem fogok többet menni, de nem a hozzáállás miatt, hanem azért mert a csaj nem jött be nekem.
Egyszer mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá.
Egyéb észrevételem hogy a nő nagyon buta és naiv. De tényleg. Szerintem valaki alaposan kihasználja.
Röviden tömören ennyi.
Sok újat nekem se tudnak mutatni:) Igazat adok abban hogy elhitetik veled te vagy az isten az adott félórában:) mindig az aktuális a legjobb. Nem azért járok hogy kikérjem a véleményüket, mivel ez véleményem szerint nem számít. A nyujtott szolgáltatás érdekel. Lehet én érzem , hogy az a fer ha valaki mielött lelép legalább egy... hello majd leszek féle üzenetet dobhatna. Nem kell sem felhívni, semmi ilyesmi. Mindenkinek vannak egyéb elérhetőségei ahol infót tudnak adni.
Szia.Tényleg visszatértek egyébként.Izával tudtam is beszélni.A lányok max külön kérésre hívnak bárkit.Azért van kockázat,ha barátnő esetleg feleség veszi fel véletlenül.
Biztos lehetsz benne kedves Kóstolgató nem fogják modizni a hozzászólásod,semmi szabályzatot sértő nincs benne,gyönyörűen körül írva minden.Valaki csak a szerkesztőség munkáját szaporítja feleslegesen.További szép napot!
Fannika tényleg egy helyes, csinos kiscsaj, de az ágyban nem érzi túl jól magát. Az aktus nem egy nagy durranás.
Ezt a temat en mar felvetettem, de lenyegeben nagyon ugyesek a lanyok mert elhitetik velunk hogy nem csak 1 vagy az 1000 kozul aki jart a punciban, pedig pontosan ugy van. Az en kedvenc szolgaltatom 2 fele biztonsagos modon tudot volna uzenni nekem hogy ne gyere barom. Szova akartam tenni de azota eltunt masokkal egyutt. Ha mar uzletrol beszelunk ott sem megengedett az olyan fajta viselkedes nem beszelve a szolgaltatasrol.
Szia.Annabell nagyon ügyes;)Jól csinálja a barátnő feelinget.
Sziasztok
Rég jártam az oldalon hirdetés feladás ügyileg. Szeretném megkérdezni valaki tudja - e , hogy az ingyenes apróhirdetés, mióta nem ingyenes. Hiába adom fel ingyenesbe, *** moderálva ***. Ez megszünt most ???
üdv. V.
csak kézi :) egy telefont megér a tájékoztatás
cseresznye:Hali.Nem találtál jelentkezöt?
Engem a győri, 24 éves Mirabella érdekelne. Tudna róla valaki több infót mondani? Kedvesség, bunkó-e? Melyik utcában van? Hogy viszonyul a partnerekhez ? stb.
Köszi előre is!!
Erika 38, kétszer voltam nála, nekem tuti volt
Orsihoz így most már elugranék ismét, de Anita sajnos nekem is a borsos kategóriában van. :)
Anita, nincs véletlenül meg neked még az Orsis telszám? :)
engem speciel zavar az hogy valakihez menni akarok, ajánlják többen aztán pikk-pakk eltűnik. ha nem is magamat veszem alapul hanem a sok visszajárót akit szint úgy érdekelne a dolog.
anita89 ha te vagy az aki felöl érdeklődünk. esetleg szólhatnál régi visszajáró vendégeknek, hogy minden rendben van. és majd lesztek valamikor. szerintem ez igy lenne korrekt. ha meg nem te vagy az..... akkor lényegtelen
Mivel legutóbb végül nem jutottam el senkihez, az új jelöltek: Pandora 25, Heni 23, Agica 19, Nina 23. Róluk valami?
Kedves Rita!Nem is tudom hirtele hol kezdjem.Talán tegyük helyre rögtön a dolgokat.Elősször is soha nem jártam nálad(más az izlésem)és ebből érthetően, soha nem is fogok.Az a dolog pedig,hogy valaki alattad akció közben a legyeket számlálja a plafonon,,,,..Siralmas,és elgondolkodtató.Ennek több oka is lehet.Mint már írtam,soha nem találkoztunk,és nem ismerlek.Ezért tartózkodom a bíráló szavaktól.Viszont az tény ha valaki veszi a fáradságot és p*nzt áldoz arra,hogy veled eltöltsön x időt,ő azt valószínű azért teszi,mert -szereti a szexet,-jól akarja magát érezni veled,-és mind ezt nagy (meg előlegezet)bizalommal teszi irányodba.Jó lenne hallani a másik felet is.Mindíg kettőn áll a vásár.Azért megjegyzem: nagyon sajnálom azt az embert aki ijen jól tudta érezni magát veled,általad(értsd ahogy akarod)Ami pedig a profizmust illeti a szakmátokban az létezik,csak sajnos a szavaidból az derül ki,hogy halovány foggalmad sincs róla.Ezt nevedd bírálatnak mert a nagyobbik táborba tartozol.A szolgáltatók közül legtöbben azt képzelik,ha a vendégnek orgazmusa volt,akkor kész van,mehet útjára,és a szolgáltatás megfelelően el lett végezve.(már akinek)Viszolygok az olyan kijelentésektől:szokot e néha orgazmusod lenni szex közben?"NEM ÜZLETBEN SOHA"Ez olyan mind ha másznám a hegyet, azzal a tudattal,hogy soha nem fogok felérni a csúcsra!Felemelő igaz?Miért nézünk meg egy bűvész trükköt?Vagy egy scifit vagy egy horrort?Mert izgalmas,mert jó, és bele éljük magunkat és libabőrösek leszünk egy-egy jó jelenetnél.Nem vagyok már húsz éves 40 felett járok.Ami pedig a színészkedést illeti,:lehet színlelni az orgazmust,csak ne feledje el egyetlen nő sem a testnek vannak félre érthetetlen jelei amejeket a férfiak is ismerik.Mellesleg megjegyzem ha van olyan(és biztos van)aki úgy megtudja játszani,hogy100 százalékig elhiszem,az tegye.(de ezt már úgy hívják tehetség)Tudom ez az egész a p*nzről szól,de nem mindegy, és nagyon nem,hogy mit kapok érte cserébe.Én nem csupán egy orgazmust akarok viszonzásul(azt magam is megoldom)Olyan élményre vagyok vevő amire évek múltán is szívesen emlékszem vissza.Mint egy nagyon jó filmre.Szép napot.
Sza!!---És mit vállal el Lexy---szex is mehet?
Roppant kiváncsi lennék, hogy az előző hozzászólásomban ki az aki talált moderálásra való okot, és mi volt az. :) Illetve, hogy az illető mit keres ezen az oldalon.