Sziasztok tudtok nekem olyan hölgyet mondani aki válal popsit, és nem panaszkodik illetve hátrál is a dologból mert vastag?
Nagyon sok lánynak akinel voltam ez volt a helyzet.
Sziasztok tudtok nekem olyan hölgyet mondani aki válal popsit, és nem panaszkodik illetve hátrál is a dologból mert vastag?
Nagyon sok lánynak akinel voltam ez volt a helyzet.
Ezek szerint senki nem jár hozzá vagy nem volt még nála (amit kétlek...) szóval inkább más itt a gond szerintem.
Micsoda Milf-kánaán van a városotokban! Ari, Viki, Meli, Sandra33... mell kedvelőknek igazi Paradicsom a képeik alapján. Valakinek van zemélyes tapasztalata? Ariról itt lejjebb olvastam, Sandra és Meli érdekelne leginkább.
Kedves Lola! Akkor én is reklámozlak kicsit.... A fotóid bizony nagyon megtévesztőek. Ajánlak azoknak a pasiknak akik szeretik a pici, nagyon kerek hölgyeket, meg azoknak akik szeretik ha a franciát félbenhagyod.
Maya31 nem ajánlott! Nagyon gyenge a produktuma. Felesleges pazarlás. 😡
Barbi (32) - ről valaki tud valamit? Mennyire van ott a szeren?
Lóra 38 nagyon szép feneke van.... jól jönne egy kis infó.... mostanában sokat lukra futottam....
Fruzsina 25 szép lány egy kis infót megköszönnek...
Sziasztok! Amira merre van tud róla valaki valamit ? Azok a mellek mindent visznek .
Imádja, élvezi és kell neki! 🙃
Anikó egy nagyon csinos hölgy, voltam nála párszor, csak sajnos nagyon kívül lakik 😊
Nem masszőr, de elég kellemesen masszíroz, nagyon jól franciazik és nagyon jó a szex vele, popdíva sajnos nem engedi pedig mondta hogy ha randizik nem dolgozik akkor ott szokta engedni
Sziasztok! Tudtok vmi Amiraról ? Napok óta nem tudom elérni :/ Vagy tudtok olyan szolgáltatót aki hasonló képességekkel rendelkezik mint ő?:) KÖszi
Vago · Újonc · Köszönöm! Kipróbálom!
Sziasztok! Tudna valaki információval szolgálni Klaudya (28) hölgyről, aki mindkét oldalon hirdet Debrecen és Hajdúszoboszló hellyel?
Sziasztok. Virág 42 nem az a nő aki a Víz utcán rendelt anno? Vagy ha valaki jár majd nála írjon már egy beszámolót! Köszönöm.
Keszthely környékén (most éppen Alsópáhokon, de ez változő) hirdető Barbi (25)-ről van valakinek tapasztalata? Képei alapján van 35 is, de ez nem lenne baj, viszont nem találok róla semmit.
Köszönöm szépen!😄😘
Teljesen egyetértek veled😊Voltam én is,nehéz jelenleg tőle jobbat találni😊😍🥰
Kanizsán többször voltam!
Nattasát 30-9606484 meg látogatam ö is egy nagyon korekt csaj számomra
Benne is meg lehet találni azt a bizsergést és azt a bizalmat
Igaz ö nem válal autos kalandot de aki szereti a telteb hölgyeket csak ajánlani tudom ött
Sziasztok Barátaim
+36301133814 Leila nevü lány akit Lentibe hirdeti magát szeretem volna hívni de sajnos nem elérhető 2-szer hivtam13:29kor kivolt kapcsolva
20:20perc kor hívtam kétszer kibugot rámnyomta a telefont utána hivtam kivolt kapcsolva a telefonya
Most hívtam először mivel új csajként hirdeti madát
De számomra utoljára is
Részemröl az ilyen csaj ne hirdesen hamár a telefont nem tudja fel venni
Ezzel a hozzá állással nem sok jövöt sacolok neki
El hiszem hogy van dolga de legalább jelezen hogy késöbb vagy csak csörgesen meg azt vissza hivom