Celldömölkre is jó lenne már egy bomba csaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Celldömölkre is jó lenne már egy bomba csaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Sziasztok.
Az apróban hírdető Alízhoz (22) volt már valakinek szerencséje?
gáz az ilyen de nézd a jó oldalát téged legalább nem az utcán várattak. Korábban már páran írtak ilyesmit a "mekis" kollektíváról. Felejtős csapat.
Hello Geri! :)
Leírnád hogy hol,hogyan található meg Bella 21?Mert hirdetés a nincs..
Köszönettel:K
Regina 22
Jéghideg a csaj. Körülbelül annyi szenvedély van benne, mint a Terminátor 3. szőke gépnőjében, azaz semmi. Elfekszik az ágyon, te pedig csináld a dolgod! Vagyis mégsem! A ciciket finoman megérintheted, a puncit-ha engedékeny, egy picit, de csak kívülről. aktus és óvszeres francia a teljes program-de még ezt is lerontja a teljesen lélektelen hozzáállás.
Én elhiszem, hogy nem egy ilyen "meló" a szíve álma, de akkor minek csinálja?? A teste valóban tökéletes és az arca (ami ki van takarva a képeken) is nagyon szép, de ez minden. Nem mosolyog, nem kedveskedik; egyszerűen csak beszedi a pénzt majd várja, hogy minél hamarabb letudjátok a dolgot.
Pedig nagy kár érte, mert egyébként a környék legszebb lánya lenne és egy kis energiabefektetéssel özönlenének hozzá a vendégek. De ezzel a hozzáállással csak elront mindent. Nem véletlenül nem írt róla sokáig senki.
Már rég nem írtam a fórumba, mert nem sok pozitív tapasztalatom volt az elmúlt időszakban. Becsapós képek, unalmas szolgáltatás, lehúzós lányok... Fél éve voltam egy Dominika nevű lánynál a Virágvölgyben, maximálisan elégedett voltam, de egy nap után elhagyta városunkat. Mira után (Állomás utca) úgy gondoltam jobb nem jöhet, de ma végre elégedetten tértem haza: Nicole-nál voltam (Deák tér környéke). Árak a szokásosak, pinceszint, de amit a lakásból ki lehet hozni, azt megtették. A szolgáltatás messze kárpótolt mindenért! A híváskor kiderült, hogy egy kedves lánnyal lesz dolgom és a személyes találkozásnál sem csalódtam. A képen látható lány fogadott szexi fehérneműben, a fotókon is jól néz ki, de élőben még jobban tetszett(a legtöbb műtermi retusált fotók eddig mindig becsaptak)! A haja rövidebb lett.
Kedves, barátságos és közvetlen lány. A vendég igényeit kérdezi és veszi figyelembe. Lényegre térve: Tusoló rendben, orális óvszerrel, de mégis 10/10, aktus 10/9, összkép: 10/9. Én biztos visszajáró vendég leszek, kár, hogy a kevés érdeklődő miatt kérdéses még maradása. Aki a filigrán hölgyeket kedveli, azoknak nagyon ajánlom.
,,Tudod drágám kitalálták már a helyesírást is.."
wjdks ez szép volt.:)
Zara 24: A teste 10/10 bődületes feneke és cicije van, már csak ezért meg éri el menni, de sok a smink egy kicsit, viszont sajnos nem tudtam kizökkenteni a szerepéből, van egy kis akcentusa, azt mondta külföldiában volt 5 évig azért. Lehet forgatni nem nyafog, de kicsit óra nézős feeling volt, egyébként szépen nyögdécsel. össz pont 10/8,
mirabella 26,ról tud valaki mi van vele?
Ma voltam Johannánál.
Frenetikus!
Képek valósághűek, sőt élőben sokkal élettelibb. Nyugi, az arckitakarítás csak a diszkréciót szolgálja.
Masszázs finom, szakszerűnek mondható, mindenesetre nagyon jól esett. Közben végig beszélgettünk.
A vége Happy Finish, kizárólag kézi levezetéssel.
Ez sem volt probléma, sőt az ajándék is korrekt.
Felfrissülve, feltöltődve távoztam.
Bátran próbálkozzatok, nem lesz kellemetlen meglepetés.
Katrina (22)-ről bőven találsz infót a pécsi fórumban. Eddig ott hirdetett.
Sziasztok!
Vannak itt olyan lányok, akik ketten is fogadnának? Privátban is jöhet a válasz!
Köszi
tegnap voltam fanny19 lánynál. rég nem éreztem igy magam senkivel mint vele. nagyon gyengéd igényes lány mosojgos aranyos franciát kitünöen csinalja és még minden mast. azthiszem töbször is megfogom még látogatni öt :D
hello mindenki van valakinek infoja sziszi 33-ról?
na itt egy újabb eszámolónak.
johanna 25 izlések és pofonok szokták mondani de kellemesen csalódtam egy igazán szép leányzó nyitot nekem ajtót sexy fehérnmüben fogadott én egy teljes órára mentem de nagyon megérte nem nézi az idöt és ami meglepett nem elöre kérte a pénzt hanem útólag ja és mig zuhanyoztunk addig a pénzed nem vándorol egyik helyröl a másikra,visszatérö vendége leszek.
a lakás 10/8
a hozzáállás és élvezetnyújtás 10/9
á*ai 10/7
a másik sissi 30 elsö osztályú bombázó test elöre kéri a pénzt de a teljesitménye =0-val.
lakás 10/7
a hozzáállás és élvezetnyújtás 10/5
á*ai 10/9
és akkor bella 21 igen öt csakk azoknak ajánlom akik szeretik a telt lányokat hatlmas eredeti mellek és sajnos hasban is de izlések és pofonok nekem nem is a teste hanem a technikája jött be ha bevadul olyat mutat és csinál hogy a legtöbb nö csakk irigykedik mert ezt át kell élni nem csak nézni,csakk ajánlani tudom megéri a pénzt.
a lakás 10/8
a hozzáállás és élvezetnyújtás 10/9
á*ai nagyon jók ha csak sima masszást kérsz egy 8-asból meg van ha ennél többet akarsz akkor max 15-ig megy fel az ára de megéri.
akikre én kiváncsi vagyok az
marica 51
lili 18
és yvonne 26.
további szép napot mindenkinek.
Ha rám hallgatsz kerülöd messziről az egész bandájját!!
Sajnos Én nem hallgattam a haverokra!!!!
Valaki privibe, hogy Bellusnál milyen a tapasztalat és az á.u értéke?
8 emelttől izomláz?!? :-) Baj van az erőnléttel...
Nicsak az örökzöld Ninettke! Egy ideig távol voltam, valami egészen másra keresve most bukkantam erre, mert nem bírta megállni, hogy közhelyesen övé legyen az utolsó szó: "Hisz ahogy az előbb is írtam kedves Durmoll, könnyű elbújni egy Nick mögött :)" Kedves Ninettke, egyrészt senki nem szerepel itt a valódi nevén, se kínálati (Te sem), sem keresleti oldalon. Elbújásról pedig olyannyira nincs szó, hogy a korábban kifejtett véleményem a szemedbe is elmondtam; olyannyira félreérthetetlen voltam, hogy 10 perc után ott is hagytalak, mert minősíthetetlenül átlag alatti volt mind a távolságtartó rideg hozzáállásod, mind az, amit "nyújtottál" abban, amibe belekezdtünk. Pedig én udvarias, kedves voltam addig, amíg lehettem, de a sokadik megakasztó megszólalásod után elszakadt a türelem cérnája.
Morognék egy sort a moderálás miatt, de inkább csak örömködöm, hogy a hsz. írója ismét köreinkben... :)