Szia Nitta!
Akik ismernek, úgyis tudják, hogy...:)
Puszi
Szia Nitta!
Akik ismernek, úgyis tudják, hogy...:)
Puszi
Szia Drága!
Rég hallottam felőletek, remélem minden okés!:)
Amúgy valóban, én sem vagyok biztos benne, hogy ez a hsz csak és feltétlenül Íziszt akarta lejáratni...:(
Csókollak
..na végre megérkeztél, már nagyon hiányoztál!
Szia!
Kifejtenéd ezt bővebben? Mehet privátban is...
Sziasztok.
Nem vagyok nagy fórumozó,de hallottam hogy szerepelek :D gondoltam akkor megjelenek :))))
Nem fogok mentegetőzni sem győzködni,csak annyit mondanék h:köszönöm a "bókot" mi szerint jó vagyok :) (ezt mindig jó hallani)
De Írisz22 ,akár h nézem,nem egy a munka körünk :) szóval ebből kifolyólag nem nagyon volna értelme a lehúzásnak .Ezt azért gondolja végig az aki esetleg rám gondolt sió név mögé rejtőzve. További szép napot mindenkinek :)
Drága Sió!
Nem tudom ki vagy,de ezzel bizony pont nem jó reklámot csinálsz szegény Kimnek!Most aztán mindenki azt hiszi hogy ő írta ezt a bugyutaságot.De nem. Nem volt okos húzás!:))
:))
Szó nincs erről, arra akartam célozni, hogy hülye volt a kérdés(már bocsánat és elnézést), ha akarna se tudna pluszt felszámolni ilyenért, mert ilyen dologra csak kevesen képesek, olyat nem emlitettem, hogy ha úgy elintézed a csajt, hogy elalél örömében akkor nem kell f*z*tni, csupán erről az extra dologról beszéltem.
Sziasztok makktársak Bella számomra nagyon nagy csalódás azt hittem jobb szolgáltató képeken ő van de kicsit el van hizva !!!! és idegesítő hogy a másik szobába valami vagy valaki motoszkál! Igaz városban ő a ***moderálva***de akkkor is....
Üdv MT-k!
Alice(33), Virág(20) és Vivien(28) ajánlott kategória? Valakinek tapasztalat?
Ha ők nem, kit ajánlotok helyettük?
Köszi előre is, jó vadászatot!
:))
Még jó, hogy péntek-szombat-vasárnap nem dolgoztam! :)
Úgyhogy próbálkozz inkább mással!!!!!!
Ezt tehát úgy értsem, hogy amit a lány igazán élvez, azért nem kell f*z*tni? Szóval ha szexisten vagyok, akkor ingyen járkálok mindenkihez. Ne ringassuk álomba magunkat.
Biztos nem fel*ras, mert ha odáig eljutsz nála(squirt), akkor onnantól kenyérre lehet kenni, de nemcsak nála, hanem minden nőnél igy van, azért meg kell dolgoznod pajtás :)
Szob-lón a pegazusban van egy szőke-szilikon, valaki tud róla vmit?
Tudd valaki olyan nöt ajánlani aki nemcsak fadarabként fekszik hanem élvezi is amit csinál vagyis szereti ha jó megkapja a magáét!
ez jó:))))
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok. Tegnap meglátogattam Íriszt. Nem rossz a kislány,de szerintem a KIM messze veri őt mindenbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem egy kicsit butácskának tűnt,és a masszázs az minden volt csak nem éppen masszázs.
Szóval mindenkinek sok sikert kívánok Íriszhez.
Ezt most komolyan itt kérdezed? Hát hívd fel ecsém!
Így van Rubint nagyon jó! :)))))))