Nem a lányokban van a hiba sok esetben hanem a rigolletókkal, akik kötelezik őket a money előre elvételére. Innentől kezdve, a többi csak kellemetlen momentumokat okoz. Tisztelet a strigolettó nélkül dolgozó pár hölgynek!
Nem a lányokban van a hiba sok esetben hanem a rigolletókkal, akik kötelezik őket a money előre elvételére. Innentől kezdve, a többi csak kellemetlen momentumokat okoz. Tisztelet a strigolettó nélkül dolgozó pár hölgynek!
Tisztelt gábor tomi!
A trollkodást... sajnos teljes egészében fogjuk a későbbiekben is moderálni, főleg, ha nem a megfelelő topicba írták :)
Megértésüket megköszönve
VidékiLány Szerkesztősége
Egy ideje érik bennem, viszont Most döntöttem úgy, hogy az "ismeretleneknél" inkább utólag fogok fizetni vagy előre egy negyedórát. Ha nem tetszik neki, akkor távozom.
Lányok lehetnétek engedékenyebbek, különben teljesen elvadítjátok magatoktól a kuncsaftokat és senki sem fog hozzátok járni.
Üdv Mindenkinek!
Tamásiban nem tud valaki megbízható hölgyet?
Heni 25: Kora este ugrottam fel egy gyors S.O.S. jellegű franciára Heni 25-höz. Kedves, aranyos volt, kellemes hangulatban telt az a pár perc. Odaadóan, finoman játszott az ezredessel, megkönnyebbülve távoztam. Ajánlott!
Ez az ott lopnak, csalnak, hazudnak....
Kendra(43): képek picit csalósak, vagy régiek?; a hölgy zömökebb. (sorry lady :) ) A személyisége csupa pozitív, vidám, laza, sexben irányítható és aktív is. Nem kell mondanom, hogy Ő se debreceni... jól éreztem magam és feltöltődve távoztam. Lakás füredin, korrekt állapotban.
Na végre Szindi27 vissza jött újra ,egyel több nagyon jó szexpartner közül lehet választani,nekem az egyik kedvencem!!!!
Heléna 19 Csinos kismellű de a feneke gyönyörű. Fa darab efektus. Rád se néz miközben folyik az akció. Nagy betűvel hirdeti P*PÓ. Hát ebből semmi nem igaz csak a pénzt szedi el érte. Mikor odaértem közölte mértefüggő. Ezt meg is érti az ember. Az enyém nem 1 hatalmas dolog ezért biztos voltam benne meglesz az ha megf*z*tem. Tévedtem. Kb 1 cm re engte be majd sziszegve leugrott róla. Többet nem is engedte, hogy poróbálkozzam. Nézte az időt és erre figyelmeztett is. 10/2
szombathelyen meik csaj a leg megbizhatóbb? (fiatal 30 év alatti)
amelyik hirdetése mellett ott van hogy kétes...
Most akkor Tina 23 vagy Tímea 23?? Szerintem te Tímeánál próbálkoztál, csak rosszul írtad be az előzményt.
Akkor te Denisánál voltál :D Náluk a szerepcsere úgy látom mindennapos három hirdetésből csak leesik valami:)) Elég negatív véleményeket kapott na jó zsoloka dicsérte de ő még a ***moderálva*** hölgyet is megnyomta ez ő írta le:))) Na de biztos ő volt .. mindenesetre kicsit fura.
Vendégségben voltam Rékánál (33) Jó alalkú, kedves és nagyon aktív hölgy! Kár, hogy rövid ideig "vendégszerepel" itt! :-(((
Hello. Kérhetnék infót Heni (24)ről? Róla nem találok beszámolót... Előre is köszi...
Szia. Most szándékoztam volna meglátogatni.
Telofonon megbeszéltük, hogy a Budai 1**- ba kell mennem, majd ha ott vagyok akkor hívjam fel. Percre pontosan ott voltam és hívtam, nem vette fel senki a telefont. Pár perccel később megint hívtam, megint nem vette fel senki.
Az ember ilyenkor vagy keres másik lányt ha még nem ment el a kedve, vagy beül az autóba és hazamegy. Ja és Tímeát nem hívja többet.
Szisztok!
Igen ráment valaki:) Hétvégére szántam a hozásszólást a kedves fórumozóknak de m1.
Amúgy Henihez akartam menni de az 1óra múlva tudlak fogadni már nem fért bele a délutánba.
Lexy: Mar a telefonban szimpatikus volt a hozzáállása megbeszéltünk mindent 20perc és fogad.
A helyszín Kossuth u. mondjuk hogy átlagos a hely. A bejutás könnyen ment már az ajtónál várt uhh nagyon jó csaj mellek p*pó minden a helyén. Szobába menet lakótárs jó mondom nyugtázta hogy ő a barátnője. Bent kis simogatás vártam a szimpátia csókját de elmaradt:) Ám kárpótolta egy szuper fr*nciával (g*mi nélkül ami +2 a végén) sajnos nem bírtam a technikát így jöhetett a lovaglás jó keményen csinálta végig a szemembe nézett a kezeim a mellén áhh ennyi nem bírtam. És hát arcra ment a dolog! Lehet túlértékelem a hölgyet de nálam 10/10 vidám mosolygós minden megvan benne . Jó kis fogni való a drága csak ajánlani tudom. És ezt annak ellenére mondom hogy a szimpátia csók nem jött össze. Ami a szimpátia hiányát igazolná de olyan jól játszott hogy ennek semmi jelét nem észleltem. Figyelt rám nekem basszot jó f rát sz*lg*ltatott. Na ezzel le is tudtam a havi látogatások számát:))
Kedves Hölgyek,urak láthatjátok,hogy nem vagyok egy nagy fórumozó,de ez a mai eset úgy felb*szott agyilag,hogy muszáj kiadnom magamból.A történet tegnap kezdődött,mégpedig azzal,hogy meglátogattam a Dóra,Anikó párost.Ami tényleg egy őrületes élmény,de sajnos részemről hepiend nélküli esemény volt,amiről ők nem tehettek.Ők mindent megtettek a nagy durranás érdekében,de sajnos az én "hibámból" nem jött össze!Itt jegyezném meg,hogy pályafutásom két legprofibb sz*lg*lt*tója akikkel összehozott a sorsom(pedig nem kevesen vannak).Na de itt a másik véglet.Haza jövök önmagam előtt is égve,nameg még mindig felspanolva,gondoltam egy merészet és néztem egy masszázst!Mivel már rég szemeztem *** moderálva *** hirdetésével hát felhívtam.Fel is vette,elmondta az ajánlatát ami igencsak csábító!A bibi annyi volt,hogy pont várt egy delikvenst és nem tudta még,hogy félórára vagy órára megy!(Ekkor már félnégy volt és a hírdetése szerint 5 óráig r*nd*l!)Abban maradtunk,hogy egy félóra múlva csörgetem és ha nem veszi fel akkor órára ment a kuncsaft!Letelt a félóra csörgetem,nem veszi fel.Na mondom ez egy órára ment,ma már nem férek be,ezért nem is hívom tovább nehogy zaklatásnak vélje a dolgot,gondoltam majd ma már tudunk egyeztetni egy időpontot.Fel is hívom annak rendje és módja szerint,felis veszi mondom neki,hogy tegnap beszéltünk csak már későn,erre se szó se beszéd ki nyomja a telót!Nem tudom,lehet bennem van a hiba,de én ezt kurva nagy b*nkóságnak tartom.Mondja azt,hogy tegnap p*raszt voltam(bár nem tudom miért)ezért nem tárgyal velem,vagy mit tudom én!Szerintem az ilyenek akkora b*nkók,hogy nem mernek az erdőbe bemenni!Na de semmi gond,megyünk tovább a lenini úton!Kicsit hosszúra nyúlt a bejegyzés,amiért bocsánatot kívánok!Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Jázminnál az apróban láttam! Járt már a hölgynél valaki?
Semmi tapasztalat nincs róla ez kár mert jók a képei.
Maya 21
Aranyos kedves kis csajszi finom test a m*lytorkot mesteri fokon csinálja.
Igaz csak fél órát voltam de a sexben kicsit kapkodott.
De amugy nagyon jó sz*lg*ltató!