Csak akkor már egy ilyen Team-hez kellene egy telefonos diszpécser, na meg egy logisztikus ,hogy a lépcsőházban ne botolj úton útfélen ismerősökbe... :))
Csak akkor már egy ilyen Team-hez kellene egy telefonos diszpécser, na meg egy logisztikus ,hogy a lépcsőházban ne botolj úton útfélen ismerősökbe... :))
WJDSK, én még el tudnàm ott képzelni a Lindàt is nyugodtan :) a Linda is a legjobbak között volt! Linda, Anikó, Gina, Latika,Dóra, Daniella, mekkora egy " Dream-team " lenne :) na ,abba a hàzba lenne màr nagy forgalom :) de komoly lenne.... Éjjel-Nappal Nyíregyhàza :) ;)
Boldog Nőnapot kìvánok a hölgyeknek! :)
Kedves Gróf Kurátor makktársam gratulálok az öt éves törzsgárda tagság eléréséhez, további sok sok orgazmust.
egy két szó , a forum azért van , hogy tapasztalat cserére , nem azért , hogy valaki unalmába irjon ide .
Bianka 24 -röl szeretnék infot kérni kedves férfitársaim.köszi
és mit jelent,hogy unottak,és nagyon feketék voltak? mirabella biztosan nem cigány. a másik kettőt nem ismerem. ha nem is voltál vele,mitől volt unott? ha nekem egy lány nem venné fel a telefont harmadszorra sem,én nem hívogatnám utána,és biztos,hogy nem várnék még 15 percet.
akkor annak valami oka van. őt kell megkérdezni. ha láttad,miért nem szóltál neki akkor? én még nem voltam így vele. a helyedben odamentem volna,hogy hellóó...valamit veled megbeszéltünk.
Sajnálom h nincs jobb dolgod mint h lányokat járass le!de szerintem jobb lenne ha a te kiss nyomorult életedel foglalkoznál és nem a Vivient probálnád le járatni.Ha meg ennyire unatkozol taláj magadnak vmi jobb Hobbit.Szerintem meg a Vivien van a fotokon attol mert neked nem jönn be attol még nem kell le járatni és ki találni dolgokat!!!
Hello
az aproban hirdeto Petrus rol valami velemeny?
privatbat
koszi
Több Vivien is van egy kicsit pontosabban ! Év kor magasság hajszin ? Ártatlant ne fikázzunk !
(Hajdúszoboszló) :D
Vivien újabban itt tevékenykedik? Anno Veszprémben rendelt, háát, a profil képen nem ő van :) De ez a többi kép alapján látszik is, hol hófehérke, hol meg agyonszolizott/roma csajszi.......roma egyébként. Anno nem volt megborotválva lent, a lába is borostás volt, meg volt egy baromi nagy pattanás a seggén....személy szerint nem ajánlom senkinek....
Jah és még Daniellának is lenne egy szoba természetesen. ;)
Vagy esetleg kellene egy olyan lakás,mint az Éjjel-Nappal Budapestben van,csak itt Dóra,Anikó,Latika,Gina Diamond lakna benne,lehetőleg "Joe-k" és "Lalikák" nélkül. :)))
Sziasztok! Hármashoz keresek 2 lányt. Kiket ajánlanátok? Priviben is várom az infókat. Köszi.
hellosztok ezt meg kell ossztanom most érdeklötem telefonon lejla 21 nél a *** moderálva *** hirdet 15-20 az *** moderálva *** de kocsiban csinálná hova szaladtak az *** moderálva *** már ez hihetetlen
Láttam már itt a fórumon és a chaten idiótábbnál idiótább neveket, te a "Csizmaszolgával" benne vagy nálam a "TOP10-ben"! :D:D:D LOL
SZOFI 21 HENI 25 Valaki tud roluk irni véleményt?
Ez a vélemény-nyilvánításomra való célozgatás?