Sziasztok.
Melani 19 nagyon ajánlott, kedves odaado nagyon jo volt a vele töltött idő, megyek újra visszajáros lettem, mindenkinek csak ajánlani tudom.😍
Sziasztok.
Melani 19 nagyon ajánlott, kedves odaado nagyon jo volt a vele töltött idő, megyek újra visszajáros lettem, mindenkinek csak ajánlani tudom.😍
Amanda 34
Természetesen Amanda 34
😍
Igen, hála égnek, már nagyon vártam! Héten megyek is hozzá...
juliusz78 · Újonc · Melyikre gondolsz a kettő közül? A 24 vagy a34 ?? Ő annyira ajánlott?
Nándi · Őstag · Azért 10 éve mikor a szőke barátnőjével Száni val voltak együtt sokkal jobban nézett ki!
A produkcióval sem voltak nagy gondok akkoriban
Aztán a személyi edző színre lépése után változtak a dolgok.
A sokak által hiányolt Amanda visszatért 😀
Így van , köszönöm 😊😊
fabia80 · Újonc · Helga bevű hölgy elérhető seget tudja valaki?
Alexan · Újonc · Igazad van.Hogy kétszer is felhívta a hölgyet,mert tuti az volt,az elég gáz.Ha profitálni akar ne a vendég rovasára tegye.mert így a hölgy csinossága sem ér egy fabatkát sem.
Menj nyugodtan.... nem.lesz baj!
Egyre gondolunk. Megerősítetted a véleményem! Nekem is ez a tapasztalatom. Jó nő lenne, és ha kiszabadul a stri*ije fogságából akkor még jól is teljesít, de egyébként tök gáz az egész nő. Nem a kinézetére gondolok, mert az jó, és ha távol van superviser, akkor kifogástalanul teljesít, de egyébként pszichésen eléggé terhelt, és ez cikivé teszi a dolgot. Én végig hallgattam akaratlanul is egy hangos beszélgetést a szakmai irányítójával -miközben időpontot egyeztettem volna- , ami után lemondtam a látogatásról.
Ajánlot hölgyek:Gréti,Merci,Denisa,Eliza30,Melike
Itt azt kapod amiért mész maximálisan a vendégért vannak.Van jópár hölgy aki leckét vehetne tölük mint szervezés,mint vendég fogadás téren.
Natasa zalaegerszegi cigany kurva meglopta multkor a haverom es meg meg is fenyegette! Vigyazzatok vele!
Alexan · Újonc · Nem biztos hogy egyre gondolunk mert én Klaudya 26 nál voltam aki a rosszon hírdet jelenleg h,szoboszlón.Én személy szerint nem ajánlom.Lehúzás,kifogás,terelés.Egy menet volt.Aztán mehettem is,mert jön a tulaj.
Gabo30 · Kvázi-tag · Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!😊👳♂️🦸♂️
Nándi · Őstag · Aki elmegy ma Amanda24 hez feltétlen locsolja meg Sissy22 őt is! Nem lesz nehéz! :D
Beatrix33 át hívtam egyeztettünk és mentem. Az ajtóban Virág 32 fogadott. Nem szóltam gondoltam jó lesz előre kérte a rózsát. Abszolút nem ajánlott. Még az én kedvem is el rontotta olyan negatív volt. Fél órára mentem kb 15 perc után azt mondja most már csipkedd magad mert már fél óra le telt. Mondom akkor hagyd majd ki verem magamnak otthon. Aki jót akar kerülje. A tanulópénz meg volt nekem is 😟😟😟
Kellemes Húsvétot Kívánok mindenkinek. Várok mindenkit szeretettel
Kellemes Húsvétot mindenkinek Nyíregyháza Sóstón várom kedves vendégeimet az ünnepek alatt is szeretettel. Várlak szeretettel. Kellemes kikapcsolódásra. Hívj vagy írj Viberen.