Carmen (26)- nál én is jàrtam a hétvégén,és tényleg minden tökéletes volt! Emlitette akkor ,hogy jön új làny hamarosan! Zara? Tényleg olyan jó?! Meglàtogatom a héten,nem hagyom ki akkor :)
Carmen (26)- nál én is jàrtam a hétvégén,és tényleg minden tökéletes volt! Emlitette akkor ,hogy jön új làny hamarosan! Zara? Tényleg olyan jó?! Meglàtogatom a héten,nem hagyom ki akkor :)
Ákkor!? :D
hahaha :D :D
Ne dudd gi-Dörög Zultán!! Lázsd, Leila az arab démon!!
Klaudia.A hirdetésbe miért nem renike24 vagy?
Sziasztok!
Pénteken megyek Győrbe és szívesen meglátogatnék egy kedves hölgyet! Kit ajánlatok? Privátban és itt is jöhet válasz!
Köszönöm szépen!
Ági44 elérhetöségét ki ismeri.választ a privibe kérném
Más szóval, ha én megteszem, amit nekem kell, akkor tegye meg ő is, amit neki kell. Kész.
Sziasztok. Steffy-ről valakinek van tapasztalata? Jól sejtem hogy a Metro körül rendel?
Hali WHiTLOCK újonc hamár annyira unatkozol,hogy a képeimet nézegetve beirsz a fórumba mellbelepaszirozást írtál akkor vegyél fel szemüveget is ,hogy jobban lázsd nem belepasziroztam magam,csak szétt húztam a ruhám (úgylátszik te még élőben nem láttál nagyobb keblű hölgyet.)!
Újabb franckörúti csillag született, sőt, mondhatni kettő is egyszerre: Zara (24), ma látogattam meg. Hátfijjúk, én még ilyen tökéletes testet szerintem életemben nem láttam. Fr*ncia mennyei, nem bírtam magam türtőztetni, kértem g*mit, olyan lovaglást mutatott be, hogy kénytelen voltam visszafogni, pedig a paci nálam nem egy gyorstüzelő pozíció. Kényeztetésre jól reagál, tök aranyos volt, ahogy a picit műnyögések átalakultak igazivá. :) Szuper a hölgy, Latika 2.
Carmen (26)-nál a hétvégén voltam, ő is nagyon jó, szuperbarátságos, szép arc, odafigyelő, és bitang kemény cickói vannak. Fr*ncia is fincsi, nála aktus nem volt, de kényeztetni nagyon jól lehetett.
Egy bajom volt csak, sajna az általam igényelt pakett cseppet kiesik a komfortzónámból, már ami a rózsaszálakat illeti. Ettől függetlenül mindkettő ajánlott részemről.
Talán pénteken összehozok vmit. ;)
Győri makktársaim!
MIRA 18 EGYENLŐ ,AZ ANNO KEZDŐ, MA MÁR RUTINOS VIRÁG 18 AL.
ÚGY TŰNIK SZERETI A 18 AS SZÁMOT PEDIG,Ő MONDTA MÁR 20 ÉVES,HA JÓL EMLÉKSZEM.
NÉV VÁLTÁSAI:
VIRÁG18
LIZA18
MIRA18
wjdks te nem tervezel valami beszámolót mostanában?:D
Remélem lehet már kapni az olcsó büdös "kölnit" azzal fogom fenyegetni a nőket :D Ezen a héten "locsolás" lesz tudod :D Bár inkább remélem hogy inkább szőkőkút :D
És igen Klaudia21 tényleg le a kalappal,így kell válaszolni! ;) Írásodból egyértelműen kiolvasható,hogy értelmes,normális csaj lehetsz.
Jah amúgy az Erikánál jártam már egyszer még régebben és eszembe nem jutott azon gondolkozni,hogy van-e benne c*g*ny vér vagy sem. Nagyon jól éreztem magam,kedves volt,aranyos,mosolygós,az arca pedig gyönyörű. De ha esetleg van itt a fórumon rasszista,akkor megnyugtatom: Szerintem nem roma az Erika. Jah és én sem vagyok az bármennyire is úgy tűnik eme két hosszászólásom után. :))
+1
Én meg szoktam neki(k) mondani most már, hogy előre a semmire nem adok l*vét. Esetleg a felét, ha mégsem úgy alakulna, ahogyan kell. Ha teljesíti a megbeszélteket, akkor természetesen megkapja ami jár és szívesen odaadom, hiszen én vagyok az aki jobban tart tőle, hogy átverik. Én tuti, hogy odaadom utólag, csak váltsa be az ígéretét. Nem sajnálom tőle, de első a korrektség és a bizalom. Utálom, amikor én megelőlegezem a bizalmat és nem lesz belőle az ami. A tanuló p*nz meg volt. Soha többé.
Kedves Egylány! Először is semmi közöd hozzá,hogy milyen származású lányokat látogatunk meg,mi p**zünk,mi döntésünk. Másodszor pedig attól hogy valaki c*gány,még lehet normális,kedves,értelmes,csinos,igényes nő. Aki pusztán az alapján ítél meg egy embert,hogy c*gány vagy nem c*gány,az a saját maga értelmi szintjét minősíti.. Ismerek dolgos,becsületes c*gányembereket és ismerek a rosszabbik típusból is természetesen. Innentől pedig csak az olvassa,akit érdekel,mert hosszú lesz. Akit nem érdekel egy kis szociológia,az ugorjon a következő kommentre! :) Egyszer egy neves szociológus ismerősömmel beszélgettem,aki egy roppant érdekes dolgot mondott nekem. Azt mondta,hogyha a magyarországi bűnözési statisztikákat nézzük hosszútávra visszamenőleg,akkor a következőket figyelhetjük meg: A börtönökben több a c*gány,mint a magyar,ez tény. Igen ám,de ha nem a bőrszín alapján vizsgáljuk a magyarok és c*gányok arányát a börtönben,hanem a börtönön kívüli szociális helyzetet nézzük,akkor kijelenthető,hogy nem a származás dönt,hanem a szociális helyzet! (iskolázottság,munka,analfabétizmus jelenléte,szülőktől,nagyszülőktől látott minta stb.) Hogy érthetőbb legyen: Az azonos szociális helyzetben lévő magyarok és c*gányok közül arányaiban ugyanannyian jutnak börtönbe előbb vagy utóbb. De akkor miért van több c*gány a dutyiban? Hát azért,mert nagyon sokkal több roma él keserű mélyszegénységben,mint magyar. Hát nem tudom mennyire volt érthető,de a lényeg,hogy nem a származás,hanem a szociális helyzet a döntő faktor. Az már megint egy másik kérdés,hogy miért él ilyen sok c*gány gyakorlatilag generációról generációra kilátástalanul,segélyekre alapozva vagy l*pásból,s*ftelésből? Persze rávághatnánk,hogy "há azér mer c*gány",de véleményem szerint ez egy sokkal mélyebb gyökerű és sokkalta összetettebb kérdés és ebből kifolyólag a válasz sem egy ilyen egyszerű mondat.
Volt már valaki az új lányoknál?*** moderálva ***, Dior30, Sylvia41
Én inkább azt mondanám természetes a magatartása.Nekem nem jön be az az erőltetett ,,barátnő feeling-es szerepjáték , hogy hű de jó vagy , hű de szuper" . Inkább adja maga magát