Szia
Nattasát tudom ajánlani nagyszerűen csinálja a masszázst és fantasztikus persze menyei az Erotikus masszása van
06309606484
Nagykanizsán dolgozik
én csak hozá járok
Amadeus · Újonc · Szia
Nattasát tudom ajánlani nagyszerűen csinálja a masszázst és fantasztikus persze menyei az Erotikus masszása van
06309606484
Nagykanizsán dolgozik
én csak hozá járok
Üdv! Tudom furán fog ezt most hangzani. 😅 De egy olyan kérdésem lenne akik járnak ilyen helyekre, hogy nem félnek az illetők a nemi betegségektől? Úgy tudom vannak olyanok amik gumin keresztül is terjednek....őszintén szólva régóta gondolkodom, hogy elmegyek Debrecenben ki is néztem a hölgyet amelyik tetszik...csak valahogy nincs bátorságom hozzá. 😅
Hanna ne foglalkozz ezekkel a fírkászokkal.
Az nem biztos, csak sok a türelmetlen ügyfél már azonnal ,de gyorsan ,nem kell csodálkozni ha nem fogadja a hívásokat.
Sziasztok. Masszázsra tudtok valakit ajánlani?
Helló Byrd a levél nem jött meg, talán nem sikerült az elküldés.
Csökken mert nem vendég centrikus.De se baj jönn Gréti😊😁
Szia!
Udvarolni kell, de nem fizetős. Élvezetből randizik.
Úgy látom csökkent Hanna népszerüsége még a végén más szakmát kell keresnie.
Szia Béla, írtam privátot Neked. Ha megnéznéd, megöszönném, ha válaszolnál. Tisztelettel üdv: Byrd
Drága Hanna!
Ha rosszkor hívlak mondd azt, hogy nem érsz rá, nem hitegetni kell az embert órákon keresztül!
És nem ócsárollak, ezek a puszta tények!
De én befejztem, nem veszekszem!
Csak egyet kérnék, ha tudod, hogy nem érsz rá, ne hitegesd a vendégeket, és talán lehetsz egy magas szintű hirdető is!
Végezetül, már akkor sem mennék ha Te hívnál!
Hosszan nem írnék, mert már megtettem tavaly is, de csak annyi: Martina idén is erősen ajánlott mindenkinek
4 napot volt a városban ahol vagyok, mentem hozzá mind a 4 nap :)
Nem számolgatom, de szerintem több mint 10x biztos voltam vele. és remélem ez a szám csak több lesz jóval
Köszönöm szépen ! Csodás estét kívánok 🥰
Köszönöm drága, várni foglak még amikor neked alkalmas ! Puszi 😘
Talán van olyan amikor pont rosszkor hívsz! Az embernek is vannak olyan napjai mikor esetleg több a dolga , és nem úgy alakulnak ahogy azt ő szeretné! Hidd el ha nem akarnék dolgozni nem csinálnám ennyire logikus ! Na gondolom neked is van jobb dolgod mint engem ocsmárolni ! Jóéjt !
megsúgom, ezek után ne is várdd h fogadjalak 😊
Sziasztok !
Azt akartam kérdezni hogy tud e itt valaki egy olyan Budapesten ( lehetőleg a budai oldalon ) található thai masszázs szalonról ahol vállalnak extrát ?
Privátba is jöhet a válasz és előre kösz !
Buster · Újonc · Drága Hanna!
Ne törődj a negatív kommentekkel!
Én először voltam nálad és pozitívan csalódtam.
Mindenben a kedvemben jártál nagyon jól éreztem magam.
Sziasztok! Barbi 27 vagy Bianka 25-nél volt már valaki ? elég csinosak de sajnos nincs értékelésük.
Mit tudd a Kriszti amit más csaj nem?
Tán nem szerelmetes lett valaki?
:D
Drága Hannácska én mindig megvoltam veled elégedve , több mint egy éve járok hozzád, és menni is fogok . :)
Nekem te vagy a legjobb szolgáltató itt nyiregyen ! Aki tudja az tudja, hogy még egy ilyet mint te, nem igen találni az biztos . Amik a fotókon, az a valóságban is ugyanaz. A szolgáltatásodat meg imádom 😊Puszillak kedves 😘