Az engem is érdekelne.....
Az engem is érdekelne.....
Sziasztok
Thai masszás a végén plusz szolgáltatást Debrecenben merre tudok találni ?
privátban is jöhet
Köszi! Nem fogok, pont ezért kérdeztem!;)
Sziasztok!
Néhány napot Sopronban töltök. Kit tudtok ajánlani Sopron és környékén, esetleg a megyében? Roma lány is lehet. Ambróziával már szemezgetek pár napja, de rajta kívül valaki?
Köszönöm!
Tifanyval rendesen belenyulsz! Aztán ne legyen az, hogy nem szóltam.
Múlt héten volt egy új Kinga nevű lány 22 éves.
Már nem látom . Volt nála valaki?
Nekem Lanaaaa 😍
legelőször talán Zsani volt 2013 környékén. Svájc és Győr között ingázott sokat. Remélem, hogy jól megy a sora. Rá mindig hálás szívvel gondolok vissza. 😇
Sziasztok ma este is elérhető leszek este 10-11 ig puszi 😊💋
Apropó, Lolával és Tifanyval kinek mi a tapasztalata?
Szerintem meg pont, hogy jól teszi, ha kendőzetlenül és őszintén leírja a tapasztalatát, ezáltal más már nem
esik abba a hibába! És akkor egyszer végre az összes olyan csaj eltűnik, aki rossz szolgáltató és csak a vendég lehúzására megy (nem Hannára gondolok, általánosságban)!
arra se ügyel hogy nagyjából ugyanannyi kort adjon meg ahol fent van, de így röhejes. -20 év.
és mennyien bedőlhetnek az egésznek. Gondolj bele elmész egy 40-es nőhöz, aztán 60+ fogad. És hidd el, maradnak, mert akkor nem lenne ez az átverés. Sokan szerintem a képeket se nézik rendesen
Nem a fiatalítás a baj, mert szinte mindenki lefarag ebből, mint a súlyból, aki rutinos ezeket úgy hozzá is adja, de a több mint 20 év letagadás nálam már a pofátlanság kategória
Helló Peti!
Luna 23-hoz volt szerencsém többször is betérni. Én bizzar dolgokat nem kértem tőle, de amit egy simogatós cuppogtatós szex megkívánt azt mind kértem és kaptam.
Csak jót akarok mondani róla. Érzéki, kedves szerény és kimondottan kedves nő. Ha 3-5 kilót felszedne egy tökéletes csaj lenne belőle. Őt nevezzük megbízható szolgáltatónak. Szóval megéri a fáradságot. Tisztelni, ölelni, bátorítani kell és mehet a szerelem vonat. Béla
Pedig még mikor a lánglovagokkal szemben(sőt az egyetem környékén is kezdetben) rendelt igazán jó NŐ volt!
Ha igaz amit írtok kár érte!!
Ha már így belekérdezel!
Igen jó ideig rendszeresen voltam vendég nála.
De amint észrevettem, hogy valami nem stimmel (szétszórt lett, sokat fogyott, nem kutakodtam az okok iránt), abbahagytam a látogatását évekkel ezelőtt!
Azóta annyit hallottam róla, hogy asszony lett!
A magánélet meg szent és sérthetetlen, azt illik tiszteletben tartani!
Emlegeted a zsebhokit, maradj te annál......! :D
Sziasztok!
Apróban hirdető Jázmin / Lenti / érdekelne. Ha valakinek van személyes tapasztalata, kérem írja meg. Köszönöm.
jól látod,
kapkodott, fejben máshol volt, "sietett", izgult, vagy valami pörgette, nem tudom, nem volt nyugodt, fel volt pörögve...
Remélem jól van, mert teljesen eltűnt.
Mármint nem hivatalosan 1-2 éve volt hozzá kontakt, mikor nem volt hirdetése itt, de minden fronton eltűnt. Reméljük csak kiszállt az egészből és új életet kezdett nem más áll a háttérben.
Vivienn 20 járt valaki mostanában?
Luna (23) és Lia (35) van valakinek volt már valamelyik hölgyel ?
Köszi az infót.