Neked hárem kéne Gubás:D Csak bírd energiával:D
Neked hárem kéne Gubás:D Csak bírd energiával:D
Mi újság?Sokat henteskedtél a héten?Csak hajrá!Kine öjj a gyakorlatból:)
:) Hát, furcsa hobbi, annyi szent! Hogy kerültél képbe náluk? Összejöttél a csajjal és bemondta, hogy oké, de csak, ha a férjétől elkéred, aki néha rátok nyit majd? :D Eszem megáll, miért nem találkozok én még csak hasonlóan perverz emberekkel soha? Ha untatlak szólj és nem kérdezek többet. :)
Amikor mi ideérkeztünk, már nem volt itt a Roberta nevezetű hölgy, de én és a Dia egy lakásban rendelünk. Szerintem ez nem nagy probléma, a diszkrécióval soha nem volt baj, és köszönöm... igen... majd a kedves vendégek eldöntik, hogy kihez szeretnének menni :)
Roberta egy *** moderálva *** olyan képpel hirdet, amin a rajt lévő hölgy arca félig látszik. Jelzem mindenkinek: ez KAMU kép. Roberta arca nem ilyen. Nem értem miért kell mások képeivel hirdetni!!!
Nati: Én csak a barátnődtől vártam választ. Azt írta, hogy nem tudja ki az a Roberta, közben meg ugyanabban a lakásban rendeltek, mint a már megnevezett hölgy! Tisztázzátok a helyzetet. Szerintem egyáltalán nem baj, ha 3-an rendeltek egy lakásban.
Szia,
találtam a *** moderálva *** az apróban. Sokat. Keresd! :)
taibox bajnok: A helyesírással látom nagyon hadilábon állsz. :D
Nem volt hivatásos.Amatör volt maximálisan!!!!!!Nem pénzért.Nem játszotta el a rajta kapást.......pusztán be jött a szobába ......körbe ment majd távozott.Összesen 5 ször a közel 4 óra alatt.
Ne hogy már a taibox féle ***moderálva***döntsék el melyik lánynak van létjogosultsága Kaposváron. Majd a mi kuncsaftok eldöntjük. Igényünk, ízlésünk, pénztárcánk szerint.
Ez mi!? :D
Fel kell nőni a szexhez :D :D :D Akkor csak löttyedt, 40 éves, lógó mellű nőkhez menjek mert ők "felnőttek a szexhez"? :D Gondolom te is ilyen megkeseredett ember lehetsz. Az meg, hogy 15-20 perc múlva tud fogadni teljesen rendben van. Annyi idő alatt el lehet készülni.
Kaposvár olyan nagy város, hogy igen, senkinek fel sem tűnik egy kis név változtatás...... Pesten sem tünne fel ugye!? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én minidg! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hivatásos volt a hölgy? Mindenesetre érdekes lehetett a helyzet. És a színátékot el is játszotta, mármint a rajtakapást? Hallod? :) Lehet, hogy beteg vagyok, de nekem ez izgatónak hangzik! :D
Like! :)
Hagyad már a rizsát ezt beirásod senki nem eszi meg ,nem tudom honnan szabadultál ide de ahonnan jöttél oda told visszaa biciglid cicuskád aszt madamkodj ott !!! Mások lehet beveszik amitz ide firkantasz ,meg egyszer oda mennek de többet se elöbb utobb lejár a mandátumod aszt menni kell innen nektek mert rátok unnak hammar !! Kaposváron tudják ki az aki ide való rég itt van a bevándorlok jönnek és mennek és te is nem sokkára menni fogtok innen remmélem:)))))
Sziasztok!
Jázminnnál vagy Bellánál járt már valaki közületek?
Jobb is, hogy nem mentél. Én menekültem onnan... Ezt a képgaranciát én se értem... Nem akartam nagyon bámulni, de talán az arca egy kicsit hasonlít a képeken levőre, a többi egyáltalán nem. Husi, lógós cicik...
Sziasztok ! Dunaújvárosi lányok vannak ? :P olyan 25 év körüli :P