Natikát én is hívtam. Detto ugyan ez. Unott , rossz kedvű tájékoztatás.
Ha jól olvastam már nem lesz sokáig elérhető Kecskeméten úgysem. Nem is baj.
Natikát én is hívtam. Detto ugyan ez. Unott , rossz kedvű tájékoztatás.
Ha jól olvastam már nem lesz sokáig elérhető Kecskeméten úgysem. Nem is baj.
Esetleg Leonáról valami info??
Segítségeteket szeretném kérni egy régi hirdetővel kapcsolatban!
Tehát akiről szó van ő SZANO régen ezen a névenkb 2éve hirdetett valójába a tel. számára lenne szükségem vagy bármilyen segiség jól jönne, hogy elérjem!
köszönettel
Üdv! Tisztelt Férfi tásaim!
Virginiarol szeretnék véleményt írni valójában kb. 1 éve voltam nála.
Kifejezetten szép dekoratív NŐ valóban a képeken Ő szerepel kemény mellekkel, meglehetősen barátságos, sőt rengeteget beszél, persze van, akit ez elijeszt, van, akit kifejezetten izgat mindegy is! Számomra szörnyű volt és tényleg érthetetlen, mert már viszonylag sok NŐnél jártam és még csak hasonlót sem tapasztaltam ahhoz az eszméletlen kapkodáshoz amit Virigina művelt. Ráadásul volt egy segítője vagy bejárónője, vagy az édesanyja fogalmam, de nincs, hogy kicsoda volt, de mindenesetre borzasztó volt, hogy Virigina még a tisztálkodással sem végzet illetve még én sem az aktus végén és a kedves segítője pedig berontott az ajtón rendet rakni mivel érkezik a következő... szánalom!! Persze hogy visszamegyek hozzá! :(
Wendy Love itt is fent van. :) Momóka néven.
Ma voltam Nicole-nál. Alagsori a lakás, de korrektül van berendezve, a szoba és a fürdő is teljesen rendben van.
A képeknél még talán jobb volt a hatás élőben; kedves, barátságos lány. Megegyeztünk a részletekben, majd hozzá is kezdtünk. Dicséretes a hozzáállása, mindenben igyekszik a vendége kedvére tenni. Elégedett voltam vele és szerintem máskor is meglátogatom majd.
Még telefonon sem sikerült elérni. Olyan mintha csak hirdetne de sz*lg*lt*tni nem akarna.
A bútort és a kiegészítőket látva tutira nem kell neki szoli....
Amugy csak poénból írtam, nehogy itt valaki kombináljon:) Mindenki fél a huszároktól :D
Könnyü mondani ha a kékekkel dolgozol és ismerik a rendszámod :)))
Köszi, nem, kihagyom, félek hogy meglátnak a huszárok :)))
Ott a kanyarba szokott állni 2 Debrecen felé, multkor dudáltam nekik, a nő aki velem volt azt mondta: ,,mekkora 1 b*nkó vagy" .. nem értettem hogy miért mondja de szerintem sosem fogok rájönni:D
Ninabellánál járt már valaki? Gyanakvó vagyok, ha egy lány kizárólag tetőtől talpig felöltözve hirdeti magát ... hátha látta már valaki ruha nélkül :P
Menj már ki a 4esre Debrecenfelé haladva biztos találsz néhány bozótharcost! Ha ilyesmire van gusztusod :D
Sziasztok!
Carmen(28)-ról van tapasztalata valakinek? Nagyon bejaön az ilyen test és jó lenne meglátogatni, de volt nemrég egy kis negatív tapasztalat, mind élményben, mind külsőben, ezért nem bízom nagyon a továbbiakban :S
Ezen kívül esetleg Vivien(36) és Csinike(35) érdekelne még, ha valaki róluk is tud infót, azt megköszönném :)
beszamolo erdekelne kinga (20)-al kapcsolatban, tud valaki segiteni?
Nos, valaki Bellusról és esetleg az ***moderálva***?
Szijasztok autos kalandra kiket tudtok ajánlani???sürgős lenne elore is köszi!!!!!
Arcra is szép azért?
Nem kérdezted véletlenül meddig lesz elérhető, nem fog pihenőre menni mostanában?
Csak azért mert nagyon mennék hozzá, de a héten nehezen menne, de félek, hogy jövőhéten már nem lesz.
Celldömölkre is jó lenne már egy bomba csaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!44