Sajna sok ilyen van. 😕
Pöröly · Újonc · Sajna sok ilyen van. 😕
Én vagyok Zsozso! 😁
Teljesen jogos, még szerencsére, hogy én szimpatikus vagyok neki, így hát mindig jó kis adok-kapokos műsorban van részem. Dejónekem😁
Kedves Hanna a fórum ezért van hogy amit tapasztalunk azt megoszuk másokal.Mégvalami ha nembirod a kritikát akkor ne emberekel foglalkoz.
juliusz78 · Újonc · Vigyázz, mert lehet valaki bevallása, hogy ő zsozso33 és féláron megússza a randit:):):):):))
Nem célom a Hannát védeni, viszont mindig is lesz MINDEN lányál olyan vendég aki "csak muszály" -ból csinál meg... Nem gépek ők sem, ha egyik-másik csaj nem olyan jó szinész hogy meg tudja játszani, hogy épp a Brad Pitt érkezett hozzá, akkor ez mindig is érződni fog... Nekünk annyi előnyünk van, hogy látuk (jobb esetben) kihez érkezünk, így akit tudok hogy nem jön be, nem megyek el hozzá... A lányok végülis nem mindig tudnak így válogatni, még az ajtóban esetleg elküldhetne engem is vagy bárkit, de a pénz az pénz...
Jolvan már kicsit unalmas ez a tema szerintem engedjétek el
Végülis elmentem hozzá. Telefonon ledumáltuk a dolgot. Hamar fogadott. Ott lét kezdetén, ágy szélén fixáltuk újra az órás mutatványt. Már a felét sem akarta csinálni.. Natúr francia, popsi gumiban,stb. , semmit. Csak dugás gumiban. Semmi másra nem volt hajlandó.
Ekkor álltam fel és jöttem el. Lehúzós.
Nem fura magaddal beszélgetni?
Melani! Jobb 2. Nevet is találhattál volna.
Köszi a visszajelzést!
Ez alapján akkor még inkább nem értem miért nem tudok a Gabyval beszélni, de mindegy... Köszi, hogy írtál! ;)
Szia ZéróZénó.
Dolgozik nekem sikerült de csak ismereteket fogad régről szerintem.
Hanna 24 Egyszeri alkalom muszályságból csinálja nagyon érezhető .Ha szép nőt akkarok látni kimegyek az utcára az nem minden.Ez saját vélemény de kinek mijön be.
Szelina 20: full C-vitamin, ami nem lenne baj, de a viselkedése Full-C+++-os. Abszolút megbízhatatlan, hazudós, átvágós, lenyúlós. Aki kellően mazoista, annak ajánlott.
Sziasztok! Picur(33)-ról nem tud valaki valamit? Pont az általam kedvelt méretekkel rendelkezik. Előre is köszi!😊
Sziasztok!
Sára 29-nél volt már valaki?
Sziasztok.
Vikiről van valakinek tapasztalata?
Nagykanizsán ki merre tud autos buvohelyet? Jöhet privátba is Köszönöm
Voltam nála. A valóságban nem jön át ami a képeken látszik, az gyönyörűen duzzadó popsi élőben nem olyannak látszik. Vékonyka lábak, megereszkedett cicik, egyébként kedves arc és viselkedés.
Háde mé Amanda34? Arany drága szép sziveim, há mé nem meritek kiírni, mé javaslom Amanda34-et.
Jó segge van.
Gyönyörű szeme van.
Inteligens.
Magyar.
Fehér bőrű rózsaszín mellbimbóval, apró kezekkel amivel alig éri át a csődör férfiasságát.
Úgy helyezkedik mint a legjobb csatár és szurkol, mikor lesz már gól.
Megkérdezi nem innál valamit, látom leizzadtál?
Cserébe pedig csak annyit vár, kérdezd meg, mi van veled, hogy telnek a napjaid, mi a gondod és mi az örömöd.
Ha csak dugni akarsz az más tészta, hiszen csak a keret más, a lyuk az azonos, de még akkor sem mindegy milyen annak a lyuknak az illata.
Béla vótam a hegyről.