Voltam Lexynél , jó volt :)
Voltam Lexynél , jó volt :)
Selyem maki?:)
Privát levelezésbe kiderült,hogy már járt itt.Gondolom valamelyik "úr" ,aki a viselkedése miatt feketelistára került és nem akarom látni.Valószínü az érzékeny kicsi egója,csak ilyen cseszegetéssel képes elfogadni a tényt.
Egyszer szemtanúja is voltam egy ilyen esetnek. Egy nagyon ügyes, kedves, és franciául kiválóan tudó hölgynél vendégeskedtem a Csapó utcán. Épp ejakulációm volt, és ezzel egyidőben neki pont tele volt a szája. Megcsörrent a mobil, szerencsétlen a kolbásszal ugyan már végzett, de a mustár viszont a torkára szaladt. Felvette, és nem tudott megszólalni. :D Tudom, nem úriemberhez méltó dolog, de bevallom, én akkor nagyon röhögtem. Végül inkább mégiscsak kinyomta, és humorosan felfogva a helyzetet mondta is, hogy nem szép a kicsit kinevetni, meghogy nem is tudja mi lelte, ő sosem szokott olyankor telefont felvenni, de most valahogy mégis megjárta! Szóval a tanulság, tényleg nem jó ilyenkor hívást fogadni, mert "balesethez" is vezethet. :) Én mondjuk nem bántam meg, mert nekem ez viszont örök emlék marad, sosem felejtem el, nagyon jól szórakoztam. :)
Csoki (22)-ről van valakinek infója? Mennyire odaadó, mennyire ügyes? Stb.
Engem is erdekelne ha van tapasztalat :)
Jó reggelt mindenkinek. Ma Nyíregyházázn leszek. Két leányzót szemeltem ki,Millát és Reginát. Millát még Fehérvárón akartam meglátogatní. Csak egy kicsit fúrák a képei,hól pocakos és zsírpárnás,vallahol meg semmi nyóma a zsíroknak. A nagy szilikon cicik az előny,a telefonban masszázst mondott csak, kézi levezetéssel,de személyes találkozónál lehet vele beszélní. Esetleg több infót tud róla valaki,hogy meddig lehet nála elmenni?? A képek alapján,szerintem Regina egy igazi bombázó,de sajna még nem írt róla senki neki legalább egyformák a képei,a telefonban nórmálisan beszél,semmi lekezelés,felesleges igéret. Az á*ai korrektek. Ha valaki volt ennél a két lánynál,és segiteni túd a vállasztásban azt meg köszönném.
Na na hallod e Gubás valaki több csajt akar mint mi!!:))))Évica láttom valaki megint meg talált,biztos tetszel neki és igy inmponál neked beszolongat:))) Évica ne hagyd magad:)))))))))
Srácok, Gina nincs kikapcsolva csak éppen nincs ideje a telefonra. És ezt nem negatívumként említem, hanem tényleg minden órában dolgozik, ami nem is csoda :) Én azóta napi szinten hívogatom, mióta vissza tért (kb egy honapja) és láss csodád a minap felvette a telót (el sem hittem).. Még egy fullosan betáblázott napon is kedvesen és nyugodtan elmond mindent amit tudni kell. Napokban olyan délután 3 óra körül értem el és holnap azaz 4.-ére kaptam megfelelő időpontot! Állítólag megéri várni rá.. Szóval, nem feladni! Előbb utóbb felveszi nektek is! :)
Néha előfordul :S :(
Az meg már tul nagy! :D
Az igazi ,profi ...az remek szinesz kedves ragadozo.Igy eljatsza ,hogy milyen franko vagy az agyban. Ha azt akarod,hogy elvezze is, akkor tedd oda magad,es ne a hatodon fekve szamolgasd a legyxart a plafonon...ez az osszes pasinak egy jo tanacs. De nem igazan vagom,hogy ez miert lenyeges? Az a lenyeg,hogy neked jo legyen hmm..
A 25 éves Tatabányai Andi-ról tudna valaki bővebb infót adni? Milyen? Valóban ő van a képeken? Kedves, nem bunkó? Dr*ga a szolgáltatása? Köszi előre is!!
Pamela nagyon jó nekem bejött jobban is mint gondoltam .
Igen belém :-P :D na de viccen kivűl fiatalkorosztály csak addig csinálja ezt mig össze nem gyűlik neki az az összeg amire gyűjt. Nem mindenkinél van igy de többségében ez van .
Hali ! Nem tudja valaki,hogy mi lett Szandy 24-el vagy a telefonszámát ? Előre is köszönöm:Lacika
Hali!Köszi az infót.Akkor a barátnői fíiing azért nem egészen álja meg a helyét.Azt,hogy ő is élvezte e a szexet(mármint volt e orgazmusa veled)azt, már meg sem kérdezem.Természetesen attól még lehet nagyon jó szolgáltató,és kedves lány.Azért egyszer lehet meglátogatom, az ujdonság mindíg csábító(de nem mindíg jön be.)Az igazi profi élvezi amit csinál,és bele ad mindent.Természetesen a képlet azért nem minden esetben ilyen egyszerű főleg nem az x.vendég után.
:D Ha a szád foglalt, arra az időre javaslom kapcsold ki a telód!
Helló hol elérhető győrben melyik részen ***moderálva***?
SZIASZTOK EZ EGY CSUNYA DOLOG AKI MAS FOTOVAL HIRDET!!!!!! MOST TALLALTAM MEG A SAJAT FOTOIMAM MAS NEVEN ES DEBRECENBEN NEM IS JARTAM OTT SOHA ES BUDAPESTEN LAKOM!!!!! IGAZ DRAGA ADRIEN NAGYON GYORSAN SZEDLE OKET!!!!