Az aprókban hirdető Dina hölgyről van valakinek tapasztalata? Mozgat a gondolat,hogy idős nőt jól szétkefélni..
Az aprókban hirdető Dina hölgyről van valakinek tapasztalata? Mozgat a gondolat,hogy idős nőt jól szétkefélni..
Szia!
Nem vagyok strici, csak a véleményem írtam le a leányzóról. Outsider is leírta a kellemes élményét.
Melánia tényleg ilyen.
Nálam nem volt harmadik személy, én áprilisban voltam ott.
Akkor mindjárt 2 stricije is van szerinted, én és Aero14? Mert mind a ketten jó véleménnyel voltunk róla. Én még egy másik faluban voltam nála, a lakás szerény, de lakás és nem autó. a "család" volt valószínűleg az, aki a közelben várt egy autóban. Akkor tűntek fel amikor mentem már el. Gondolom a biztonságuk miatt kell valaki a közelben, egy 40 kilós lány nem tudja megvédeni magát, de én nem tettem semmi olyat, amiért segítséget kellett volna hívnia, és jól éreztem magam vele.
Bánokszengyörgyön dolgozik a csaj leginkább ezen a címen kerestem fel Melániát
Ha jót nem tuc mondani akkor ne mondj semmit
De sajnos el kell mondani hogy nem egy tünemény a csaj
Sajnos volt részem meg ismerni a striciét aki másot percen belül meg jelent mit harmadik személyiség az aki írt ide a véleményt azt csak is a stricie írhata
Úgy hogy a csaj nem egyedül hirdet
Több néven hirdet szegény mert mindig van valaki aki ír egy szép véleményt róla
Hova tűnt Anikó??
Sziasztok! Pillangó puncis hogy van a városba?
CSak megerősíteni tudom!
Sziasztok. Amina (33)-ról van valakinek véleménye?
Lacika a nyugtán a vevő adatai nincsenek rajta!! A számla már más történet. :D
Hivatalosan csak úgy lehet,
kapsz róla számlát vagy nyugtát, amit kiállít a nevedre címedre :D
mondjuk te is megtudod az ő címét, hogy hol lakik és mi a polgári neve :D
Volt már a történet folyamán olyan hogy számlát vagy nyugtát kaptál az akcióről?
:D
Sziasztok!
Melánia21 hirdető, a környéken a legjobb szolgáltató. Tiszta, kedves, korrekt, rettentően szexi! Szuper a vele töltött idő.
A megye legjobbja.
Köszönöm Melánia a kellemes perceket!
Keressétek bátran, felejthetetlen élményt nyújt a kis hölgy.
3 vendég. :) Én is inkább Debrecenbe járok már egy ideje.
Tényleg vannak már akik nagyon elszálltak árban, de én pl pénteken meglátogattam Angelika(24)-t +3620941**06 aznap utolsó vendég voltam mert mentek át Debrecenbe.
Hát olyan mélytorkos nfvsz-t kaptam hogy csak pislogtam pedig azt hittem, hogy Mira meg Natali után már nem lehet újat mutatni a témában. Mindezt akciós árakon szinte. Valós képek, kedves, ha kérem akkor lassít, szóval van még remény :)
Engem én is erdekelne
Sziasztok! Szombathelyen apróhirdetésben hirdet Bogica úgy, hogy viberen elérjük. Ráírtam viberen normálisan, megnézte, választ nem kaptam, ráírtam mégegyszer, erre letiltott! Szerintem egy-két lány nincs hozzászokva ahhoz ha valaki normális, tiszteletudó! Erről ennyit!
Hová tűnt Kata tud róla valaki valamit
Jaja, senki nem kérdez semmit, csak gondol 😁
Panzió? A kutya se kérdezi meg ki miért ment oda.
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni mégpedig, hogy tudtok olyan helyet ajánlani, ahol pár órára el lehet bújni? Ilyenre gondolok, hogy lakás, vagy szoba ahol nem kérdeznek.
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm.