Te például manager (hihi micsoda előkelő megfogalmazás, holott csak közönséges strigó) vagy...
Te például manager (hihi micsoda előkelő megfogalmazás, holott csak közönséges strigó) vagy...
Hol a mendzser?:)) Meg pár dolog tényleg észre vehető feltünően ,de eddig is volt ilyen írások !! Érdekes aki hetekig ki írt ide fórúmra a yardos és társai eltüntek miért is???Fúrcsa pár dolog ebbe lányfüggönek igazza van,és osztoma véleményét !!
osztozok noemike véleményében
Voltam nála nagyon megbántam:(
Szia!
Tudod, csak azért, nehogy megszóljanak, hogy nem öregszem. :D Ez itt szokás sajnos!
Köszönöm szépen kedves Zs! :)
Piroslámpán hirdet 50-es sexnagyi,volt már nála valaki????,
Kedves Gyöngyszem (Rubint)! Látom, nemrég 91 éves lettél, további sok boldog születésnapot kívánok! Már csak KILENC évet kell kibírnod és meglesz a SZÁZADIK éved, akár a Guiness rekordok könyvébe is bekerülhetnél akkor, mert 100 éves koráig biztosan egy nő sem maradt ebben a műfajban.
Gondolom, rendszeresen jársz Drakula-terápiára és egyéb fiatalító kezelésekre, amiknek köszönhetően még ennyi idősen is ilyen bombajól nézel ki. :)))
Szia! Zsuzsi névvel hírdet. Általában csak hétköznap van itt. Régebben Ancsa18 volt. Nagyon jó franciája van.
Úgy látom ezen a fórumon leginkább a lányok és mededzsereik írkálnak egymásnak. A lányokat látogató potenciális vásárlók kiszorultak innen. Talán annyi haszon azért van belőle, hogy a hozzászólásokból fekete-fehéren kiderül, melyik lánynak ki a menedzsere? Hiszen a lányára írt bármilyen csekély kritikára rögtön reagál, ezzel elárulja magát. Olyan lett a fórum mint egy térkép. Aki tud térképet olvasni, az mindent lát és ha hozzáteszi a lányoktól személyes szerzett információkat, mindent ért is.
A konkurencia által keltett műbalhék miatt nem kell izgulni, eddig még sohase vezettek eredményre. Amelyik lány jó a szakmában, azt hiába áztatják. Mert annak törzsvendégköre van akik ha nagy ritkán megnézik a fórumot, mosolyognak az illetők szánalmas erőlködésén. A rosszul dolgozó, vagy csúnyácska lányok hírnevének meg főleg nem tudnak ártani. A Gubásféle kibiceknek meg teljesen mindegy, nem sok vizet zavarnak hozzászólásaiikkal.
Az megint más, ha vki igénytelen és büdös...... Én maga a telefon beszélgetésre mondom, hogy gyökééééééééééééér a lááááááááááááány és röhögök közben..... :D Én elhiszem, hogy sokszor nem a lányka írja a bemutatkozo szövegét, de akkor legalább legyen tisztába azzal, hogy mi van róla írva, és az elején se legyen tompa amikor vkivel beszél telefonon..... Ez a beszélgetés pedig egy tompa gyökér beszélgetés, ami kb elmehetne mondjuk a Shop Stop 2 című filmbe....... :P :D :D :D :D :D nos!? :D
áááááááááááááááááááh :D
Uranvaros
Én is!
Ügyes ez a Pem! Lenyúlta a mi Jessynk szövegét. Ennyi intelligenciára sem telik, hogy irjon egy saját szöveget? Na szép kis leányzó lehet.
De láthatod nem én vagyok aki irogat több néven Évike,szóval nem értem miért rám lett fogva !!! Érdekes ez a Virág ,yardos stb... ezzek hova tüntek el lefagytak vagy nem értem kinnek volt ez jó ez két hetes kampány ami itt ment de sok érdekeség volt benne Évica ez tutti !!!
A te helyesírásod is felismerhető.Aki itt olvas,azonnal tudja,hogy te vagy:)
Jobban olvasva a fórúmot tényleg valami nem stimm igazzad van Évica ,csak nem értek valamit mire jó ez és mért másra kell verni a port mert valaki trjeszgeti én irok több néven kiderűl nem igazz meg Évike is tudja ha én írok akkor ezzen a néven mivel nekem nincs tőbb nevem igaz Évike??
Valaki volt már?
-Aura 27
-Virág 22
Aki volt leírná röviden a véleményét róluk? Köszi előre is!
Jenna egy igazi gyöngyszem! vigyázzunk rá! kedves, aranyos, nagggyon jó a fúvós szeren, fincsi punival füszerezve. egyszerüen megközelíthetö helyen rendel. bár a félóra ***moderálva***, a hozzáállás és minöség miatt nem bántam meg a látogatást.
Szia! Zsuzsit tudom ajánlani. Nekem nagyon bejött. Az enyémet szeretei. Tiszta lány, kölcsönösen is mehet a francia.