Köszönöm ,de kiváncsi lennék mások ,hogy vélekednek erről.
Köszönöm ,de kiváncsi lennék mások ,hogy vélekednek erről.
Linet 20 ról valaki tájékoztatást adna? Előre is köszönöm!
Azért, hogy megvédjem picit Larát (bár még soha nem jártam nála) elég kellemetlen dolog onnan leszedni a szőrt! Nem beszélve róla, hogy amikor nő vissza akkor kvára képes ám szúrni és viszketni :)
Üdv!
Közülük Katrinánál voltam még régebben, nekem bejött, kedves, jól néz ki és jól is csinálja a dolgát. A másik akinél voltam az Lexy, sajnos ő csak masszíroz és nagyon nem szeret mást, viszont bomba teste van és simizni szabad, kedves, bár nekem kicsit távolságtartónak tűnt, azért kipróbálni érdemes.
Remélem segítettem.
Üdv mindenkinek! Olvasgatom itt a fórumot hogy kihez lenne érdemes meni. Teljsen felcsigázott a Lara28. Úgy látom nagy pórt kavar itt. Meg is látogatom.
hja, és még valami, tegnap délelőtt elfelejtettem mondani, köszönöm, felfrissítettél ... ;)
Sziasztok
Mirabella 26 - gyönyörű teste van, nem mellesleg nagyon kedves volt. Nekem nagyon bejött. Az órát nem nézi, rá is húztunk...
A héten meglátogattam Brigit (Brigi18). Az ajtónyitáskor pozitív csalódás ért,jobban néz ki élőben,mint a képeken. Szép arca van és nagy szemei csini műszempillákkal. Ápolt,igényes,finom illatú. A formái sem utolsóak,ilyen kerek feneket régen láttam. :)
Fr*nciska 10/9.
Az aktus rendben,jól idomul. Jó fej kiscsaj és nagyon közvetlen. Csak ajánlani tudom! ;)
Barátnője még Lili(27),nem rossz,de kissé mintha zavarban lett volna. Fr*nciskája 10/8,az aktus rendben.
Ugyanezt a sz*lg*lt*tást nyújtja Letti(18),aranyos és bájos. Fr*nciska és aktus teljesen rendben. Jó kisugárzású kis virágszál. :)
A lakás tiszta,hangulatos,otthonos.
Örülök,hogy vendégségben járhattam a legendás zöld házban.
A kemény mag itt található Lettikével és Brigivel az élen. ;)
Tényleg csak gréta38megbizhato ? Akkor bizony tényleg elég elszomorito a helyzett sopronba.
Nézgelödtem és keresek olyat akihez visszajárhatnék ők tetszenek igazán akiknél még nem voltam:
Katrina (22)
Lucy (22)
Ivett (24)
Kingácska (26)
Jázmin (33)
Lexy (35)
Véleményeket várok akár priváton is.
Ha már a spórolásnál járunk,akkor még egy j betűt az Újj szóról:)Bocsika
Hello!
Katáról (25) valakinek tapasztalat? Köszi.
Évi (33) 1 hónapon belül legalább harmadik müvésznevén hirdet, vajh mi okból? rossz elöérzetem van! valaki meg tudja cáfolni?
Az a csaladon belüli eröszaknál van,de már ott is valtoztak a dolgok.de nezz utana a neten,ha valakit valóban fenyegetnek persze az megtalalja a módjat a többi meg kam.
Sziasztok.
Ilyenről én is hallottam.
Jó ötletet adtál a városba dühöngő futtatóknak,azok sem bírják cérnával.
Rendőrség?He,he!Ilyen szituációba azt mondták,hogy kit érdekel,amíg vér nem folyik ki nem mennek,pár fenyegető hívással nem foglalkoznak.
Bocsi elírtam (Sinclairnak) Jessy a molettes, alacsony kis csajsz, de rendesnek tűnik. Barbieval és Lettivel dolgozik a zöld panelben a Füredi mellett. Jessica, ő olyan amilyen a képen. Viszont vélhetően jó futtatója van, mert korábban szerényebben adta elő. Tény, hogy egy aranyos, ügyes, kedves és rutinos kis nő. Rajta kevésbé látszk a gyermek, mint pl. Lilin...De lehet, hogy a felelőség teszi őket kedvessé, odaadóvá. Ajánlott kategória mind a kettő, mármint Lili és Jessica
Gréta 38 Tényleg nagyon-nagyon korrekt szerintem. Jártam már nála és összeségében oké, de néha az ember más stílusra vágyik.
Sziasztok! Apróban nézte már valaki Claudia nevezetű hölgyet? Bővebb infót ha tud valaki priviben írja már meg!(kor,hozzáállás,*rak) üdv
Értem! Azért köszönöm.
:D :D :D
Mondjuk én a cérna lányokat részesítem előnyben, de Dior, az mégis egy unikum lenne nekem!:) :D