***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Kata33
Katánál voltam...:) Nagyon ott van...... Köszi az infókat priviben!
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Kata33
Katánál voltam...:) Nagyon ott van...... Köszi az infókat priviben!
Üdv!
A sok pozitív beszámoló miatt gondoltam én is felveszem a kapcsolatot Barbie 18 al, sikerült is mindent leegyeztetni, időben meg is érkeztem a megbeszélt helyre, majd a cím pontosítása miatt csörgettem, de sajnos nem vette fel, kb 20 percet vártam és próbáltam elérni, eredménytelenül :(
Hétvégén szeretnék egy nagyot alkotni. Amolyan vadulós p*rnófeelingeset....
Kérem a szavazatokat, javaslatokat:
Gina Diamondhoz menjek vagy Anikó26-hoz?
Tisztázzunk,valamit,én NEM BÁNTOTTAM a Dórit!!!!
Olvasd el értelmesen,a szöveget,és utána ítélj!!!
És,ami a legfontosabb,én jobban
"SZERETLEK", annál,mint SEM GYÜLÖLJELEK!!!!
Na,ezt fejts meg?
Ismét,írtam neked privátban!
Mosolygós,szép napot neked!!!😃
Hajrá!!!!☺
Drága Egyetlen Millácska. Megkaptam, a nekem szánt leveled. Szívem szerint bemásoltam volna, hogy milyen alpári modon tudsz,megnyilvánulni. Erre csak ennyit írok, hogy nem ponzorálom egyik lányt sem..Dori 25 Bántod..pedig ő a legjobb sz*lg*lt*tó Nyiregyházán, veled ellentètben. Legalább ő az csinálja amit hírdet, nem ugy mint te. Nem akkor kell eldőnteni, hogy masszázst vagy szexet válalsz mikor meglátod az embert. Az őszintesèg nem hátrány..Nem csak a Nullákat kell nèzni.Szóval te már nagyon sokat hibáztál. Lehet meg tudsz vezetni egy pár embert, de nem mindenkit. Egy kis sulyleadás csodákra kèpes..meg az őszintesèg.
Sziasztok! Valaki volt már Fedra(22)-nél? Nekem nagyon bejön, csak félek h "C"
Shanni miért válroztatott nevet? A képeken ő van, és a hozzááláása is áltagon felüli az én megítélésem szerint. Inkább egy képgaranciával tenném megbízhatóbbá a hirdetésemet a helyében, semohgy kérdőjelessé névváltoztatással...
Anett 22: Képeken ő van. Én vegyes érzelmekkel távoztam tőle (dolgom végeztével). Nagyon lelkesnek és profinak éppen nem nevezném, de a külseje nekem nagyon bejött.
Egyedi probléma ugyan, de azért vigyázzatok! Fr*ncia közben legtöbbet a köpeny igazgatásával volt elfoglalva, és eközben a műkörmeivel szép nagy darab húst karmolt ki a legnemesebb testrészemből. Tovább nem részletezem, de a jelek szerint sokáig emlékezni fogok erre a találkozóra.
Esetleg kersztezni kéne Brigi 30-cal, aki azóta külföldre távozott a városból, de nála a külső és a hozzáállás is ínyemre volt.
Ez alapján én is szívesen felkeresném, de hol lehet megtalálni? Vagy ilyen gyorsan odébbállt?
Örülök, hogy helyesen döntöttem a telefonhívás alkalmával. Ez volt a benyomásom a csevej alapján úgyhogy abban maradtunk, hogy majd hívom. De nem vagyok róla teljes mértékben meggyőződve, hogy valaha még tárcsázom a számát...
Ezt én is megerősíthetem. Számomra is kellemes élmény volt a találka.
a kis szőke gréta 21 lánynál volt valaki? ő milyen?
akkor oda sem megyek. úgyis kiderülne a helyszínen mi van,aztán vissza. flegmaság??? ő sz*lg*ltat !! házhoz viszik neki a nem kevés ***moderálva***! vagy akkor el kell menni dolgozni,két,három műszakba...aztán megtudná mi a m*nka,meg időre menni. adja a való önmagát képekben életkorban is. tehát akkor egy korábbi hirdető szőke lánytól,aki nincs már itt, ez a lány sehol sincs....
Én meg le is teszem a telefont ha egy nő 7 rózsaszálnál többet kér félidőre, legyen az akármilyen agyon dícsért. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül :)
Az ***moderálva*** közt is vannak jók.... sőt lélekben még jobban ott vannak....
azért az túlzás hogy ,,sokkal''több korban Anita mint amenyinek hirdeti magát,de azért azt elmondanám,hogy nagyon ügyes,kedves ,csinos,aranyos vidám és szeret beszélgetni,nálam az elsők között van az biztos.
Sziasztok!
Kiara, majd később Kinga néven hírdető lányt keresem (Nelly&Kelly párossal, később a Mekis házban volt Petrával) Valaki tudja most milyen néven van? (ha még van).
Privátban is jöhet.
Köszi
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Vivike
Sziasztok vàrlak titeket sok szeretetettel Vivike :)
Sziasztok!
Van vkinek infója Tina23 ról, régebben láttam fent Győrnél hirdetni.
Nati(27): ***moderálva*** oldal szerint bp-i, füredin r*nd*l, lakás nagyon korrekt, tiszta, felújított, törölköző is figyelemre méltó. Féltem, hogy a fotósok dolgoztak a képein, de nem, élőben talán még jobb is, mivel életet ad annak a TESTNEK. Aki szereti a nagyobb fenekű, cicis, combos macákat ne hagyja ki. Illatos, feszes bőr, nyögések, simik, kedvesség, jófejség. Ha jól emlékszem hétvégén lép, szóval aki kapja.. :)
*r*zás korrekt, bp átlag alatt szerintem.
Visszasírom majdnem az összes bp-i sz*lg*lt*tót, és azt a pár debrecenit a múltamból, tisztelet a pár jelenleg helyi lánynak. Ürítettem és feltöltődtem egyaránt, mindenféle rossz szájíz nélkül. Még több vándor Budapestit kérek!