Kállói út környékén családi házban van. Sem a házat sem a hirdetőt sem sikerült megnézi belülről. A látványtól nem elmentem, hanem eljöttem, de nem a ház nem tetszett...
Kállói út környékén családi házban van. Sem a házat sem a hirdetőt sem sikerült megnézi belülről. A látványtól nem elmentem, hanem eljöttem, de nem a ház nem tetszett...
Engem is érdekelne
Szia :) te kis s.o.s fr ás!!! Nem engedtem végig mivel ezt a fajta szolgáltatást vetted igénybe!!! Nem végig fr kértél!!! De nyugodtan lehet ilyen komment is ez is reklám köszönöm!!! Csók
Ma meg is látogattam Melániát. Fiatal, vékony, ápolt lány. Lakáson fogad, teljesen korrekt volt velem, szerintem megyek még
Sziasztok Melinda 34 csak ajánlani tudom! nagyon csinos!
Sziasztok! Alisa28-ról van valakinek infója?
Sziasztok !
Járt már valaki Karola36-nál ?
Privátba is jöhet a válasz és előre kösz !
Hát mit mondjak. Lolo szép nő. Különbség nincs a mostani és régi képei köztsem. Szerintem menj el optikushoz és íras fel magadnak valami szodástalpu okulárt. Régen, nagyon régen tényleg gömböjü volt de nem annyira, amit te itt elöadtál.nekem akkor is tetszett.
Zozy80 · Újonc · Engem is érdekelne Emma26! :)
Nem mindenkibe, csak akik nem korrektek. Lola beismerte, hogy igazam volt, hisz az összes képét lecserélte, és már nem 5x jobb nő látszatát keltik képei, mint ő maga valójában. Ezen kívül elmondtam milyen kedves, és jófej.
Hogy neked meg miért van szükséged ál véleményekre, azt nem tudom, bár a hozzászólásod szava járása sejtet már valamit. 🤣 De puszillak.
Attsi · Újonc · Emma26 ki volt? Infó jöhet privátba is.
Füredi környékén kiket tudnátok ajánlani?
Megéri elmenni hozzá. Korrekt igényes és beszélgetni is nagyon jó volt vele!
Dóri36 keresztelön volt.Új neve Szofi 36.
Hát haverodnak rendőrt kellett volna hívni biztos hogy nem hagynám annyiban
Szia szerintem nem lesz semmi baj meny nyugodtan én elég régóta járok egy hőlgy hőz tők jó vele lenni persze csak óvszerel ja és kőttelező fűrdés
Sziasztok Melinda. 34 csak ajánlani tudom mindenkinek Székesfehérvár
Kimberly (26) van valakinek valami friss információja ?
Úgy tűnik sokak kedvence Heni (30) újra itt van. Lehet majd hívni.
Szia!
Régebben jártam hozzá, akkor még más néven hirdetett!
Azóta felszaladt 1-2 kiló, de még mindig nagyon dögös!
Extrái nincsenek, de érti a dolgát és lehet döngetni rendesen!
És a külső tényleg nagyon ott van!
Remélem sokáig marad!