Sziasztok! Osztom a véleményeteket. Nem tudom, miért nem hagyják békén a lányokat. Sokan azt hiszik, könnyű munka az. Lenne ő a helyükben, másként beszélnének...
Sziasztok! Osztom a véleményeteket. Nem tudom, miért nem hagyják békén a lányokat. Sokan azt hiszik, könnyű munka az. Lenne ő a helyükben, másként beszélnének...
Vivi/Tinánál én is voltam, bár akkor még més volt a neve, kb 2 évvel ezelőtt. Akkor is piás volt (állítólag a születésnapja miatt, de a többiek leírása szerint folyamatosan születésnapja van) és folyamatosan beszélt. Arról, hogy ő milyen jó nő volt. Elhiszem, a képein is az, csak hát az idő, a cigi, a pia stb
Az dúrva,hogy fegyverrel megy fel az illető.Nyugodtan szólhattál volna neki hogy vagy elmegy vagy hívod a rendörséget.Ha ez nem elrettentő számára,akkor más semmi.
Szerintem sokan kitartanak a mellett hogy te egy igazán kifinomúlt hölgy vagy aki mindent megtesz hogy a vendég jól érezze magát.Aki téged el akar üldözni,azzal csak azt éri el hogy mennek máshoz és pont nem a vedencéhez fognak időpontot egyeztetni.
Logika nem az erőssége egyeseknek
Kívánom hogy ne legyen szerencséje a kedves uriembernek,és mihamarabb kerüljön a süllyesztőbe.
Kitartást Gréti.Sokan veled vannak a háttérben.😘💋🤗
Sziasztok ki lenne az akit egy egéssz éjszakára jó lenne privátban is várom az ajánlatokat előre is köszi
Bianka masszőznél járt már valaki?
Évekkel ezelőtt is téma volt már itt a fórumon, hogy aki a képeken van és aki ajtót nyit teljesen más személy.
Én voltam nála ő nyitott ajtót, melleit megcsináltatta ami hiba volt szerintem, illetve pár kilót szedett fel ami nem vált hátrányára. Mindezek ellenére a korosztálya legjobb szolgáltatója, stabil pécsi hirdető nem ingázik.
Képek erősen szerkesztettek ez tény.
Szia Pet 73.
Igen, együtt dolgoztak, és egyszerre tűntek el.
Nem valószínű hogy egyszerre hagyják abba,
ezért nem értem hova tűntek.
Azért Lotti elég jó volt, ha nem a legjobb,
a műfajban.
Ugye, együtt volt Bernivel, és egyszerre tűntek el (sajnos nem tudok semmit). Nekem nem úgy tűnik, hogy más néven lennének.
Sziasztok.
Lotti-ról érdeklődnék.
Sokunk kedvence volt hosszú ideig...
3-4 hete eltűnt.
Tud valaki valamit róla ?
Elköltözött? Abba hagyta ? Más néven fut?
Ha valaki tud valamit, közölje, akár privátban is.
Előre köszönöm.
Igaz nekem is irkált itt üzeneteket hogy küldjek pénzt meg emelt díjas hivásokat csináljak neki ő pedig jön kamerázni mikor mondtam neki hogy elöször kamera aztan fizetek letiltott
Sziasztok Bükfürdő Graciella néven van fenn CSALÓ be invitálta magához pénz elkérte egy percen belül ott termett a hiperpigmentált és a két haverja egyből fenyegetőzni kezdtek hogy adjak nekik még pénzt en ahogy voltam futottam ha valaki fontolgatta hogy elmegy hozzá ne tegye a saját maga és pénztárcája egészségének érdekében
remélem tudtam segíteni ha már magamon nem annyira
Sziasztok mátészalkán tudtok valami jót? A mostaniak elég gázosak
Bükfürdőre ne menjen senki ahhoz a csalóhoz elvettek a pénzem és megveréssel fenyegettek ha azonnal nem takarodok
Ezek szerint ezek a nagykanizsaiak ilyenek.
Korábban voltam Vivi vagy Tina néven hirdető 40-es szőkénél. Be volt piálva,és gyengén muzsikált.
Tavaly voltam ugyanabban a lakásban egy Gia nevű 40-es feketénél. Akkor nagyon kicsavart. Tegnap megint mentem hozzá, mivel itt van Kanizsán. Hát nagy csalódás volt. Totál be volt piálva, meg szedett fel magára vagy 20 kg-t. Szóval az ajtóban hátat fordítottam.
Várok minden kedves úri embert Sopronba egy kis huncutkodásra vagy egy kis masszázsra a többit viberen vagy watsappon vagy esetleg telefonon megbeszeljük pussy
nagyon legyetek óvatosak tetthelyen kijön a lakásból előre kéri a pénzt a szakadt régi zöldséges audi a kapu előtt picit arrébb ne legyen feltűnő hát a nő ???? ha lehet annak nevezni olyan fekete hogy a negró vílágit a szájába egy anorexiás lesoványodott roma nő engem nem tudott átverni hát igen a rutin meg az évek vigyázzatok vele!!! ja és az illata kb 3 méterről kb mint a pumaketrec az állatkerben
Igaz! Messziről kerülendő!!!
Így van, nagyon dögös csaj, jó vele lenni, odateszi magát, ahogy kell..... KB 7x voltam vele, és leszek is még.......
Sziasztok, Pindurkáról van valakinek infója? Semmit nem találtam róla. Előre is köszönöm.
Szilvi (29)
Szerintem ő megfelel az elvárásaidnak . Jómagam is voltam vele többször. Nem okozott csalódás soha. 1-2x fáradtabb volt, de oda tette magát akkor is.