Nem minden negativ beszámoló lejáratás!! Igenis van lehuzós, átverős hirdető! De persze van a vendégek között is aki nem 100-as..... :(
Nem minden negativ beszámoló lejáratás!! Igenis van lehuzós, átverős hirdető! De persze van a vendégek között is aki nem 100-as..... :(
Igen, igazad van.... de...pl... be lehet linkelni a hirdetést es ki is lehet írni,hogy Nyiregyen xy hirdető jo vagy rossz tapasztalat ért, eddig is ha irt valaki rosszat ha akarta törölte a hirdetést vagy nevet váltott... lehet irsz valakiről es hiaba más megnezi a linket már más varosba hírdet de eddig is igy volt.... most is van pl nyiregyen egy nagyon lehúzos hirdető aki 10 vendégböl 10 et húz le.... persze igazad van amikor a városok forum ment akkor átláthatóbb volt a fórum... én se örúlök ,hogy lezárták a forumot, de tenni ellene nem tudunk sajnos!
kanossrác · Lelkes újonc · Üdv! Azt javasolnám hogy itt az egész fórumot érdemes lenne megújítani, illetve megreformálni hogy bele lehessen látni rendesen, mert így hogy több topic bezárt, abszolút felfordulás szerű a dolog. A városok szerinti topicot is érdemes lenne megnyitni, és javaslom úgy, hogy a moderátor jóváhagyásával lehessen megjeleníthető az adott bejegyzés. Vagyis nem lenne egyből kint a bejegyzés majd csak elbírálás után, ezáltal megelőzhető lenne minden mocskolódó, lejárató bejegyzés itt az oldalon.
Kérem vegye fontolóra a tisztelt szerkesztőség a dolgot.
Ez engem is érdekelne, főleg Liza(30) és Izolda (Kaposmérő)
Sziasztok !
Volt e itt valakinek újabban bármiféle jó tapasztalata bármelyik Kaposvári hírdetővel ?
Előre is kösz !
Szia!
Privátba küld át a számod.
Szia engem érdekelne
Hali tud valaki Nyíregyháza megbizhatót régen voltam
Hogy mit aggódunk?Megmondom én neked: Amire te hivatkozol ott ömlesztve van minden,senki nem tudja kikeresni a saját helye szerint releváns információt.Ismét kivettek a fogyasztók kezéből egy lehetőséget,hogy informálódni tudjon kihez érdemes menni és kihez nem.Pedig nem ártana tudni,ugyanis egyre jobban szaporodnak a lehúzós,inkorrekt,szolgáltatást nyújtani még véletlenül sem akaró "jómunkásnők".Lehet mondani,hogy az ilyen és hasonló korlátozásokkal explicite védik azokat sejthalmazokat,akiket nagyon nem kellene,sőt!Számomra az is rejtély,hogy hogyan lehet választási lehetőséget biztosítani a hirdetőknek ahhoz,hogy eldönthesse lehet e őt véleményezni,vagy sem.Így semmi érdekük nem fűződik ahhoz,hogy becsületesen elvégezzék azt,amit vállalnak.A most már horribilisnek mondható pénzét jó eséllyel úgyis megkapja,a megkárosított ügyfél meg nem sokat tehet ellene.Hát ezért kellene a fórum,de leginkább az összes hirdető véleményezési lehetősége,mert ez egyrészt vélhetőleg kissé kordában tartaná őket,másrészt a fogyasztó megfelelő információkhoz jutna és szelektálódhatna a kínálat,mert akihez nem mennek,az nem is fog hiredetni!Ugyanezen dolgok természetesen érvényesek az összes ilyeneket összegereblyéző testvéroldalra is,úgy lenne igazán hatékony.
Szia érdekelne
Nála voltam már egyszer (ki tudod találni, hogy miért nem többször?) viszont a Gia nevű barátnőjét ajánlották nekem, de nem láttam soha a hirdetését. Állítólag jobb (bár ez nem nehéz)
Igen. Vivi néven is szokott hirdetni.
Kedves neked az feeling ,ha a fórumon megy a lejáratás,mocskolódás????
A 40-es Tina, aki általában Zalában van?
Barbie újra az országban
Aggódik a fene, de máshol nem adja igazán azt a feeling-et.
üdv:
spray
Hölgyek!
Nyíregyházán vasárnaptól, jövő hét vasárnapig 1 főnek lakás elfoglalható. Privátban keress.
Köszönöm.
Tatabányán megjelent "Gia+Tina" duó.
Volt már szerencsém hozzájuk Nagykanizsán.
Tina nem ajánlott kategória.
Giánál 2x voltam. Az első alkalommal nagyon kifacsart, elégedetten távoztam. Gondoltam elmegyek hozzá még 1x. A második alkalom már nem volt olyan jó, mivel be volt rúgva.
Régebben Szombathelyen Emma néven hirdető hölgyről valaki közelebbi infót tudna adni?
De mit aggódtok a forum miatt?? Ott a forumon a hölgyek-negativ tapasztalatok-pozitiv tapasztalatok oda irhattok vélemenyt. Az nem.zárolták az oldal szekesztői!