Negatív reklám is reklám!
Én tuti elkaplak egyszer! 😅😁🤭
BlackMan88 · Újonc · Negatív reklám is reklám!
Én tuti elkaplak egyszer! 😅😁🤭
Kimberly (26)-ról vélemény?
Névtelen, profiltalan, emberek mogott nem tudhatja senki ki áll .. írhatja még az is aki még nem is volt nálam, vagy esetleg aki ki akar túrni :) … mindegy az biztos, hogy olyan negatívakat írnak le rólam ami a 3 negyede nem fedi a valóságot ! Lehet nyugodtan itt hazudgálni meg rámszállni, ezzel csak nagyobb nézettséget és több vendéget szerzek, hogy rólam van mindig a téma, még csak kiváncsiságból is ellátogatnak hozzám. Puszi 😊
Sziasztok ! Amirával 27 mi lett hogy nem látni a hirdetést ? Valaki tud róla valamit? Vasvari streeten rendelt . Privatba is jöhet info . Hiányzik nagyon .
Makko · Újonc · Sziasztok! Debrecenben hozzáértő lingam masszőz?
Sziasztok! Valakinek van infója Nia (28)-ról? Jöhet privátba is! Köszi!
Sziasztok!
Vivien 25 felől érdeklődnék, hogy tud-e valaki róla bármit? Abbahagyta esetleg?
November környékén láttam utoljára hirdetni akkor voltam is nála. A halközben vagy egyetem sugárúton volt a hadiszállása mikor meglátogattam. Általában egy-egy napra hirdetett csak. Ha esetleg bárkinek van infója azt előre is köszönöm.
Nextone · Újonc · Huh de fel tudjátok b.s.ni az agyam..
Ha elmész autókozmetikába, kifizeted azt, de foltos marad az autó. Érdekel téged hogy pont aznap a “mester” miért nem tudta a kocsidat rendbe hozni? Nem. kivered a hisztit? Ki.
Akkor miért más szolgáltatásnál “be kell nyelni” a minőségtelen munkát? Dehogy kell.
10 éves, 1 éves vagy 1 napos regisztrációval…mit számit? Nem volt megelégedve, leirta.
Sziasztok!
Adelin (23) szeretném meglátogatni, elég szép lány.
Van esetleg valakinek valami tapasztalata róla?
bbbs · Újonc · Igazad van. Ugyanakkor erre jól bevált taktika, hogy saját cím helyett egy szomszédos házat/utcát ad meg először, ahova jól odalát. Aztán megnézi ki az aki csak "céltalanul" sétálgat, miközben próbálja a hölgyet telefonon elérni. Aztán mire sikerül 3-4. alkalommal, addigra a hölgynek hirtelen közbejött valami / elkapta a fejfájás / befutott egy törzsvendég, stb.
Az ilyen hölgyek telefonszámát törlöm, a hölgyet pedig elfelejtem. Még akkor is, ha mások szerint nagyon jó és megbízható. Lehet hogy az, de a történtek szerint én nem vagyok neki elég jó. Nem is kínlódok vele, hogy mindenképp találkozzunk, mert ebből csak a "muszáj-alkalom" lenne, kevésbé jól sikerült színvonallal.
Hannával még nem sikerült találkozni, talán a közeljövőben összejön.
kis huncutok nem írtok, de akkor én se, pedig eltelt termékenyen ez a hét is :)
Legközelebb ha otthon járok, megnézem magamnak Merilynt (19) is. Új hirdetőnek tűnik, meg elég ígéretesnek.
Melániával (21) mi volt a gond? A képei alapján szívesen meglátogatnám
Meg hogy nem is 22 az is biztos
Lakáson voltál nála? Régebben csak autós kalandot vállalt.
Natasa 06303994632
Sajnálattal közlöm veletek
A mai nap az az 14:20 tájban meg látogattam a lányt meg volt ami le volt egyeztetve vele
De sajnos nem volt elég a tarifa ár amit kért tőlem
Meg lopott miközben le tusoltam nála szex után
Vigyázzatok vele
Fruzsina 25 nagyon szép lány.... jól jönne egy kis segítség......
Új csajok vanak Kanizsán
De sajnos van pár csaj aki nem hajlandó fel venni a telefont
Van csaj aki nem ismeri a higéniát
Van akinek a palija a másik helységben tartoszkodik
Pár csajnál meg fordultam :(
és sajnos feleslegesen mentem hozzájuk
Viszont a tisztelet dijat le raktam a semiért
Melánia 21 éves aki most Kanizsán hirdet de leginkább Bánokszentgyörgy szokot hirdetni
Briana 41 éves aki átutazoba van itt Kanizsán ö a higéniát nem ismeri
Szex imádo tesók akik ismét átutazoba vanak itt Kanizsán egyik csaj velem foglalkozot a másik ki szeretet volna rámolni csak távozáskor a zsebem üres volt
Kamilla 33 éves neki a másik helyiségben zajlott a beszéd és a vihogás szóval nem voltunk egyedül
Niki 31 éves a képeken szép csaj de valoságban kinéz egy 50-60 közti év rengeteg a puder hogy a ráncokat el takarja magáról persze nála is volt egy fiatal srás aki távozáskor a tisztelet dijat amit adtam azt a srác vete át
juliusz78 · Újonc · 😂😂😂
Igen a fórum tényleg arra van hogy néhány napos regisztrációval osszuk az eszet. Véletlenül mindig pont ugyanarról a lányról írjuk a negatívakat. Pont erre való tényleg.
Kéretlenül is azt tanácsolom neked hogy engedd el Hannát, tedd túl magad rajta. Szerencsére vagyunk páran akik szeretik és élvezhetjük a szolgáltatását.
Dóri 36 messzire kerülendő!!!