Azt elhiszem , de mikor ra szállnak a barátodra szerintem te is meg véded .. de Bánom igen Alexandra csak a nemeteket tudja fogadni mert ért a nyelvükön de meglátja egy magyar aztán kifordul az ajtobol olyan ronda …
Azt elhiszem , de mikor ra szállnak a barátodra szerintem te is meg véded .. de Bánom igen Alexandra csak a nemeteket tudja fogadni mert ért a nyelvükön de meglátja egy magyar aztán kifordul az ajtobol olyan ronda …
Alexa Alexa . Mit akar itt 60 évesen Az Alexandra 🤣
Sziasztok! Letiltott úgyhogy remélem itt elolvassa: Bettina 22éves hirdető, mindig más városból, KERÜLJÉTEK!!!! Miután lehúzott s átvert, remélem most büszke magára s költse az egészet gyógyszerre.....
Alexan · Újonc · Én már egy ideje nézegetem a hölgy tevékenységeit,de már belefáradtam.Napi 3x is várost tud váltani,az egy kicsit abszurdum.Kolléga világosított fel,hogy bizony kamerás lehetőséget ajánl csak.Bár ez az adatlapján nincs feltüntetve.Pedig ideje lenne konkrétumokat is kiírnia.
Na de minden szabad ami nem tilos! :)
Jessi Escobar Magyarországon hirdet.... :O
biztos ő, ekkora kamu tuti nem menne át egy oldalon sem. (filmes munkássága néhány éve Jessi Martinez néven ment), de biztos ő. Európában "turnézik" jó ideje.
Bettina 22 hogy csinálja, hogy egyszerre van Debrecenben és Győrben is? Kamera? Teleport? Egyéb...?
Rá én is kíváncsi vagyok. Ha valaki volt nála írna véleményt?
Szia! A csaj a teltebb nők csoportjába tartozik de nagyon kedves. Átlagos francia de imádja ha kinyalják. A szex az irtó klassz, szeret lovagolni de hátulról is nagyon szereti. Jól massziroz.
Alexan · Újonc · Szeretettel várlak/várunk drága Réka. :*🌹
Sziasztok! ANNA nem járt mostanság Nyíregyen? Úgy meglátogatnám már. :-( Aranyos kis szöszi csajszi, szilikon cicikkel, vékony alkattal.
staffi · Őstag · Hát en mondtam..... 😉
Adelin tényleg jó, nekem kellemes meglepetést okozott, csak azt a fránya kényelmetlen nem túl optimális méretű kanapét leválthatná vmi másra...
Vasútállomás közelében található a lakás rendezett a szoba kicsi. A lány sem olyan már mint a képeken, de még ez is elmenne. Kedvesen fogad, de a műsorra ez eltűnik és átvált egy ezt nem lehet, így sem lehet kellemetlen stílusra. A telefonban ígért dolgok a helyszínen már más értelmet nyernek. Garantált mellényúlás.
Lacibetyár · Újonc · osztom a véleményt, már telefonban sem volt szimpi..
Ha szőröset szeretnél az van neki.
Egész jól alakult az elmúlt hetem, átruccantam debibe Anita bellini kisasszonyhoz nagyon megérte. Cuki mosolygós és nagyon hálás ha te is kedves vagy és odafigyelsz rá.Szerintem nem kell bemutatni mit tud engem kivégzet teljesen. Adelin piroson hirdet gyönyörű hölgy korrekt minden téren érdemes felkeresni őt is.
Sziasztok.
Dora 24 lanyrol vkinek imfo volt mar.nala vki ???
Semmit nem talalok rola.
Azt nem tudjátok, hogy Vivien végleg ment Bp-re, vagy csak egy időre?
Liza (29)
Liza egy megfelelően csinos lány, előtte és miután túl van rajta még kedves is. A teljesítménye viszont meglehetősen gyenge, leginkább minden területen. Nem neki való ez a pálya. A tizenöt szál rózsát így gyakorlatilag az ablakon dobtam ki. Legalább ti okuljatok. N.
Kettőőő? Én valamiről lemaradtam...🙄