SZOFI 21 HENI 25 Valaki tud roluk irni véleményt?
SZOFI 21 HENI 25 Valaki tud roluk irni véleményt?
Ez a vélemény-nyilvánításomra való célozgatás?
Az eddigi csajok közül eddig ők tetszettek legjobban. Kinek a pap,kinek a papné. De kedves Kurátor úr,kit ajánlanál még?
Üdv! A köv hétvégén pesten vagyok. Tudtok ajánlani egy ritka kincset? Köszi
Amíg a lóg valami ami neked is barátom, addig nehéz lenne nőnek nézni engem. :-) A héten nem jutottam el hozzá, de átadom szíves üdvözleted.
Hi,
Szfvári lányok mára gyenge, nem elegendő igen csekély hatással dolgoznak. Lehúzos tudatos módban dolgoznak.
Csak egy példa: Popsit igér előzetesben, a tettek mezején meg azt sem tudja az neki hol van. és a stb.....
Barátnő fílingel több éve nem találkoztam.
5-10 éves képekkel hirdetnek. (képgarancia?)
Jelenleg nincs olyan hírdető akihez visszamennék.
....Ilyen ha vándor církusz van.......
Hűha, na itt aztán megy a reklám, talán több is mint egy kereskedelmi csatornán. Pedig a jó terméknek nem kell cégér!
Mirabella 26 ? Nekem negetiv volt ! Telefonos egyeztetés után odamentem Idöre ! Már hiába hivtam nem vette fel a talefont ! 10 feletti hìvás ! 15 perc után még két hasonszörü lány társaságában lejöttek és elvonúltak elöttem (kocsiban ültem ) kicsit bosszantott ! De azt hiszem igy jártam jol ! A látvány ? Únottak és nagyon feketék voltak !
megerősíthetem. kellemes,beszélgetős,kedves lány.
Szia wjdks!
Nemsemmi, végre 1 normális team! Pont ìgy képzeltem :D Már csak Latika kellene oda :)) De persze én nem mondtam semmit! ;)
Nem mondom hogy csak ő! De jelen választék közül nála és Alexánál voltam ezért nem tudok mást minősíteni. Bianka 24 viszont érdekelne.
Ő kicsoda? Igy hirtelen nem tudom.
NINETTKE!
Hol vagy? Márciusra igérted a visszatérést. Most túl nagy a csend. Várunk ám!
*** Kérjük az önreklám mellőzését ***
Szia !
Lucy 22 egy odaadó nagyon kedves, értelmes és figyelmes lány. Lehet vele beszélgetni. Az orálja isteni (gumi nélkül) egy órát voltam nála, kétszer tudtam elmenni az egy órából 45 percet végig dolgozta. A golyókat is lekezeli. Imádja ha az arcára és a nyelvére élveznek. Szereti a kölcsönös franciát is. Azt hiyzem élesben élvez. A popoban is benne lett volna de sajnos azt már nem bírtam.
Szuper pàros lesz az tutti, mivel külön-külön is a vàros legjobbjai között vannak :)
Köszi és Lucy Ivett és Jázmin róluk semmit se lehet tudni?
Kingácska aranyos:-), lelkes, mindent megtesz, hogy jól érezd magad. A többit nem tudom:-)
Visszatért Dóra a városunkba és Anikóval rendel egy helyen. :) Kemény. :D
Probaltam hivni de nem veszi fel? Szoboszlon megtalálható ezert erdekelne kinek van valami infója!
még biztosan találkozunk ;)