Sziasztok! Suzy 45-el van valakinek tapasztalata?
Sziasztok! Suzy 45-el van valakinek tapasztalata?
Sziasztok,
Valaki tudna adni infót Vivienről?
Előre is köszönöm.
Sziasztok Kedveseim ❤️ A mai naptól újra elérhető vagyok, várok minden kedves Úriembert sok szeretettel ! 😘
zsolesz9 · Újonc · Igen. Helga egy szuper csaj istenem masszírozár azért is meg
Nándi · Őstag · A telefonszám már itt csörög!! Tuti van magyarázat!! :D
Petya_001 · Tag · De ugyanaz csak feketére festette a haját.🙂
Bius 20+ ?
Sok hirdető panaszkodik nics sok hívása lehet a nem megfelelő képek vannak a hirdetésénél.Nem biztos egy szelfis kép elég a hirdetéshez sokszor a kêpek igénytelen koszos helyet tükröznek vissza hívj vagy irj és megcsinálom igényes képeidet akár luxus lakás akár fitnesztermes szaunás medencés vagy akár a szabadban és rögtön meg sokszórozódik a hívás naponta.
Hát ez köztudott, h nagy ívben, Ő a leveleki Melani, legközelebb kérdezzél. 😁
Szia, Ha jól láttam Debrecenben hirdet ha egyről beszélünk ha nem akkor bocsi.
Volt szerencsém meglátogatni Viktóriát (20).Azoknak ajánlom leginkább, akiknek van felesleges pénze és olyan tapasztalatot szeretne, amitől egy életre elmegy a kedve a szextől.
Sziasztok!
ROSE VIP (32) a szolgáltatás van legalább feleannyira jó mint a képek? 😀
staffi · Őstag · Nem kell nagy jósnak lennem ,hogy azt mondjam a Réka24 hamarosan a Debreceni hirdetők között az elit kategóriába fog tartozni ebben biztos vagyok. Remélem azert Nyiregyet nem felejti el és néha vissza fog térni pár napra szabolcsba is...😉🙏☝️🙂
Legyen igazad, túl jó nő ő a pestieknek.
Sziasztok. Van már valakinek érdemleges infója Fruzsina 25 nevén hírdető csajsziról? Köszönöm.
Csak támogatni tudom az előttem szólót. Szilvi egy jó döntés, már indulhatsz is én is ajánlom.
Ismered a következő dalt. Felment az én rózsám pestre angyalom ragyogóm galambom. Újság árús lett belelőle angyalom ragyogóm galambom Másnak hordja az újságot, nékem a szomorúságot angyalom ragyogóm galambom. Szóval komoly veszteség érte a pécsi srácokat, de bizonyosra veszem találkozunk még vele a Mecsek oldalban, mert a győri kiruccanás után és Pécsett landolt ez a repkedő tündér. Béla
Azt elhiszem , de mikor ra szállnak a barátodra szerintem te is meg véded .. de Bánom igen Alexandra csak a nemeteket tudja fogadni mert ért a nyelvükön de meglátja egy magyar aztán kifordul az ajtobol olyan ronda …
Alexa Alexa . Mit akar itt 60 évesen Az Alexandra 🤣
Sziasztok! Letiltott úgyhogy remélem itt elolvassa: Bettina 22éves hirdető, mindig más városból, KERÜLJÉTEK!!!! Miután lehúzott s átvert, remélem most büszke magára s költse az egészet gyógyszerre.....