barbi 28 és a spriccelős punci az fel*ras lenne?
barbi 28 és a spriccelős punci az fel*ras lenne?
Szörnyű, hogy a f*tt*tó vagy akárminek nevezzük emberek írogatnak a lányok nevében! :D :( De hát mindenki a saját élete kovácsa......
Sziasztok magtarásak ,szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat!
Elsö csaj:Rubint.nagyon jó csaj,ajánlani tudom mindenkinek élmény volt vele minden pillanat!
Zsani:Szintén minden elismerésem neki értete a dolgát.
Christin:Az az a nő,már ha lehet annak hívni, szégyen már a megjelenése is!!!Fogatlan ami nem vicc,buzlik a szája,a szobáját a retek megette!Szerintem neki kéne f*z*tnie azért ha valaki egyáltalán fel megy hozzá!
Régi leharcolt motoros a szakmában régen Andi,Andibaba néven hirdetett.
Nagyon előnyös, érzéki képeket rakott fel.
Sziasztok!
Voltam Nikolnál, tapasztalataim:
A lakás rohadt lehangoló, első blikkre elveszi az ember kedvét sokmindentől.
A leányzó: képnek megfelelő fital feszes test, egyszerű arcvonások - hirdetésnek megfelelő korrekt.
Action: a hölgyike kötelességtudó, nem nyafog, nincs "másulás" a telefonban előadottakhoz képest korrekt. De unott faarccal csinája ami szintén lehangoló.
*r/érték = összességében.
noemike, és bujoscica és Kaposvári dolgozós!? :D
"Erre:És nem lehetne megoldani?????"
Ez tetszett! :DDDDDDDDDDD
Emberi belső térkép..... :DDDDDDDDDDD
Neked is drága :) Remélem kitartasz és megmaradsz te is keménymagnak :)))
Vivike 22-nél járt már valaki? Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Új versenyzőnek tűnik.
ismerös a téma
várlak, szeretettel:)
Szegény Vicky-ről kértek infót,aranyosan lehúzták,hogy kapkod,de ajánlották helyette ezt meg azt.Kedves Ronaldo Enikőt,utána mr egy hozzászólás szintén őt.
Meg van ki futtatja a hölgyet.Tényleg tisztára,mint egy térkép.
Én is mennék hozzád Barbi, egy élmény volt számomra :)
Köszi az infót! Akkor ő biztosra kilőve:D Bunkók nem kellenek!
Köszi:))
Én is néha bunkó vagyok a telefonban,mert megkérdezik meddig vagyok stb,hany éves stb..
amikor ezek mind ki vannak írva!
Sajnos sokan a bemutatkozast is lustak elolvasni..
Megkérdezik,-hogy popsi van?
Mondom nincs.
Erre:És nem lehetne megoldani????
hat ez jó...:))
Köszönöm az infodat! Pedig képei alapjan nem tunt rossznak! Tovabbi szep napot !
Kijavította, átírta a valóságnak megfelelően. :)
Tavaly voltam Virágnál. Kissé flegma volt, mondjuk erre már mások is panaszkodtak. A franciája igen gyenge volt szerintem. Azóta párszor l.átam egy szórakozóhelyen és hasban eléggé elengedte magát.