Vagy valami info xxl dominárol.(milf) ?
Vagy valami info xxl dominárol.(milf) ?
Kedves Zsoloka!
A fórumon történő megnyilvánulásaid alapján,miszerint "Ha nem ugy ugrál ahoggyénfütyülöök ööelhuzhat éss kész" illetve "ilyenek vtok ti kib-tt l*@ók" mindenki számára egyértelművé válik a stílusod és a lányokhoz való hozzáállásod. Ezért kérlek ne csodálkozz,ha a lekezelően feltett kérdéseidre hasonló szintű válasz érkezik. Üdv: Dóra25
Szia Zsoloka :) köszönöm a pozítív véleményeket !
Fijjúk, sztem a netes telók világában a kis monitoron való bénázó pötyögés soxor szül eccerű szöveget, ez tejjesen normális. Ha a meszidzs (nam találom a hosszú dzs-t) okés, akkor örüjjünk, hogy valaki egyáltalán infót közöl. nacsá
Lészy!:-) Hiányzol innen nagyon!Nekem meg főleg.Remélem találkozunk még.Puszi.
Peti. :-)
Figyelj, a remény nem halhat meg! A szavakat legalább külön írta, és használt két vesszőt mondattagolásra!! Ne legyünk telhetetlenek!!! :D :D
Kedves Hölgyeim!
Azért az éremnek két oldala van. Alapvető közgazdaságtan: a kereslet és a kínálat találkozásánál jön létre a piac. Néhány tróger végett nem kellene egy várost minősíteni, illetve néhány nem túl kedves hölgyemény miatt a lányokat se kellene egy kalap alá venni. Mi, mint vendégek is tudnánk rémtörténetek mesélni 5 éve folyamatosan kezdőként hirdető, még mindig 19 évesekről, telefonban mindent bevállaló, majd a vendéget pofára ejtőkről. Fotógaranciás, arccal hirdetők mellett hátrafordulás nélkül mennék el az utcán, illetve az osztrák határ közelsége se feltételezzen egyből mindenkiből tejjel-mézzel folyó Kánaánt. Példák-ellenpéldák.
Nem tartom magam olyan nagyon sokra, hisz én is igénybe vettem már itt hirdetők szolgáltatását. Nem nézek le egy hölgyet se a szakmája miatt. Próbálok figyelmes lenni adott keretek között. Az, hogy egy kis sütivel, csokival állítok be, remélem, hogy örömöt szerez. Amit kérnek, kif*z*tem, de ha megállapodunk valamiben, akkor miért ne várjam el, hogy az kapjam, ami f*z*tek? Vagy ennyire a pénz számít? Az árak sajnos sokszor nincsenek arányban a minőséggel. Egyes lányok túl nagyra tartják magukat, de a Föld nem körülöttük forog. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Nekünk se kellemes, hogy egy szolgáltató egy-két napot, vagy még annyit se tölt itt, majd sértődötten továbbáll. Előtte viszont a sérelmeit olyanon tölti ki, akitől tiszteletet kapna, és innentől megindul a két tábor köpködése.
Más városok fórumait olvasva azonban úgy látom, ez nem csak helyi konfliktushelyzet. Remélem, a villámlátogatók megtalálják más helyen a számításukat, és még jobban remélem, hogy Szombathelyt se fogják a minőségi hölgyek elkerülni. És ez nem minősítés a jelenlegi választékra. Addig meg nem tudok mást javasolni, kedves hölgyeim, fogjatok össze. Ha valóban, ismétlem VALÓBAN valami kis sza**ágót fogtok ki, akkor tájékoztatssátok egymást a telefonszámáról, mely feketelistára kerülhet nálatok. Ne fogadjátok, részesítsetek kegyeitekben másokat. Én se megyek vissza olyanhoz, akitől nem azt kaptam, amit elvártam volna. Ennyi...
Szia nincs managment én lennèk Vivi 26 csak a saját nevemen nem fogadta el a szerkeztősèg a hozzászólást,várlak sok szeretettel de már csak holnap tudnál jőnni vagy 1honap mulva leszek itt ujbol..szép estét puszko
Igen sokan voltak nálla!
Gabika 28
az etalon. nekem
nem mert szöke.nem úgy néz ki mint egy bombanő................
Normális lakás , ODA FIGYEL AMIT CSINÁL ,ODA FIGYEL AKINEK CSINÁLJA.....
10/11
végre van ilyen valaki is
Yvonne26
ajánlott teljesen OK. hely, hozzá állás minden rendben
Ja NEM agy-amputált ,mert egy-kettöbe beleszaladtam..............
Sziasztok!
Ginánál aki dominát is vállal volt valakinek valami tapasztalat? :-)
Köszi.
Már régota szemezek lara42-vel. Van valakinek tapasztalata rola?érdemes menni hozzá? Elöre is köszi?
Köszi a beszámólot legalább tudjuk kihez ne menjünk .erre valo szerintem ez a forum.amugy akkor te kit ajálanál? Kit érdemes sopronba meglátogatni?
Beszámoló:
A múlt héten voltam Kingus-nál (22) 20/402****
Részemről NEM ajánlott kategória. A sárga "fürdőruhás?" képeken NEM ő van! Juh*rf* úton r*nd*l, a nyolcadik emeleten, ugyanabban a borzadályban, ahonnan már kifordultam egyszer, és ahol szerintem már sokan sz*pták be, hogy nem az nyit ajtót, aki a képeken van! Egy nagydarab hölgyemény nyitott ajtót, és nagyon marasztalt, de megköszöntem a lehetőséget, és Revolver kollegával ellentétben távoztam! Ő ugyan egy Kinga (22) nevű hirdetőnél volt, de szerintem több hirdetéssel és telefonszámmal próbálkozik ugyanaz az igénytelen csapat.
Fogadjunk, hogy pár nap múlva lecserélik a képeket/eltünik a hirdetés... Éppenezért mégegyszer, szerintem a J*h*r*f* tiz*n*gyb*n, nyolcadik emeleti borzadvány: KERÜLENDŐ!
Én szeretek focizni,gitározni,stb... Más mit szeret,ki tudja...
Üdv mindenkinek Anicska 35-röl szeretnék beszámolni ma reggel voltam nála tegnap délután egyeztetünk mondta hogy most már más helyen van Füredi ut.Reggel ott vagyok a megbeszélt idöre talán még egy kicsit nagyon korábban is hivom mondja tiz perc mire elkészül oké,bejutás egyszerü bemegyek én nekem mindig kimegy a lábamból az erö mikor megláttom öt ,mert már én harmadjára voltam nála,de anyira hasonlit egy volt barátnömre mintha ikrek lennének.Gyors zuhany és irány a szoba egy nagyon szexy kis ruciban várt elkeztünk egy kicsit beszélgetni simongatni egymást csók és utána fr*ncia kölcsönös fr*ncia mikor már elég jó állt a zászló fel a védöruha egy kis lovaglásal kezdtünk majd háturól csináltam utána egy kis feleség pózban majd vissza a pacira és ott lett végem.Egész idö alatt puszilgatott csók és hogy ne siessek nyugotan lazán van idö nem nézte az órát az ember tényleg elhiszi mintha a barátnöjével lett volna.Mikor végeztün még egy kis beszélgetés az élet nagy dolgairól utána irány a zuhany és bucsú puszi.Összefoglalva ez az én tapasztalatom fr*ncia 10/10 action10/10 lakás a célnak tökéletes fogatatás 10/10 itt azt értem hogy megkérdezte hogy iszok valamit vagy egy kis nasit, mindenkinek tudom ajánlani akinek elege van már fiatal adide a bobot és huzál a fenébe lányokból,na üdv mindenkinek. UI.kösszönöm Ancsika ezt szép délelötött igérem hamarosan jelentkezem szia puszika
Köszi Roland! :-)
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük a csevegést ne itt, hanem a csevegés fórumban tegyék meg!
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Kedves Endzsi!
Szerintem eltévesztetted a házszámot! Ez a fórum elsősorban vendégeknek van, hogy osszák meg a lányokkal kapcsolatos élményeiket, vagy hogy a lányok reagáljanak az őket ért (esetlegesen) jogtalan kritikákra de nem azért, hogy a h*rd*tők egymást szapulják. Arra van külön fórum, ahová vendégek be sem írhatnak...