Ennyi igazzad van Évica !! Biztos kis engedményt kaptak jót irjanak aszt sehol bicigli ,képpek igazzad van mindent elárúlnak:))
Ennyi igazzad van Évica !! Biztos kis engedményt kaptak jót irjanak aszt sehol bicigli ,képpek igazzad van mindent elárúlnak:))
Nem azt kérdeztem, hogy ki mit vállal, hanem, hogy tudnátok e olyan hölgyet ajánlani aki jól csinálja a mélytorkot és popsizni is lehet. Vagy nem erre szolgálna a fórum? ;)
Jóhogynemmár utca/házszám/emelet/ajtó !!!
Popsiból mélytorok, vagy mélytorokból popsi? Vagy felváltva?
Amúgy általában a lányok hírdetéseikben megvan ki mit vállal.
Azoknak akik csak kérdezni írnak be, olvassatok vissza, vagy hívjátok fel a hírdetőt! Lusta disznók! :)
Egykutya.
Meg ismétlem a tegnapit,ebbe a Nati-Dia-Lányfüggő témába nem veszekrészt.
Csupán észrevételt tettem,hogy sokan pofátlanul hazudnak a korukrol,egy két év oké,de ennyi...csak a képeket kell nézni és leesik.
Üdv!
1. Ne kiabálj!
2. Örülök és kivánok sok boldogságot, de azért minket még ne tiltsál el ettől az örömtől, és ne itélkezz, ha nem tudod a dolgok hátterét!
3. A mondandódból az jön le, hogy akinek nincs barátnője és kurvákhoz jár, az egy szánalmas senki, ha ezt akartad leirni, kár volt, pláne ezen a fórumon. Kicsit óvodás a stilus is, mintha ezzel dicsekednél,mint az oviban: nekem van már barátnőm bebeeeee!
Mint mondtam, sok boldogságot, örülj neki, de az ilyen megnyilvánulásokat mellőzzed!
Szia! Én elentem Natihoz,Diához mert itt cikizték őket és kiváncsi voltam hogy tényleg kamusok-e! Akik ide írógatták azok valószínű hazudozó str*gók!!! Kedvesen fogadtak,fehér lányok,igaz nem a leg*lcs*bbak de viszont azt kapod amire vágysz! A többi lánynál még nem voltam,de ha leszek megírom!
Ó te szegény kakimatyi.Te tényleg azt hitted hogy Jennifer a szoláriumtól lett ilyen üszök fekete.Egyébként te még a szerencsésebb becsapottak csapatához tartozol,mert ugye egy kicsit dr*ga vót egy kicsit izadtság szagu vót meg lófoga is van az nemcsak vót,de legalább kamaty is vót.Mondjuk ahogy igy leirod az egéssz sztorit jobban jártál volna ha az ajtóból visszafordulsz.Most pedig ha rám halgatsz menj el ki kuráltatni magad egy ajánlott kategóriás csajhoz mondjuk Lindához Krisztához vagy ha szereted a 40-es milf-eket akkor én rózsát ajánlom,ők garantáltan nem izadtság szaguak.Legyetek figyelmesek mert csak itt a vl-en hirdet jelenleg 40-42.leányzó képekkel ebből jó ha 20 nem átbaszós.Valahol csak a képeikkel csapnak be,valahol 10-évvel,valahol 10-20 kilóval,mondjuk ez még ugy bele is fér,de valahol a telódat a pénzedet meg ami éppen nállad van mindened elveszik.Legyél figyelmes járj nyitott szemmel,olvasd a fórumot. További szépnapot mindenkinek.
Szisztok! Évek óta olvasgatom a fórumot, de úgy gondoltam lassan írhatnék is beszámolókat, mert én is sokat köszönhetek azoknak, akik írnak ezért köszönöm nektek ,hogy nem kötöttem ki soha rossz helyen és megpróbálok aktívabb tagja lenni én is a fórumnak(egyenlőre ennyi, addig sem néztek managernek) további szép napot mindenkinek.
VÉGEZTEM, SOHA TÖBBÉ NEM FOGOK MENNI EGYETLEN ***moderálva*** MEGJÖTT AZ ESZEM ÉS MINNÉL TÖBBETEKET ARRA BUZDÍTALAK, HOGY KAPJÁTOK ÚJRA ÖSSZE MAGATOK, ÉS LEGYETEK ÚJRA FÉRFIAK, NE PEDIG MEGALKUVÓ CSICSKA FÉRGEK, AKIK A NŐKTŐL FÜGGNEK!!! BOLDOG KAPCSOLATOT TALÁLTAM ÉS ERRE MINDENKI KÉPES ÉS MEG IS ÉRDEMLI! NE HIGGYÉTEK EL, HOGY KEVESEBBEK VAGYTOK, CSAK MERT A VILÁG MEGÍTÉL TITEKET!!! ITÉLJÉTEK EL TI IS EZT A VILÁGOT ÉS KERESSÉTEK A KEVÉS, DE NÉHA ELŐTŰNŐ ÉRTÉKES EMBEREKET. CSUPA JÓSZÁNDÉK VEZÉREL EBBEN, MERT EZ A VILÁG MEGÍTÉLTETETT ÉS EZÚTTAL A ***moderálva*** IS UTOLÉRI AZ ÍTÉLET.
Szia Vica elöször is kellemes hétvéggét neked.Másodszor pedig szemtelen ember meg ***moderálva***én ha ekkora szája van aszt leszek neki a ***moderálva***az 50 éves Viktorkának sokat tud elöbb utobb futni fog mert unalmas szemtelenkedése igasság ami fáj neki sajnálom.Évica most te nem ezzen hullám hosszon vagy állandoan uj csajok ide jönnek 1 honap se el huzznak ebbe mi a rossz!!Meg ugy ***moderálva***én meg ***moderálva***mert unalmas már lányfüggő kissé!!!@@@
Nem a fiatalokat húzom le már ha értelmeznéd amit írtam. Vannak nagyon is jók köztük is!!!!!!
De a te dolgod kihez és mikor mész mert ahogy olvasom nem az a kategória vagy aki ha mást nem de legalább emberszámba vesz egy szolgáltatót!
Bocs ha én megtisztelem a vendégeimet azzal, hogy tisztán várom őket! Na meg azért is mert többsége nem csak lyuknak néz és ők is megtisztelnek a higiéniával IS!
Na pont a hozzád hasonlók miatt nem hirdetek sehol és kevés esélyel fogadok új vendéget!!!!!
Menj ahhoz aki 5 perc alatt is fogad és érzed az előtted lévő "illatát" a nőn! Egészségedre te dolgod!
Úgy hívják, hogy rosszul kivitelezett önreklám. Ha nem tévedek ugyebár. ;)
Hülyéskedsz! :) Dehogy untatsz, sőt! :D Ez az egy alkalom elég volt belőlük, ja amúgy jó volt a csaj, fiatalok voltak? Agyam megáll! Miféle tásközvetítőre jelentkeznek az ilyen emberkék? :)
Hello Mindenki
Tavaly dolgozott itt egy Jázmin nevű vékony fősulis lány, először a Toldin volt albérletben, majd panziós lett. Tud róla valaki, valamit? Esetleg dolgozik még?
Gondolkodtam,talán kiírom,hogy 18 éves vagyok,sokan méteres striákkal,35-40 feletti testiadottságokkal olyan korokat pirgálnak...De ez nem csak Kaposvárra igaz.
Hogy miért nem találkozol?Mert nem keresed az alkalmat gondolom.Én viszont rengeteg perverz alakkal találkoztam már.Ez volt a tanuló pénz.Tudnék mesélni.:-)))))De nem akarlak untatni.
:-))))Egy társkeresö ügynökség ajánlotta.Mondták hogy a hölgy nem független.Megadták a telszámot és felhivtam öket.A férjjel beszéltem meg a találkozót.El mentem......bemutatkoztam.........elmondák hogy mindent lehet de.....a pasi néha be fog jönni.Ezután kellett hogy megkérdezzem udvarólhatok e a feleségének.A pasi bele egyezett.És már mentünk is a szobába.Ennyi.:-))))