Te túlszívtad magad!? :D
Te túlszívtad magad!? :D
Vagyunk ezzel így többen is sajna szerintem,én már megbeszélt időpont alapján ráfáztam,a telefon kikapcsolva......kedves Lucy tehet nekem egy szívességet :D
Hát remélem, hogy tényleg csak ennyi, jövőhéten mindenképp menni akarok Klaudiához.
Sziasztok!
Szomszédos országba hivatott az üzletem (Ausztria,a sògorokhoz:D) és beugrottam Gabi (28) -hoz. Igényes lány, nem kapkod nincs siettetés stb, ez nagyon bejött. Nagyon kedves volt. Egymásra hangolòdtunk, majd kaptam egy érzéki franciskát,amit 10/10-re értékelnék. Fullos test, szép arc, szép lakás.. Szòval extázisba eeeesve távoztam!
Összegezve: Ezt ìgy kell csinálni Gabika!
;)
Sziasztok!
Témaváltás következik, :D
Szomszédos országba hivatott az üzletem (Ausztria,a sògorokhoz:D) és beugrottam Gabi (28) -hoz. Igényes lány, nem kapkod nincs siettetés stb, ez nagyon bejött. Nagyon kedves volt. Egymásra hangolòdtunk, majd kaptam egy érzéki franciskát,amit 10/10-re értékelnék. Fullos test, szép arc, szép lakás.. Szòval extázisba eeeesve távoztam!
Összegezve: Ezt ìgy kell csinálni Gabika!
;)
Amennyire én tudom, semmi gond nincs, ők egyszerűen kikapcsolják hétvégére a hirdetéseket (mint sokan mások) Sztem teljesen ok, nincs rendelés, nincs hirdetés. :)
Kedves vagy, tudom az okát, haladunk szépen... Megjöttem, aztán még van dolgunk bőven.
puszillak :)
A múlt a múlt, vár a holnap...
Sziasztok zafiráról valakinek van véleménye? előre is köszi.
Pörögjön már fel ez a kecskeméti fórum !!!
Ki az Kecskeméten , aki csalódást nem okoz és nem egyszer látogatható zsákbamacska?
Ajtóban ő fogad , arca is szép , kedves stb... ?
28 csajból nem tudok választani , max Nikit.
Köszi az infót, nem hagytam ki péntek délután mielőtt elment Kaposvárról délután sikerült beesnem hozzá. Igazad volt, kedves és nagyon jó teste van.Nem bántma meg.
Fenébe addig vártam még eltűnt Klaudia 21 és a társa Erika is...
Tud róluk valaki valamit? Jövőhéten lesznek?
És Latikáról tudni valamit?
Kedves Lucy! Mikor lehet Téged elérni? Naponta du, többször hívtalak, de csak az üzenetrögzítőd jelentkezett.
Egyáltalán elérhető-e ez a hölgy??
Sziasztok!
Natalie 33-ról tudnátok nekem infót adni?
Előre is köszönöm!
Új vagyok az oldalon. Glóriát és Sziszit nézegettem.. Vélemények?
Köszönöm :) :) :)
Sziasztok!
Ma egy fantasztikus dolog történt velem és úgy döntöttem megosztom veletek.
Ma délelőtt egy kedves rejtett számos vendég meglátogatta a lakásom. A szobában megbeszéltük mit szeretne,utánna elment (elvileg) zuhanyozni.Gyakorlatilag csak a vizet engedte meg a fürdőben. Az úriember stílusa mondhatni elég alpári volt.De ez még nem is zavart vonlna,hanem ami utánna jött miútan távozott a lakásból.A fürdő ajtót kinyitva látom hogy az egész úszik a víztől, ugyanis direkt nyitva hagyta a tusolóval a vizet.
Tényleg birka türelmü ember vagyok de ez kiverte a biztosítékomat. Kérdezem én ez mire volt jó???
Lehet engem támadni a kinézetem miatt de a korrektségem miatt nem.Ez az úr pedig szánt szándékkal ártott nekem.
Ezek után soha sem fogom felvenni a rejtett számos hívásokat.
Sokan szidják a lányokat hogy milyenek de a vendégek stílusa is hagy kivetni valókat,tisztelet a kivételeknek.
Egy új élménnyel gazdagodtam.
Dóra25
Zsolókának: Én egyszer voltam nála, kb. egy hete, írtam is beszámolót. Zsolo! Ha megválogathatod, hogy egy finom kezű, lágy, selymes mozdulatokkal operáló zongoraművészhez jársz órákra, vagy egy kocsmában, hétvégenként fellépő zenészhez, aki a tömegnek játszik, nos...nem kell kérdés legyen, hogy mi a helyes válasz. Az egyik maradndó emlék, a másikra egy nap múlva senki nem emlékszik.
Az analógiát töltsd ki saját belátásod szerint!
Bár lenne bátorságom újra felkeresni!(...)
A mostani hirdetők még képek alapján sem nagyon jönnek be, elég sok a brazil vendégmunkás, azokat meg köszi, kihagyom... Akiknél meg voltam, azokról megírtam a véleményemet, legyen az jó vagy rossz, mert a fórum tényleg erre való... Kár, sokan csak kérdezősködnek, aztán meg ha elmerészkedenk valahová, és beszopatják őket, akkor mélységes kussban maradnak, hogy más is megszívhassa....
Bővebben? Hol-merre, milyen a kecó, stbstb....
Egy észre vételt tennék, ki él vele ki nem,
Kornélia (26) a képek valószinüleg róla készültek, az arcát nem véletlenül nem mutatja. Huhhh na az fájt, fogatlan szeplős kellemetlen arcu rom lány.
Komlón rendel egy társasházban, a lakás 10-3. pont.
Én nem maradtam, fordultam az előszobából!
mindenki saját feleőségre látogassa