Cigányok.....
Cigányok.....
Sziasztok!
Amiránál vagy Merynél volt már valaki? Milyen a hozzá állásuk?
Vikrória néven hirdetőkről van e valakinek tapasztalata? Az egyikről van vélemény de az olyan reklámgyanus.
Lacibetyár · Újonc · Nándi az öreg vadász úgy szokta :)
Nándi · Őstag · Hát hogyne!! Az ötcombú menyasszonyod átsegít a problémán! :D
Keruljétek Virág 22 Nyírbátori hirdetőt
A Virág nevezetű 22 éves Nyírbátori hirdető egy kamu hazugság behiv a házba aztán két fickó neki áll az embernek hogy adjál nekik pénzt vagy rosszul jársz
Roxinal jart mar valaki? Eleg brutal mellei vannak :)
Hol láttad őket pontosan és mikor? Az elmúlt napokban többször volt dolgom Pécsen. Délután 3 óra körül mentem Szentlőrincről Pécsre én nem láttam egy csajt sem.
Vasárnapig újra a városban. Várok minden kedves úriembert sok szeretettel :) puszi Denisa
Köszönöm,
Ott is van lehetőség kézi levezetésére?
Hova tűnt Gabika, a kis szőke bombanő? A legjobb csaj volt az országban..... Zalaegerszegről régóta terveztem hogy meglátogatom, de ennek meszeltek
ha abbahagyta. Már vagy egy hónapja nem l.
Javasolom a termál fürdő masszás részlegét.
Járt már itt valaki Ritusnál ?
Sziasztok! Pécs és Szigetvár közötti integetőkről van valami hasznos info?
A mostaniak közül van valaki aki ajánlott kategória? Csak Ambrózia az közülük akinél jártam már
Melody meg Kimberly helyeskének tűnik
Köszönöm szépen a valaszod.
Esetleg valaki a Nagyerdei övezetben ajánlana olyan hölgyet, aki korrekt és tud masszírozni? 😊🙏
Tudnátok ajánlani olyan csajt aki jól massziroz?
Köszönöm előre is.
Nem a Nati24re gondoltál? Ő volt Anna néven is. Kis cuki szilikonos csacsogós szöszi a north körúton, azzal a Lizával volt egy helyen.
Köszi, sajna nem ő az. 26 év körüli. Mindegy, hátha jön még, ezentúl gyakrabban nézem.