Sziasztok úgy néz ki mégis elérhető leszek, aki szeretne meglátogatni nyugodtan keressen bizalommal puszillak titeket! 🥰
Sziasztok úgy néz ki mégis elérhető leszek, aki szeretne meglátogatni nyugodtan keressen bizalommal puszillak titeket! 🥰
Járt már itt valaki Lilinél és ha igen akkor milyen tapasztalata volt vele ?
Egyébként meg privátba is jöhet a válasz és előre kösz !
Denisa már igazán megérdemelné a VIP jelzőt, mert azt kell hogy mondjam Nyíregyen magasan a legjobb! 😁
Múlt héten, hosszú idő után ismét felkerestem, és hát nem volt egy rossz ötlet!
Cuki pici lány, bomba mellekkel és olyan szervízzel, hogy az agyam eldobom! 😋
Az biztos, hogy tudja mitől döglik a légy! 😁
Élveztem minden percét, megyek még! 😘
Sziasztok ! Nyíregyházán szobát vagy lakást keresek , aki tudsz segíteni ezen a számon elér : 0630 838 2168 vagy viberen is elérhető vagyok ! Puszi 🥰
Kedves, régi és leendő vendégeim! Péntek estig Zalaegerszegen vegyok. Szeretettel várok mindenkit, kedves, diszkrét kuckómban! Több fajta testmasszázs, és többfajta prosztata masszázsom van számodra. Ezek kombinálva intim masszázzsal, csókolózással: IGÉREM fergeteges randiben lesz részed! HÍVJ MOS!!!!!
Jól teszi a dolgát, jól is néz ki. 6-8 évvel több benne a km, mint írja.
Ő rá én is kíváncsi vagyok.
Hazudik neked az, akinek a jóvoltából itt vagy!
Ne hazudj hogy csak felhivtad
Sziasztok 😘újra itt vagyok szívesen találkozom régi ílletve új vendégeimmel 😘😍😍
Köszönjük szépen várunk sok szeretettel máskor is titeket csalódás mentes légkörben ahol fontos számunkra a diszkréció és a minőség amit próbálunk nyújtani kedves férfiaknak :) Puszi Denisa és Tiffany
Értem és köszönöm. Van esetleg valaki, akit javasolsz? Ivett (34) -et sajnos nem nagyon látom, pedig állítólag Ő egy csalódásmentes hölgy. A többi elérhető lányról pedig jóformán semmit sem tudok, viszont nem szeretnék beleszaladni olyanba, aki inkább csak bosszúságot okoz.
További szép hétvégét! 🙂
Én csak felhívtam. 😅
Nincs mese a kedvenced volt, elajultál tőle!
Köszi. Csak most sajnos nincsenek fent sehol. Hálás lennék, ha valaki más is tudna ajánlani 🤝 Pesten nincsenek ilyen problémák ezzel… 😁
Elment hozzá egyszer. Az sok? Lehet hogy sok volt! 🙃
Sziasztok! Szeretnék kis segítséget. Kit tudnátok javasolni 20-30 közötti korosztályból, aki tényleg korrekt és jó szolgáltató? Semmi extra elvárás nincs, fiatal legyen, korrekt és tüzes.
Köszi előre is a válaszokat
Inkább hagyd ki.
Jó akkor elvoltam, sose vágytam másra. Azért nincs hirdetése mert megtartottam magamnak. Így megnyugodott a lelked?
Ez engem is érdekelne!