Nagyon hasonló a stilisztika,és a helyesírási hibák.
Nagyon hasonló a stilisztika,és a helyesírási hibák.
Sziasztok!!
Segtséget kérek a régebbi műkedvelőktől, emlékeznek Gina nevű masszőrre a Görgey str-ről régóta nem hírdet csak megvannak a beált vendégei én eltüntettem a számát ha tudja valaki ***moderálva*** előre is köszi!
Ennyi érdekesnek találom én is ezt a reklámot túl feltűnő igazzad van Évica !!! Hogy vagy Évica?:D
No Rolando kiderült,miért húztad le annyira Virágot.
Na meg egy hozzászólásos nagyon hiteles beírás.Esetleg a három hölgy egy helyen rendel,vagy egy helyre adja le a zsét?
Na dehát ha nem megy a biznisz köll ám a reklám.
Tisztelt uhrmeister!
Amennyiben egy hirdetéshez szeretne hozzászólni, úgy a titkos kódot nem tűlünk, hanem a hirdetőtől kell kérnie
t. szerkesztőség, hozzászóláshoz titkos kódot kérnek. ilyent nem kaptam, az ügyfélkódot nem fogadja el a levelező. tudnak segíteni? köszönettel: uhrmeister@freemail.hu
Sziasztok a minap voltam Györbe Nikánál egy Istennö kedves ,aranyos.tiszta barárnö filling. Imádom!!! mosolygos .Szuper a lakás a fogattatás lehet vele beszélgetni.Amint
tehetem megyek hozzá,a képeken ö van szerintem élöbe még csinosabb!!!bátran ajánlom mindenkinek!!!!!!!
Hy makktársak!Egy kis segítséget szeretnék.Voltam valamikor Ágica 18-nál,aki együtt volt Zsuzsával meg a Krisztivel.De egyikkőjük hirdetését sem látom és a számukat sem mentettem el,sajnos.Ha valaki tud,írjatok egy számot,amin el lehet őket érni.Köszi
Sziasztok pár napja voltam Györben Adriánánál hát akit tudok csak lebeszélek rola agyon retusátl képek ,de nagyom!!!!!plussz 10 év a képekhez képest.Kértem h valami szexi fehérnemübe várjon egy lepukkant ruhadarab volt rajta gyenge volt nagyon!!!SOHA TÖBBET!!!!!!!
igen tudok neked mondani nagyon nagyon megeri hozzá elmenni mert felejthetetlen. amugy valóban eniko is szuper. talán a ket legjobb legszebb.
sandra eniko vicky top 3 .nincs párjuk. szepsegek es nagyon jok korrektek intelingsek .en hozzájuk járok meg haverjaim is .
Én az itt hirdető Dórira gondoltam.
sziasztok
tegnap meglatogattam Daniellat kedves jokedvu vidam leanyzo
nagyon jol csinalja amit csinal
a kepeken o van
mindenkinek csak ajanlani tudom
Ez a Dóra hol hírdet????--köszi
ha tudok ajánlani az az enikő .az apró hirdetések között megtalálod. gyönyörű fiatal feszes szűk tiszta jó a környezet nincs strici, és imádja a sexet tökéletes perfect vicky is nagyon jó csak egy kicsit gépies és leakar rázni.
hát nem mindegy hogy az ÚR elött térgyel valaki
vagy a kovács úr elött
http://www.model-club.ch/#!topmodel4 Lapozgass,minden fotó innen van.
szia
ujra itt vagyok és varom az erdeklodoket
Köszönöm! :)
marcal 1-2-n elérhető vki hölgy napjainkban? esetleg beszámolóval együtt is érdekelne, ide vagy privátba is, köszönöm előre is Urak a segítséget!
Ha egyszer felveszi, rosszabb, mert úgyis átvág és utána már többet nem tudod hívni. Lehet, hogy nem is prosti, hanem valami más célból van itt
a hirdetők közt. Valóban megilletné a "kétes hirdető" cím!