Pihentető hétvégét, rigófüttyós ébredést! :)
Pihentető hétvégét, rigófüttyós ébredést! :)
Eddig még egy lány se adott kedvezményt. Még sohase kérdeztem meg egy lánytól se, amikor felhívtam, mennyi a***moderálva***? ***moderálva***. Mint amikor vásárolni megyek a cipőboltba, nem kérdezem meg előre telefonon az eladót, mennyibe fog kerüni a cipő? Alkudozni meg főleg nem szoktam.A lányok alaposan megdolgoznak a p*nzükért. Ráadásul ami nekem szórakozás az nekik megélhetés. Ennél fogva jobban tisztelem őket, mint sem alkudoznék velük.
Nagyon nagy szolgálatot tettél azzal, hogy megemlítetted a telszámomat. Ugyanis ebből tudok következteni melyik lány dobott fel. Összesen négy lány tudja ki az a gonosz lányfüggő. Ebből kettő nem ismeri a 20-s számomat. Mert nem használtam náluk. Nincs nagy jelentősége, csak mivel az illetővel régen jó kapcsolatban voltam, úgy is mondhatnám, hogy rendkívüli módon kedveltem, kicsit fáj a szívem. Viszont ez a szakma nem erről szól, úgy hogy lépjünk rajta túl, menjünk tovább.
Amugy se kell ***moderálva***jut eszembe mert hivatlosan is lehet dolgozni erről ennyit lányfüggő ,ahelyett engem okositanál el kell gondolkodni pár normális lány van régiből és eltüntek minőségi lányok miért mert sok vándor madár ide fészkelt és egy lakáson váltogatják hetibe,haviba a nőket de elöbb utobb bezárul ez is.Aki akkar ***moderálva***nélkül is érvényesül hisz már egyénivállalkozóként lányok dolgozhatnak.Évica te értelmesebb kategóriából való vagy volt veszekedésünk ,de ugy érzem meg beszéltük.De van pár okoskodó ember aki asziszi elmegy a lányhoz pár forint egedményért pár jó szót ir itt ,ez szemetverő nem de?:)
Hello Makktársak
Tegnap elfelejtettem felírni egy szolgáltató elérhetőségét, segítsetek. Niki néven hírdetett, 23 éves egyetemista volt a leírás kezdése.
Valaki esetleg felcsörgette, mert hétfőn szerettem volna felhívni, csak nem mentettem el a számát.
Esetleg tapasztalat?
Sziasztok,
Suzy 18-ról van valakinek infója? Privátban is jöhet. köszi
Nem én írtam, hogy egy nőnek tök meztelenül kell ajtót nyitni, hogy a vendég még ott eldöntesse marad-e! Lényegtelen a szomszédság meg minden más!
Hülyékkel vitázni olyan mint egy galambbal sakkozni!
Ledönti a bábukat, rá..arik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy Ő nyert :)
Ha rendesen olvastad látod,hogy pont ezen a véleményen vagyok,mint szolgáltatónak nem az én dolgom.
Nem én fogom megszívni.Tehát innentől kezdve minek is foglalkozzak vele.
De amint látod csitítgatni is próbáltam,nem nagy sikerrel.
Ez igen.
Még annyi akartam mondani, de valami apró probléma miatt lemaradt. Azért is a kuncsaftoknak kell helyretenni ezt a dolgot, mert rajtuk csattan az ostor. A fórumon zajló konkurenciaharc, visszatetsző a kuncsaftok szemében. Sokaknak elegük lett miatta a fórumból és ez a szakmának se használ.
Évikém magával a jelenséggel nem érdemes fogllkozni. Több ok miatt se:
1. Ha bemegy a vásárló a boltba és nem tetszik a cipő nem veszi meg. Ennyire egyszerű.
2. A fix kapovári lányok közül se meri mindenki kiírni a valóságos életkorát. Akkor a vándormadaraktól miért várnánk el?
3. Vannak olyan pasik akik kimondottan az idősebb korosztályra hajtanak. Tudnék mesélni ilyen esetekről. Hozzáteszem koránt se olyan ritka mint azt gondolná az ember.
4. A kuncsaftok dolga ezt megítélni, nem a konkurenciáé.
Tudnék olyan lányt mondani, aki 3x próbálkozott Kaposváron. A 3. esetben már csak néhány hétig volt itt mert nem ment a bolt. Ebből is látszik, működik a rendszer. Nem tetszett a cipő nem vették meg.
Kamus?Na és,majd lebukik.Vaj van a füle mögött,majd lebukik.De ezt a lányokhoz járó urak fogják megtapasztalni,nem mi.Hazudik 10éveket a koráról,minek is háborgok?Lebukik.
A vándormadarak meg tudod jönnek,mennek.Ahol egyszer kiaknázták a lehetőségeket onnan lelépnek.Nem minket érint.
Szerintem rendezd Lányfüggővel is korrekten a kapcsolatod,mint velem is,'oszt annyi.
Feleslegesen húzod fel magad.
Jobb,ha mindenki a saját dolgával foglalkozik.Van elég szerintem.
Egyetértek Bubuval!
Ne ítélkezz!
Hali!
Meglepő hogy Zsófi 24 még senki nem hozta szóba!
Voltá már nála valaki? Örülnék egy élménybeszámolónak akár privátban is.
Kössz
Apróság... "Fiatal lány ismerkedne, igényes,... stb. már csak az apróban volt hírdetése és ott is megszünt. Miért? Régebben a torziós inga feltalálójának utcájában rendelt. (Eötvös) Többször meglátogattam, átlagos kategóriában mindent megtett, kissé flegma stílusu, macskával, bocsánat cicával lakott együtt. De a mellek a gyengéim... többek között... így nem maradtam el. Később a tűzoltóság közelében, már macska nélkül panaszolta el, hogy valamelyik vendég szóvá merte tenni az "illatot" hátúl és ez őt felháborította. Hamar megközelítettem onnan is, de az előbbiek miatt én sem bírtam sokáig. Én, akárcsak a magánéletben, ápoltan érkezem és a lányokat "igazi" partnernek tekinve viselkedem. Az meg csak hab volt a tortán, hogy ***moderálva*** Igaz, ezt nem kellett volna elfogadnom, elvi okokból, de ha már felkészültem rá... A flegmasága egyre erősödött, nem jött rá szegény, hogy ez nagyon nem túl vendégmarasztaló! Valószínüleg ezt mások is érzékelték.... Remélem, ezzel sokaknak segítettem, így vagy úgy... :-D
ENGEM SE ÉRDEKEL ÉVICA CSAK UNALMAS EGÉSZ VÁNDORLÁSOK ! SOK KAMMUS HIRDETŐ ÉS OKOSKODO EMBREK MINT A VIKTORKA AKI PRIVÁT ÜZENETBEN OSSZA MEG MÁSOKRÓL DOLGOKAT ,MEG ***moderálva***ÉN UGY EGYSZER KIMEGY AZ AGYÁBÓL DOLGOK AMIKET CSINÁL :)
Rövid bemutatkozás:
Kedves Férfiak/Urak/Fiúk!
Szeretettel várlak benneteket egy profi erotikus svéd masszázsra!!!
Ha szeretnél igazán kikapcsolódni, velem megteheted, maximális diszkréció, kellemes környezet.
Szeretettel várom kedves vendégeimet!!
NON-STOP!!!
Nevet nem írok. Egy hirdetésből idéztem. Kérném szépen, amit kiemelnék, figyelni! "profi erotikus svéd masszázs" :D
Volt már valaki igazi svéd masszázson? Vagy ez valami megint új?
Uraim, a kettő két külön kategória, lehet a svédet (gyógy) megspékelni erotikával, de erotikus svéd masszázsról szerintem egyetlen valódi masszőr nem hallott. Vagy sír, vagy röhög. Nem elhinni a svédet!!!
Jó szándékkal írtam az URAKNAK.
Bocsi elirtam a neved.KAKIMATYI.kakamityát irtam most unalmamban irogatok.Ha ugy lenne p*nzem ahogy nincs most a Rózsa francia ágyán feküdnék és élvezném az életet.Nem tehetem sajnos,de ha fiatal lennék mint te felpróbálnám az egész normális szolgáltatót.Lindától Krisztáig Erikától Editig Anitától Helénáig.Álmodik a felhőtlen házaséletem.Kellemes magömlést barátaim én mek a {hitvesi ágyba} oszt nézem a tévét.Szép estét.
Nem rájuk gondoltam,bár a 28évnél ott is kilóg a lóláb,most,hogy nézem.Ha megnézed pár csaj kezét,derekát fenekét,ahol kirí az idő,igen csak meg látszik,hogy nem,annyi az annyi,vagy ha mégis reális a kor marha rossz a genetikai adottság,JELZEM NEM CSAK KAPOSVÁRI JELENSÉG.
Dia-Nati nekem,nem tett keresztbe,nem ordították le itt jelképesen a fejem.Akkor minek foglalkozzak velük?!
Ha valaki személyesen ellenem irányítja az ellenszenvét akkor nagy a szám:)
Csak megférnek itt ők is,mindenki izlése szerinti lányt választ.
Szija Kakamitya menj fel Rózsához legyél szerény én garantálom ugy lerendez hogy a szemed kiljebb lesz mint az orrod.Ja és még szép is.És nem lesznek szagok csak illatok. Én már vótam nagyon jó.Kellemes magömlést szép estét
hali puncipecér! Jennifer19 Körút 24 ne menjetek mert piszok dr*ga ilyet még nem hallottam hogy a melltartóját ha leveszi ez is p*nzbe kerül :D És megfogadom a tanácsodat megyek egy normálishoz :) pl krisztához :) üdv