Szokott havonta jönni egy 45 körüli csaj egy hétre, ő ugy hirdeti magát hogy sos popsi is van már beszéltem vele egyszer, nem drága csak nekem nem volt jó az időpont.
Szokott havonta jönni egy 45 körüli csaj egy hétre, ő ugy hirdeti magát hogy sos popsi is van már beszéltem vele egyszer, nem drága csak nekem nem volt jó az időpont.
Akkor vanda. Igaz benne volt egy dugás is de akkoris alatta volt. De annélkül lehet olcsobb ezt kérdezd meg tőle.
Üdv látom ujra it van kanizsán adri voltam nála párszor érdemes megnézni kár hogy csak ritkán jön!
Elég sűrűn jár Dbben, biztos vannak beszámolók.Kellemes,de nem szakszerű masszázs.Erotikus rész "hangulatfüggő"Ne lepődj meg,ha idő előtt jössz el...Persze ,nem lehetnek mindenkivel jó tapasztalatai az embernek.Lehet valakivel"szuper kedves"
Szia! Nem unalmas még? Nem az a megoldás, hogy x időnként be írsz ide. Nyújts olyan szolgáltatást mint évekkel ezelőtt, hogy mikor ki léptem az ajtón már azon gondolkodtam mikor jöjjek újra. Na ez át ment abba, hogy az utolsó alkalommal úgy éreztem nem jövök többet. Szerintem ezzel elmondtam mindent!
sziasztok
valaki járt már nála?
Fanni28
jöhet róla infó privi üziben is
köszönöm szépen
“Lehúzós lett”, írod ezt úgy, hogy 3 éve történt az eset és még a helyesírással is meggyűlik a bajod.
Egyébként ajánlom a hölgyet! Szép, csinos, korrekt!
esetleg Mirellánál (27) valaki?
Sziasztok!
Emmáról van valakinek vélemény?
Érdemes felkeresni?
Mit vállal a hölgy?
Tapasztalatok?
Sheronnál voltam illetve hátra is fordultam köze sincs a fenyképeihez egy molett nő
Férjhez ment! Sok boldogságot neki! Megérdemli!
Mia(25) rol kerhetek infot,regebben lattam a hirdeteset,most ujra elobukant!?
Ezt a Kittikét hol találom?
Hali! Gondolom hogy ne 20k legyen egy NFVSZ. Amúgy ilyen hölgy engem is érdekelne 😊
Sziasztok Emma után érdeklődöm van e tapaztalata valakinek vele és az milyen? Az Emma 53 ról ugyláttam most épp Nyíregyen van Megköszönném az infót.
Beverly35 kerülendő
Nagyon lehúzós lett
Engem jol átt is vert
Elég hülye ürüggyel.
Szia! Neked mit jelent a nem vagyont?
Hello!
Írj privátba és írok neked róla ami érdekel.
Igen aszt tudom,de olyan erdekelne akinek van helye,nyugot kornyezet😁
Engem is érdekelne….