Ugye ezen hozzászólásodnak semmi köze az önreklámhoz! Nagyon szép öngóllll:D
Ugye ezen hozzászólásodnak semmi köze az önreklámhoz! Nagyon szép öngóllll:D
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Livi ajánlott kategória ! Ma voltam nála nem bántam meg igazi dőgös MILF csak ajánlani tudom!!!
Hali Srácok!
Értékelésem harmadik alanya Ancsu. Kétszer voltam nála. Az első látogatáskor, én voltam az első vendég aznap. A teste kitűnő, ilyen feszes és kemény mellekhez még sosem volt szerencsém, már szinte természetfeletti, eredeti cicik. Aki erre gerjed annak mindenképpen ajánlom. Rövid gumis francia után, amit nagyon jól csinált, jött egy kis misszionárius póz. Hangosan mutatta, hogy tetszik neki a dolog. Lovaglásra gondoltam utána, hogy gyönyörködhessek a melleiben, de azt nem vállal. Mivel szép formás kis popsija van kutyapózban fejeztem be. Mindvégig hangosan nyögött, amitől nem is tudtam sokáig tartani magam. Az elő alkalom után tudtam, hogy ezt a csodát meg kell majd ismételni. Egy hónapra rá el is mentem megint. Nem tudom, hogy mi volt vele, de csak feküdt mint egy fadarab. A teste még mindig döglesztő, de a hozzáállása enyhén szólva is kritizálható volt.
Azt ne várd tőle hogy bármilyen mozgást végezzen. Leginkább a misszionárius és a kutya amit szeret. Szerintem mielőtt elmégy hozzá, egyeztess telefonon, hogy mit is szeretnél, nehogy meglepetések érjenek. Viszont ha a feszes mellek érdekelnek, akkor párját ritkítja. A hozzáállás eléggé hangulatfüggő. Lehet kitűnő, és az ellenkezője is.
Kedves mindenki :)
Ismét elérhető vagyok,várlak titeket szeretettel.
puszi
Valaki tudna ajánlani hölgyet, akinek jó a franciája??
Köszi a segítséget.
Helló Skacok!
Pameláról tudok nektek beszámolni. Remélem segíthetek vele a választásban. Belvárosi lakás, tiszta, egyszerű. Fél órára mentem. Franciával kezdte, ami gumi nélkül kicsit több. A kitartással nem volt gond, jó volt az ütem, csak a fogaival vigyázhatna jobban. Szép cicik. A feneke az nagyon ott van. Nekem nagyon izgató volt, nem nagyok de kerek, szóval pont kézbe való. A punci borotvált és szép. Aktus közben nem ad ki hangokat, pedig az izgató lenne. Mondhatnánk, hogy ez az én hibám, de ne legyünk álszentek, itt egyik lány sem élvezi igazából. Ez csak meló, tudom, de legalább az illúzió legyen meg. Lehet, hogy kérnem kellett volna? Összességében jó hozzáállás, formás kis test. Elégedett voltam vele. Ő egy jó választás lehet.
Helló Adam!
Próbálok segíteni pár infóval, persze szubjektív minden. Liliomnál voltam már, mert ő volt akkor elérhető. A kecó egyszerű, de a célnak megfelelő, úgysem azért megyünk. 1 órára fizettem be, két aktussal. Ki is fizettem, a második előtt elkezdte keresgélni a gumit, hátha van valahol a szekrényben. Nem volt. Ok, akkor legyen francia a második. Mire bejelentette, hogy a gumi nélküli francia az fel*ras, és hiába fizettem kettő spriccért, nem érdekelte. Ennyi rugalmasságot azért elvártam volna tőle, ha már arra nem képes hogy gumival készüljön, hogy akkor legalább megoldja szájjal az alku szerint. Az Első aktusnál lovagolt kicsit, de nekem nagyon monotonnak tűnt. Ez tükröződött az arcán is. Gondoltam akkor inkább a misszionárius, de az is eléggé kiábrándítóan sikeredett. Csak feküt, és semmit nem csinált. Nem simogatott, vagy adott ki hangokat amik legalább felizgathattak volna. Elmentem bár, de nagyon kiábrándító volt az egész. Többet biztosan nem megyek!
24 -jól néz ki!
Sziasztok!
Valaki küldene Anita Belliniről FRISS beszámolót?
Van két hirdetés is, egyik 20-as, másik 30-as számmal. Talán attól változik a "hangulat", hogy melyiket hívod.
-----
A futószalag effekt ellen pedig kellene valami tachográf szerű :)
----
Egyébként én annak a híve vagyok, hogy aki minőségi(bb) szolgáltatást szeretne és képes nyújtani, nyugodtan emeljen legalább 20-30%-ot a többiekhez képest.
Inkább adok ki 1 x 1,2 szeres árat, mint 5 x 1 szeres árat, amiben jó esetben 1 szer valóban pozitív élménnyel távoztam.
Járt valaki mostanába zsuzsa 37 nél esetleg beszámolót valaki tudna irni róla.
A -most éppen- Maria néven hirdető hölgy baromira gyorsan váltogatja a neveit. Látom vannak kolleganői is. Az a probléma, hogy picit elszállt magától és hirtelen szeretne jólétben élni. Azért egy pippantásért 1* diót kérni? Nem sok egy kicsit? Biztos az egyetemre kell.
Kedves Szofi30,
ha már derékig ér a hajad és barna, feltehetnél aktuális képeket, különben nem hiszem, h ezek a képek rólad készültek....
Pont az a jó barátnő feelinges szerepjáték, ahol nem erőltetett. Ilyen is van, és ők a szakma művésznői. Olyannal is találkozam, akik tényleg szerették, élvezték -no persze nem mindenkivel és nem nagyüzemben -mert úgy nem lehet.
Köszönet.
Tegnap jartam nicolnal nyiregyhazan nagyon kedves és szexi nö midenki menyen el hoza akki jol akkaja erezni magat en tuti hogy minel hamarab megyek hoza mert meg kaptam tole ami kell egy pasinak szamomra ő Affrodité a szerelem a szex es az erotika megtestesito istennoje
Maximálisan egyetértek veled. Ezentúl én is így fogok eljárni, csak nehogy a rigolettó másképpen döntsön. ;)
Köszönöm Neked is és a többieknek is akik írtak privátban nekem.
Nagyon hasznos infókhoz jutottam...
Én továbbra is tartom magamat Smith Pál (aki már nem doktor) szavaihoz: "Legyen béke, szeretet, egyetértés!"
Ebben a "szakmában" csak így lehet.
Természetesen ez csak egy utópia, és szavakkal nem lehet megváltoztatni 500 vagy 1.000 év beidegződéseit.
Ezt a cigány=nem cigány hsz.-re írtam. Egyébiránt pont pár napja voltam egy 10/10-es roma kislánynál. Erről ennyit. :)
:D
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, de lányokkal kapcsolatban van tapasztalatom. Olyan lánnyal futottam össze ebben a városban, aki nem mindennapi élményt nyújt az igényes szex élményének megtapasztalásában. A jó szexhez elkerülhetetlen a figyelem, az odaadás, a cserfesség, játékosság, az intelligencia, persze mindkét fél részéről. Én mindezen tulajdonságokat megtaláltam egy gyönyörű, intelligens lány személyében.
Ő nem más, mint KATA! A nagybetű nem véletlen!
Üdv!