Sziasztok kit ajánlanátok aki jó franciába?
Sziasztok kit ajánlanátok aki jó franciába?
A most Dora24 hírdető hölgy 70......509 telszammal , aki meglatogatta a csajszit írjon már rám privatba vagy ide is jo a forumba ha ír. Azt tudom,hogy Fanny 26 néven is hirdetett csak nem rémlik jártam-e nála.... mert amugy meg tetszik a képeken..😉☝️
Olyan tizenennyi mennyi látogatás alapján nekem csak jó van róla.
Sziasztok!
Dior (40)-ről van valamilyen tapasztalat, vélemény?
A válaszokat előre is köszönöm.
Várok minden kedves úri embert még a héten Sopronba egy kis huncutkodásra vagy egy kis masszázsra a többit viberen vagy watsappon vagy esetleg telefonon megbeszeljük pussy ha késel és esetleg nem tudsz jönni tisztelj meg azzal hogy szólsz
Sziasztok!
Ma is várom a kedves úriembereket egy szenvedélyes , minőségi kikapcsolódásra ! ☺️😘
Engem is érdekelne a dolog 😊😊😊
Az is lehet, hogy a nagy melegben 1 éved öregedett a művésznő?
Sziasztok. Diána21 vagy Szimikeh21 hölgyekről van valakinek infója?
Szerda estig a városban Várok minden kedves normális férfit kellemes kikapcsolódásra :)
Romákat nem fogadok!
Puszi Denisa
Fanni 18 Pécsett picsángol. Ha kedves az életed, akkor inkább szeresd magad. Ha mégis elmész hozzá, kérlek értesíst mi a rehedt here történt veled, mert velem nála semmi.
Úgy jöttem el ahogy odamentem. A bugyi rajta maradt a hölgyön, a szája meg foglalt volt a telefonálással, szóval egy csodálatos és megközelíthetetlen fiatal csaj aki mindent tud
a pénzről és nem érti miért nem húzol már el keresni többet, amit rá költhetnél.
Sziasztok!
Az érpataki Dia-val kapcsolatban kérdeztem és érkezett néhány diszlájk. Kérem, hogy akinek ez a véleménye priviben írja meg, hogy mi volt számára a negativ. Ami az egyik embernek hátrány, lehet, hogy másnak előny... 😉
Köszönettel előre is! Legyen szép napotok!
Ha szeretsz cumiztatni, Minniekét is megnézheted.
ez engemet is érdekelne.. :)
valaki tud egy jó (natúr) franciás lányt (esetleg szájbaélvezéssel) ? aki tényleg tud szopni,nem csak rángatja a brét.
Köszi az infót.
Dóri és Nori Vanesszából átkeresztelt dizőz ismét Pécsett vadászik. Ne felejtsétek el elkerülni Őket.
Sziasztok Sissinél volt valaki ? Mi a véleményetek róla.
A mostani felhozatalból csak őt ismerem, én ajánlom mert nagyon rendben van ha nem zavar hogy arcra nem túl csinos csaj
Írisz thai masszázs ott van, nem tudom hogy minden esetben van-e, de szokott lenni. Jázmint olvastam hogy ott is van. De láttam most van egy uj szalon (bai-pai) talán, arról tud valaki valamit?