Köszönöm Szépen várni foglak még puszi neked!☺️
Köszönöm Szépen várni foglak még puszi neked!☺️
Az újoncok háborúja
Ugyan ezt tudnám megfogalmazni én is!Képek alapján sokkal többet vártam,nincs plussz kiló és ilyenek…cicik nagyon rendben vannak(ez az 1 biztos),más pozítivumot nem tudok,lakás rendben, távolságtartó volt és velem sem túl beszédes!
Nem éreztem magam átverve megcsinálta a dolgát, de semmi plussz
nekem egyszeri alkalom
Zitával nehéz egy lapon említeni jelenleg bárkit a mezőnyben, nagyon magasra teszi Zita a lécet!😊
Hát vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. A képei nagyon jók. Túl jók.. Barátnő feelinget ne várj. Legalább is velem elég távolságtartó volt. Nem egy Zita stílus.. Átverni nem fog, de szerelmes sem leszel. Szerintem.
BlackMan88 · Újonc · Magam jártam a Hanna ügy végére!
Azt kell, hogy mondjam TOP a kiscsaj!
Dögös tini külső és remek hozzáállás,
és az a selymes bőr, ilyet nagyon ritkán tapasztalni
szinte el sem akartam engedni! 😋😁
Én tuti megyek még! 😘
Sziasztok! A szőke Dóri 25-nél járt valaki mostanában? Tudnátok egy kis infóval szolgálni róla? Jöhet privátban is. Köszi előre is a válaszokat!
Az ilyenektől hányingert kapok. Undorító! Hollandiában ha ilyet megtenne egy prosti vagy úgy viselkedne a kliensel mit itt némelyik pillangó akkor még az országból is kizavarnák.
Szia ! Azért kerdeztem mert van Millio telefonszáma és nem tudom melyiken lehet elérni vagy egyáltalán csinálja e , mert nem volt rossz . Kar hogy bekapta a legyet . Mondjuk nyeli mint kacsa a nokedlit :)
Szeximádó tesók!Amíg az egyik a férfival foglalkozik addig a másik pénz után kutat a kliens ruhájában!!!
Vivi Borsfa.A körülmények nem a legjobbak nála,de kedves aranyos szép mellek.
Ezt szépen meg fogalmaztad Staffi. Ha valamire nem érkezik válasz először, valószínűleg nem is fog. De érdekes hogy egy hírdető kérdezi,hogy mi van Amirával! Sokan azt mondták,hogy bekapta a legyet. Na de ki tudja! Ebben a szakmában meg esik az ilyen :- D
staffi · Őstag · Van négy darab hozzászólasod az mind csak Amira,Amira,Amira es Amira... ha ennyire "Amira fan vagy" ,hogy az istenbe nem éred el?? Ha nem hirdet akkor lehet nem melozik, vagy lehet fogad törzsvendeget akkor is ha nem hirdet.... de ha te törzsvendegje vagy akkor elérhetnéd ilyenkor is... annyira oda vagy érte akkor kérj tőle privát elérhetőséget.... ha bízik benned akkor megadja ha nem akkor felesleges aggódnod majd ha hirdet akkor eléred telon.... akkor csak egy vagy neki a sok vendégje közül....
Udv Makktarsak, Tamara(24)-nel volt mar valaki? Velemenyek johetnek privatban is. Koszi
Sziasztok! Amirárol valaki tud valamit ? Jó szolgáltató pedig !
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni van-e tapasztalatotok Nyuszika12 (30), Lia (30+) és Kimberly (26) hölgyekkel kapcsolatban?
Sziasztok. Latihoz volt már valakinek szerencséje?
Szelina = Sidney
Szoktam a saját korábbi véleményemet ellenőrizni, így ismét bepróbálkoztam Szelinánál. Semmit sem változott a véleményem, ezért aztán dolgavégezetlenül útjára engedtem. Ebben nem csak a korábban leírt véleményemben történő megerősítés játszott szerepet, hanem az a számolatlan bekékült tűszúrás, ami az alkarjain volt. Innentől vége lett a dolognak, mint a botnak. Egy "magángyógyszerésznek" lehet jó alany, de egy megbízhatóságot és diszkréciót igénylő partnernek már más kérdés. Mindenki maga döntse el.
Sziasztok!
Románia (főleg Nagyvárad környékét értve) területén tudtok igénybe vehető szolgáltatásokról vagy hasonló oldalakról mint ez?
Köszi előre is, üdv
Kérdezz mi érdekelne?