Sziasztok tud valaki Liza 22 érdemes meglátogatni milyen szolgáltató.
Sziasztok tud valaki Liza 22 érdemes meglátogatni milyen szolgáltató.
Csak kettő napig!!! Nyiregyházán leszek elérhető a héten!!!! Szerdán és csütörtökön estig!!! Le ne késsétek! Csók Any 😘
Én már voltam nála 2x is. Kedves korrekt nő, és a képeken is ő van. Amit ígér azt meg is kapod.
Ninettkénél voltam múlthéten. Szupi volt, ajánlott.
Szombatig elérhető vagyok várok mindenkit szeretettel egy kis finom minőségi kikapcsolódásra :) puszi Denisa
Évike H bősz képeit látva van hús rendesen.......
Gondolom BigDaddy egy hölgyre gondoltunk? Ja és szerintem egy unatkozo alig használt anyuka lehet.
Felhivtam én is, hát tényleg nem kispályás hölgy!! Megrökönyödtem egy pillára a 🌹szálakra az 1 ora hosszára amit mondott. Ja és csak panzio ,hozzad nem megy .
De a kedvenc dumája az volt, hogy: ”én nem ebből élek" 😂😂😂 Ja nem, gondoltam,csak, ebből is...😅 mert, vajon mit csinál a csokival, átutalja a Máltai Szeretetszolgálatnak? 🙄
Sziasztok!
Frida nevezetu holgyrol tudunk valamit jeriko fele rendelt husoss barna boru lany.. multkor egy felnapot hirdetett.. ketszer voltam nala valami isteni esetleg tudtok valami husossabb igenyes hirdetott?
Valakinek volt már szerencséje Csenge 21-el?
Attsi · Újonc · Szilvi42 nél volt valaki? Infó jöhet privátba is.
Pár napja volt egy kérdés hogy Pécs és Szigetvár közötti integetőkről van e info. Nos Szentlőrinc és Szigetvár között nem tudom arra nem jártam. Viszont Szentlőrinc és Pécs útvonalat többször volt alkalmam megjárni. Más más időpontban hol dél elött hol dél után 1-3 között. Én integetőkkel nem találkoztam. Volt egy kis szabadidőm az általam ismert helyek pellérdi elág vasút után illetve komlói úton sem láttam integetőket.
Nándi · Őstag · Turbózd fel cseréld benne nagyobbra a " fúvókát" !
Sziasztok!
Tavaji evben egesz sokat járta egy afrikai (neger)holgyemenyhez maszirozast valalt kezi szajjal levezetessel .. sajnos o november ota nem talalom az elerhetoseget hogy abba hagyta teljesen esetleg valakinek elerhetosege hozza?
vagy tudtok mas nemzetisegu holgyemenyt a varosunkban ?
Akkor újra megvolt( ak) 😀 ?
Lacibetyár · Újonc · bátorság nem akadály, a pénztálca a szűk keresztmetszet :)
Sziasztok!
Nem tudom, hogy emlékeztek e, tavaly ilyenkor volt itt egy hölgy, Milf Csilla néven… Róla esetleg tudtok valamit? Vagy egy elérhetőséget?
sallas · Újonc · Engem is érdekelne
Kamilláról valakinek infója esetleg? :)