Kedves Laci!
Ha előttem volt itt, honnan ismerném? :) De mint láthatod én nem 40 éves vagyok, ha eljössz meg is bizonyosodhatsz róla :) :) Szép napot! :)
Kedves Laci!
Ha előttem volt itt, honnan ismerném? :) De mint láthatod én nem 40 éves vagyok, ha eljössz meg is bizonyosodhatsz róla :) :) Szép napot! :)
Kedves Dia! Mielőtt megérkeztetek volna a barátnőddel, előtte ugyanabban a lakásban fogadott egy Roberta (40) néven hirdető szolgáltató. Biztos nem tudod kiről van szó??
Bia (24) , Nikol (19) valaki tud valamilyen infót?
Sziasztok!
Dia (28)-nak nagyon komoly didkói vannak...
Valakinek van tapasztalata a hölggyel kapcsolatban?
Szép napot!
Üdv! Eltötenék egy kedves, vékony-formás, inkább szőke lánynál egy pásztor órát, valaki tud egy normális lányt ajánlani? Pénztárcámnak mennyibe fog ez fájni? Előre is köszi a felvilágosítást.
Laura 27 volt már valaki??
hogy tudom a hozzászólást elolvasni?? elküldi valaki privátban? :D
Bella (19) ről valaki infót?? Milyen a lány, lakás, stb?
Réka23-at és Anikó19-et mindenki felejtse el. A képek még messziről sem adják vissza az élő találkozást. A képek messze jobbak a valóságnál. Hihetetlen, hogy ilyen jó képekkel mernek hirdetni ezek a lányok. A vendég előtt veszekednek, az előző vendég még ott van a szobában, amikor én már ott voltam. Nem hittem a szememnek, el is jöttem. Senkinek se ajánlom őket
Én úgy tudom, Uránban, és ha minden igaz, akkor Dalma (24) a "szármysegéd". Dalmáról akinek egyébként akad tapasztalata, az ossza meg, legyen szíves.
Zsüliett 20 képein két lány van. Az egyiknek ő a husibb,hullámos hajú neki a bal olalán van a tetkó, a másiknak aki a vékonyabb és a tükörben mobillal fotózta magát annak meg a jobb oldalán van a tetkó :D :D
Sziasztok!
Barbie-nál volt már valaki?
Info kéne róla igaz nem ezen az oldalon hirdet de talán valaki tud írni bezámolót róla képei alapján régebben Aleisha néven hirdetett.
Hali!
Elsőre kit tudnátok ajánlani kihez éredemes elmenni? 3 kiszemeltem van Ariel Pandora és Dorka. Kinél a legjobb a műsor???
Ne viccelj, hirdetesnel siman ki lehet irni hogy mar nem leszek, vagy meddig nem leszek, azt fent hagyni egy hetig, internet korat elunk! Most peldaul az en esetemben elotte valo nap egyeztetek masnap mar ki van kapcsolva, az osszes hirdetes leszedve. Honapokon keresztul (havi 2 alk) nem fapofaval dugtunk hanem beszelgettunk, eleg sokat. Hordtam a p*nzt rendesen, ha korrekt lenne akkor most nyugodtan vinnem a p*nzemet mashoz, helyette azt nezem hatha felbukkan stb. Uj helyet talalni nekem macera.
Szia!
Fórum - Videkilany.hu - üzenetek a Vl szerkesztőségének
De most komolyan, miért ide írtad ezt a hszt???
A popszakma márpedig ilyen! :)
Fogalmam sincs.....
A saját hozzászólásait mégsem küldheti. :P
Egy pár hozzászólás kimaradt! Küldd be azt is légyszi!!!
Látom ám! mondjuk csajból sosem elég!? :O igaz ez!?!?!? :D