Tegnap ismét meglátogattam Zita(29)-t a mostanság nagy kedvencemet. Mert hát ami jó, azon nem kell változtatni. Ez a kis pajkos tündér pedig most sem okozott csalódást. Köszönöm a szép estét Zitus.
Tegnap ismét meglátogattam Zita(29)-t a mostanság nagy kedvencemet. Mert hát ami jó, azon nem kell változtatni. Ez a kis pajkos tündér pedig most sem okozott csalódást. Köszönöm a szép estét Zitus.
Debóra (29)nél járt mostanság valaki? Érdemes menni hozzá?
előre is köszi
Ha helyi vagy és haza tudod vinni, vagy megfelel az autós randi, akkor Ibolya egy korrekt hirdető. Ősszel voltam nála, a környéken sajnos nem tudok mást ajánlani
Csak gondolom, hogy nincs siófoki hirdető itt és ezért adja ki a megyében máshol találhatókat.
Vago · Újonc · Sziasztok!
Ha valakinek kanizsán van titkos tippje, ahova rendszeresen lehetne járni, nyugodtan írjon privátban.
A mostani felhozatal valahogy nem vonz itt...
Köszönöm előre is.
zsolesz9 · Újonc · Katáról valaki tud valamit?
Kakild le....😅😅😅
Amúgy meg, h csak régieket fogad, minek hirdet? Hm.
Szia Bélatot!
Az első mondatodat nem értem. Biztos nem vágom ezt a szlenget. Úgy értelmezem, hogy jól teszi a dolgát. A number one a Polláck Mihány után gondolom a házszám. Van esetleg hozzá elérhetőséged? Megköszönöm, ha privátban megosztod velem.
Üdv. Bitch
Milyen érdekes,hogy rákattintok a siófoki lányokra, aztán kiad hat Kaposvári hölgyet!? Furcsa ez a szelektálás! Akkor minek van városokra bontva, ha megyéket ad ki?
Nyilatkozzon már plz akinek van bármi infója, a Szia Gaby vagyok!
Köszöntelek az oldalamon!
Szeretettel várom kedves meglévő vendégeimet egy kellemes fél órás programra.
Én egy közvetlen,...
Gaby (34) - Nyíregyháza
Hiába csörgetem sose veszi fel, semmire nem ragál. Dolgozik egyáltalán?
Egy időben volt egy másik lány, őt sem lehetett soha elérni... Mindegy is.
Most akkor van új vendég is? Vagy csak régit fogad?
Bár régen jártam hozzá, szóval akkor most mégsem fogad régit sem? Vagy mi a szitu? :D :D :D
Köszi előre is!
(Gaby ha esetleg ezt olvasod vmikor, egy pár sor kis privát üzenetel megtisztelhetnél, hogy mikor érdemes csörgetni, köszönöm! :) )
staffi · Őstag · Evelin21 nálam Pindurka néven van mentve😉🙂
Nándi · Őstag · Tudjuk! :D
Szia Bitch!
Ha egy igazi vereségre vágyódnátok, keressétek a Pollách Mihály number one első szintjén. Ez a Nő egy jó utcai lány, mert oda való, kirakni az esőbe hóba és nem sajnálni akkor sem ha minden könnyét elsiratta. Egy jól szopó utcai kurvát ismertem aki a Pellérdi leágazónál teljesített szolgálatot és Bea volt, de már évekkel ezelőtt leszerelt a kotonságból. Béla
Korábban hirdetett Szekszárdon Ada (37) néven egy csinos hölgy. Van róla tapasztalatotok megjelenésben, hozzáállásban? Most Pécsett hirdet, érdemes hozzá elmenni?
Sexycsajok20, nagy ívben gyerekek! Nyíregyi tarhálógépek.
Múlt héten Hannához sikerült eljutnom, nekem nem okozott csalodást, fiatal szép csajszi kedves sikerült tartalmasan kitölteni az időt,nem sietett kényeztetést ahogy észrevettem szeretti megyek még. A héten Vivi30 piroson hirdet nagy szilikonos cicik gyönyörű csajszi, megvolt a kémia köztünk, szerintem nem csak én élveztem az együttlétet, kényeztetést szereti, nem tudtam levenni a kezem se szám azokról keblekröl ,végig azon volt hogy jó legyen mindkettőnknek szuper csajszi megéri hozzámenni. Hozzáállása a vendéghez tanítani való. Csak normális uriembereknek ajánlom remélem jön vissza erre.
Csak pár napig! Várok minden kedves normál úriembert minőségi kikapcsolódásra
Denisa
Sziasztok! Anikó (36) -ról tud valaki infót mondani? Nagyon bejön a hölgy :)
Csak nem a derék 22-ben?
Odett19, óriási nagy ívben gyerekek! Nyíregyi tarhálósok.
Udv.