Tiszta,szívből örülök neki!!!!
És,mindenkinek sok sikert kívánok!!!😆
Tiszta,szívből örülök neki!!!!
És,mindenkinek sok sikert kívánok!!!😆
Lehet Dori 25 120-125 kg Millácska, vagy bárki más itt, de ők legalább azt csinálják amit hirdetnek..
A Cinciről írt véleményed nagyon meglepett engem. :O A hirdetését nézegetve nekem nagyon megtetszett és fontolgattam, hogy elmegyek hozzá egyszer. Teljesen retusálatlan és amatőr képekkel hirdetett, ráadásul arckitakarás nélkül, ezért a külsejét illetően nem számítottam volna arra, hogy 20 kilóval nehezebb, mint a képein látszik (bár az is lehet, hogy kicsit túloztál azzal a 20 kilóval). Nem lehettek olyan régiek a képei.
Vivike elött le a kalappal!! :) isteni volt nála!! ;)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
zsofi 27koszonom nagyon jo volt veled csodas vagy :)
Sziasztok!
Tímea Domina nem szolgáltat tőbbé már? Mire igénybe vettem volna a tudását...már nem találom itt fent...
Jázmin 30-nál járt valaki?Infó?
Tartok tőle,Te sem tanultál meg szöveget értelmezni,vagy nem vetted figyelembe,mit,és miért írtam... De mindegy,nem érdekes... Ja,az meg se forduljon a fejedben,hogy azért dícsértem valakit,mert megérdemli... Ha lenne azóta is olyan,aki messziről is a nyomába érne,akkor azt a lányt is megdícsérném... Vagy nem... Mert hiba ide írni bármit is... Amivel komoly ember csak egyetérthet... Hogy aztán mindenféle ki tudja milyen emberek,mindenbe beleokoskodó,mindentudó "őstagok",stricik,meg primó nőszemélyek vonják kétségbe a szavait,meg nyomozgassanak a hsz-ai után... Tegyétek,vazze,nekem legalább minden szavam igaz... Mint írtam,mindent büszkén vállalok,amiket írtam... Azt meg nekem senki elő ne írja,hogy mit írhatok ide,és mit nem... A sok csaj közül Zsaklin volt az egyedüli,akitől mindig fülig érő vigyorral,elégedetten jöttem el... És szerencsére rengetegszer voltam Nála... Többször,mint itt egyesek évek alatt összesen fizetős lányoknál... És soha nem éreztem magam senkivel megközelítőleg sem olyan jól,mint Vele... Örülök,hogy megismerhettem... Pedig van összehasonlítási alapom... Bőven... De ha egyszer más semmilyen szinten nem hatott meg,akkor miért kéne ezért magyarázkodnom ??? Írogassa más a közepes,vagy tré élményeit,írja le nyugodtan,hogyan *** moderálva ***,stb..., ez nekem nem pálya... Amit egyébként már a legelső hsz-omban is írtam,amikor egyesek általánosítva tettek kijelentéseket nőkre,én voltam az,aki reagáltam,és kértem,ha már lehúznak valakit,azt nevesítve tegyék,mert ez tök értelmetlen,és igazságtalan... És leszögeztem,hogy én többre tartom magam,hogy a fórumozásban részt vegyek... Aztán nem így alakult... Volt pár alkalom,hogy beírtam,mert azért én is látok,és nem vagyok hülye sem... De,mégis hülye vagyok,hogy egyáltalán egy beírással is részt vettem ebben... Tényleg sajnálom,mert sajnos lementem rendesen a szintetekre... Bár igaz,annyira én nem tudok lemenni... Mert tetszik,nem tetszik,ez van... Sem privát,sem fórum részemről... Mert tele van az egész fórum igazi álarcokkal... Ahol kajakra nem az igazság számít,és dominál... Legalábbis vita szinten... Én udvarias,normális srác vagyok,de ha megkóstolnak,pit bull leszek... Mert a stílus mindenek felett... Ha már számon lett kérve,mert inkább vagyok szókimondó, mint hátulról mellbe ember...
Írd be a nevét a keresőbe találsz róla pár infót. De röviden összefoglalva, jó csaj csak kicsit drága, meg kicsit kényeske is (ezt ne így csináld, így nem jó stb.). Ha még nem voltál nála szerintem próbáld ki mert azért még a helyi átlag feletti (sajnos áraiban is).
Bár ez mondjuk inkább a helyi színvonalat minősíti de hát ez van...
Így van Jocc,szerintem is. Egy kedves csaj és mosolygós. Az ember jó érzéssel lép be hozzá az ajtón. Sok helyen a ravatalozó hangulat fogad...
Kedves Dalton! Babett nagyon jó kis milf,akárcsak Alma!Garantált csalódás mentesség!Kingácska piszok jól nyögdécsel kufirc közben,izgató nagyon és hát ügyes is :)Kamilla,Virág,Ivett,Liza fiatal kis csajok,lehet nekik adagolni rendesen :) Persze az összes csaj piszok jól döngethető! Ne csupán franciára menj egyikhez sem! A kedvencem Lilu. Nos,régóta vagyok törzsvendége,nem is írok semmit,mert nem tudok nem elfogult lenni! Menj és keféld meg mindet! Erőt és egészséget hozzá! Na meg sok Szent Istvánt,hogy véghez tudd vinni a tervet!
Miért flegmák a nők?pl sofi 21
Mert a flegmaságal kompenzálnak.Megalázzó,hogy az összes létező férfi *** moderálva ***.De ha flegma,nagyképű,unott, akkor már ő aláz.Ő van akkor erő fölényben.Mert mit érez a vendég a flegma nő *** moderálva *** után?Miután már kidobták mint macskát szarni.
Olyat nem érez,hogy *** moderálva *** .Pedig ez lenne a reális.Inkább olyat érez,hogy a nő volt erő fölényben.
Na ezért flegmák a nők.
Sziasztok!
A napokban meglátogatnék egy lányt, de nem voltam már pár hónapja senkinél, így nem ismerem az új felhozatalt. Ők tetszenek kép alapján, vélemény?
Kingácska(26)
Kamilla (21)
Virág (22)
Ivett (24)
Alma (38)
Babett (39)
Liza (24)
Lilu (29)
Akikről cserébe infóval tudok szolgálni:
Edina (25): Róla volt itt pár oldallal előrébb egy vita. Ő eléggé megosztja a vendéket, hangulat függő, hogy milyen szolgáltató, de, ha valaki nagyon kedves, meg szimpatikus vele, akkor nagyon jó vele a dolog, bár azért a barátnő élménytől még messze van.
Vivienn (24): Hozzá csak franciára mentem. Kedves, aranyos, csini. De annyira nem voltam elájulva a franciatudásától.
Niki (46): Az idősebb korosztályból van, de nagyon kedves, aranyos és rettentő jó vele a dolog. Franciatudása kiemelkedő.
Derina (39): Sokkal több, mint aminek hirdeti magát, inkább 50 éves. Plusz foga se nagyon van. Szopni viszont nagyon tud és le is nyeli alapból.
Vanessa (33): Nála is csak franciára voltam, azt nagyon jól csinálta.
Kicsi Laura: Neki most nem látom a hírdetését. De Ő még ajánlott. Kedves, megbízható, nem lehúzós és tényleg barátnő feeling.
Szokott még Cinci néven hírdetni egy lány. Szőke, nagy mellű. Na hozzá semmiképp ne menjetek. Kb. 20 kilóval több, mint a képeken, nagyon igénytelen és úgyis öltözködik. Meg kb. részeg volt mikor odamentem hozzá. Ajtóból fordultam is el.
Lénárol valaki valamit? Mikor jön vissza?
Köszönöm az infót - meg fogom látogatni a kedves hölgyet, minél előbb...
Barbie-val kapcsolatban semmi ilyet nem tapasztaltam. Lehet hogy pont jókor mentem. De szerintem jó a teste, meg ápolt meg minden. Mikor én voltam semmilyen szöszmötölést nem hallottam a szomszéd szobából. Amugy nem akarom védeni a hölgyet, de velem korrekt volt. üdv.
Gina Diamond. De mivel hozzá hétvégéig tuti nem jutsz be,így Anikó lesz belőle sztem. :)
Milyen igaz, inkább nekem válaszoljon valaki! :)
Helló!:)
Nemcsak kezd. Ha valaki veszi a fáradtságot és elolvassa mit alkotott eddig a fórumon, rá fog jönni hogy gyakorlatilag kimerül egy bizonyos Zsaklin nevű hölgy dícséretében. Ami nekem több, mint furcsa lévén már nem is h*rdet az illető, a fórum pedig (elvileg) arra szolgálna, hogy a fent lévő lányokról információhoz jusson az ember. Tehát senkit nem érdekel, hogy valaki milyen volt! Ha ennyire jól érezte magát, javaslom keresse meg, vegye el feleségül mittudomén, de a fórumba aktív h*rdetőről írjon!
Aztán ott van a stílus, ami mindig az írót minősíti, és nem azt, akiről ír.
Tartok tőle, ez a két dolog együtt már bőven elegendő.
Tisztelt Hirdetők / Látogatók!
Ez a Nyíregyházi fórum. Kérjük ne itt vitatkozzanak, hanem a dühöngőben folytassák...
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége