Vivike bomba csaj ajanlom. :)
Vivike bomba csaj ajanlom. :)
Leila esetleg ?
Beszámoló ?
Menjek én és majd megosztom az infot ? :)
Szerintem meg is oszthatnád, hogy ki vállal ilyet. Én legalábbis örülnék, ha tudnám, hogy kihez NEM ajánlott menni, a (még)magasabb rizikó miatt. És ezt tényleg a mások/egymás biztonsága miatt mondom. Én legalábbis tutira kerülném azon lányokat, akikről tudom, hogy mit vállal. És szerintem ezzel többen is így vagyunk.
Előre is megköszönném az információt.
Lehet lepontozni...
Sziasztok. Millanal csak masszazs van vagy mas is?
Végül írnék Luca 33-ról is egy pár sort. Abszolút kedves, csinos, szexi és vállalható csaj. Nyilván ő is idősebb kicsit, mondjuk 40 körül, de ugye autót sem életkor, hanem állapot alapján vesz az ember...:-)
Lakás panel, ugyanott, ahol Maya 27 is rendel. Külső: 8/10, hozzáállás 9/10. Én még szívesen felkeresném. :-)
Szofi 21. Rendelés Győrszabadhegyen, normálisan felújított panellakásban. Parkolás könnyű, zökkenőktől (kivéve a fekvőrendőröket az utcában) mentes. A képeken egy dekoratív hölgy szerepel, ami a valóságnak is megfelel, kivéve, hogy nem 168, hanem inkább 178 cm magas, és azért a képek készítése óta elfogyasztott néhány disznótorost...:-) Csak azt szeretném jelezni ezzel, hogy az egész nő sokkal rámásabb, mint azt a képek alapján várná az ember. Tehát aki könnyed ide-oda teszemre számít a lepedőn, az ebben ne reménykedjen, hacsak nincs minimum 50-es bicepsze...:-) Tulajdonképpen eddig minden rendben is lenne, de a hozzáállás az utóbbi évek egyik legnagyobb kudarca számomra. A 21 éves életkort nyilván elfelejthetjük, inkább 27-29 környéke, de még nem ez lenne a legnagyobb baj. A flegmaság iszonyú lelombozó, unott, gépies, "*** moderálva ***" hozzáállás jelemzi az egész együttlétet". Olyan, mintha egy kegyet gyakorolna, hogy egyáltalán hajlandó szétnyitni a lábait a*** moderálva ***... Aki a nagy sebektől irtózik, az is kerülje, mert egy hatalmas heg éktelenkedik a hasán-oldalán, ami amúgy nem hiba, csak jelzem. Van egy barátnője is a lakásban, aki egész csinosnak tűnt, de ő is az a Miss *** moderálva *** típusú a szövege alapján. A lakás: 9/10, a csaj külseje: 7/10, a hozzáállás 1/10. Ezek után mindenki döntse el, hogy meglátogatja-e vagy sem...én biztosan nem megyek többet...
Régen írtam már beszámolót, de az utóbbi időben nagyon kitavaszodott, és "elborult az agyam", meglátogattam néhány hölgyet, és a tapasztalatok okán gondoltam, tollat ragadok...
Maya 27, Győr. Győr egyik lakótelepének panellakásán rendel két másik hölggyel. A lakás a célnak teljesen megfelel, ingyenes a parkolás. Maya fotói javarészt retusáltak, de a valóságnak nagyjából megfelelnek. A képeken látott állapotnál kicsit ugyan teltebb a lelkem, de abszolút nem zavaró módon. A lényeg, hogy kedves, jófej csajról van szó, aki teljesen korrekt módon tartja magát a megbeszéltekhez. Popsit lőni ugyan nem enged, de ez megbocsátható az egész program lebonyolítását figyelembe véve. A pácienst szépen, szexin felöltözve, illatosan várja, és a külalakra abszolút nem lehet pamnasz. Ugyan nem 27 éves (henm kb. 37), de ez senkit ne tántorítson el, mert a hölgy abszolóút ajánlható katgória. 8/10
Legutóbb kecskemét-szolnok közelében "látták" a Csillát. Lehet épp két város között van és visszafelé tart :)
Mondjuk nem értem ezt az állandó vándorlást. Főleg aki 1-2 napra jön csak.
Amugy kezdem érteni miért van ilyen átjaróhaz nyiregyen, nem jön be az igért g*zsi, nem is fog ha szent pityuba mérünk egy félidőt!!!!!
Lassan ***moderálva*** lesz megint barátnőt tartani, és othol maradni mint bohóckodni 1-2 nimfával.......
mostmár nekem is hozzá kell szólni
Én tényleg valós tapasztalatot fogok írni
Barbi 22 hát ha valakinek hiányzik h a szomszéd szobába vki számolja a p*nzt és han telefonálgat
és a csaj illata és külleme nem megnyerő akkor hajrá tudása a hanyat fekvésbe kimerül 2-es
klaudia tényleg kissé szégyenlős és visszafogott de ha tudsz vele bánni minden lehet 3-4 es
Vénusz nem véletletlen arc nélküli hirdető 3-4 es
valamikor Virág Kőhíd utca***moderálva***ös
Ami érdekelne multheti Melinda?
Meg tudna nekem valaki magyarazni hogy miert is letezik az *vszer nelkul aktus bizonyos holgyemenyeknel? Nekem irracionalisnak tunik ha szamitasba veszem azt hogy mivel jar az ilyen m*nka.
Semmilyen tapasztalata NATI (27) ??????
Nagyon köszönöm a commentet :-* !!
Üdv makktársak! Új vagyok a városban. Segitsetek kihez érdemes menni: Köszi a válaszokat
Majdnem elfelejtettem, csak kedves, ápolt, intelligens kollégáimnak ajánlom. Barbie 22 megérdemli a tiszteletet, bár mondjuk nem sok mindent vállal. Én meglátogatom még biztosan, hamarosan. Ennyit fűznék még hozzá az előbbi hozzászólásomhoz. Szevasztok
Kedves MT-k, az itt időnként apróban hirdető Orsi 42-vel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?
Aki mínuszolt a hsz.-ra megtenné, hogy megírja privát üzenetben miért tette?
Az Anita 28-nak hírdeti magát, közben meg sokkal több. Nagyon meglátszik!
Aki unlike-olta a beszámolómat (valótlan, helytelen) írjon privit, hogy meylik része hazugság, és én megkövetem, ha igaza van! Elő a farbával!
Győrben melyik lány vállal arcraélvezest? vkinek info? akar privatban is